Udsalg på konfirmationskjoler

Spar op til 50% på konfirmationskjoler fra d. 21. april til vores GENÅBNINGSSALG!

Er du på jagt efter det smukkeste udvalg af nedsatte konfirmationskjoler, så bør du slå et smut for Panayotis’ GENÅBNINGSSALG. 

I forbindelse med genåbningen af Rødovre Centrum, holder vi GENÅBNINGSSALG, som gælder både i Rødovre og Vejle butikken.

Vores GENÅBNINGSSALG er gældende fra onsdag d. 21. april 2021 t.o.m. søndag d. 2. maj 2021, hvor du sparer op til 50% på et udvalg af konfirmationskjoler*!

Vi har et bredt udvalg af konfirmationskjoler der hænger og venter på, at du kommer forbi og finder din drømmekjole.

 

Bemærk: Da der er tale om et seriøst og reelt udsalg, har vi ikke alle modeller i alle størrelser, og enkelte kan være præget af at have været prøvet på, have små fejl mv.. Vi kan naturligvis være behjælpelige med at udbedre disse småfejl, men dette er ikke inkluderet i prisen.

Derfor kan det være en fordel, at du kontakter os på forhånd, hvis der er en speciel model i en speciel størrelse, du er på udkig efter. Find din inspiration om vores konfirmationskjoler og vores stil her på siden, og lad dig ellers guide og vejlede af din personlige drømmetyder, som står 100% til din rådighed.

For at alle kan få den bedste oplevelse, er vores GENÅBNINGSSALG KUN MOD FORUDGÅENDE AFTALE: Book en aftale på mail: Konfi@panayotis.dk eller ring til os på tlf. 75829091 eller book din tid online her på vores hjemmeside døgnet rundt via vores online booking system.

 

 

 

BEMÆRK det med småt:

  • rabatten på op til 50% gælder ikke nybestillinger.
  • rabatten på op til 50% gælder kun så længe lager haves!
  • tilretning og omsyning af din konfirmationskjole er ikke inkluderet i kjolens nedsatte pris

Vi glæder os til at byde dig velkommen!