Udsalg på konfirmationskjoler

Spar 20-50% på konfirmationskjoler fra d. 19 december!

Er du på jagt efter det smukkeste udvalg af nedsatte konfirmationskjoler, så bør du slå et smut for Panayotis’ JANUAR SALE.

Fra lørdag d. 19. december starter vores populære JANUAR SALE, hvor du sparer 20-50% på et udvalg af konfirmationskjoler*!

De nye 2021 kjoler er alle ankommet til butikken! Et bredt udvalg af konfirmationskjoler hænger og venter på, at du kommer forbi og finder drømmekjolen.

Bemærk: Da der er tale om et seriøst og reelt udsalg, har vi ikke alle modeller i alle størrelser, og enkelte kan være præget af at have været brugt til modeshows, have små fejl mv. – derfor er de sat ned med 20-50%. Vi kan naturligvis være behjælpelige med at udbedre disse småfejl, men dette er ikke inkluderet i prisen.

Derfor kan det være en fordel, at du kontakter os på forhånd, hvis der er en speciel model i en speciel størrelse, du er på udkig efter. Find din inspiration om vores konfirmationskjoler og vores stil her på siden, og lad dig ellers guide og vejlede af din personlige drømmetyder, som står 100% til din rådighed.

For at alle kan få den bedste oplevelse, er vores JANUAR SALE KUN MOD FORUDGÅENDE AFTALE: Book en aftale på mail: Konfi@panayotis.dk eller ring til os på tlf. 75829091 eller book din tid online her på vores hjemmeside døgnet rundt via vores online booking system.

 

 

 

BEMÆRK det med småt:

  • rabatten på 20-50% gælder udvalgte konfirmationskjoler, dog ikke 2021 designs fra vores bestseller kollektion.
  • rabatten på 20-50% gælder ikke nybestillinger.
  • rabatten på 20-50% gælder kun så længe lager haves!
  • tilretning og omsyning af din konfirmationskjole er ikke inkluderet i kjolens nedsatte pris
  • tilbuddet på kjoler fra vores 2021 kollektion gælder kun på samples hængende i butik

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!