BRUDEKJOLE UDSALG - spar 40-50%*

BRUDEKJOLE UDSALG - spar 40-50%*

Fra fredag d. 1. november til søndag d. 10. november holder vi Brudekjole Udsalg med masser af smukke nye og nedsatte brudekjoler!

*Grundet mange henvendelser og en fuld kalender har vi valgt at udvide vores udsalg til og med søndag d. 10. november.

Vi skal have plads til den nye kollektion – derfor holder vi Brudekjole Udsalg med masser af smukke nye og nedsatte brudekjoler!

Udsalg på brudekjoler – spar 40-50% på masser af brudekjoler i butikken*!

Find din drømmekjole blandt vores mange smukke brudekjoler – og spar 40-50% på din drømmebrudekjole. Vi tør godt love: du finder ikke et flottere udvalg af nedsatte brudekjoler og flotte nye 2019 brudekjoler! Klik ind i vores web shop, for at se eksempler på de nedsatte brudekjoler! Derudover er der flere andre gode tilbud på bl.a. brudesko og slør.

Kort sagt: Vores populære Brudekjole Udsalg har alt, hvad der skal til, for at det bliver en god weekend 😊

Bemærk: da der er tale om et seriøst og reelt udsalg, har vi ikke alle modeller i alle størrelser, og enkelte kan være præget af at have været brugt til modeshows, have små fejl mv. – derfor er de sat ned med 40-50%. Vi er naturligvis behjælpelige med at udbedre disse småfejl, men dette er ikke inkluderet i prisen.

Derfor er det vigtigt, at du kontakter os på forhånd, hvis der er en speciel model i en speciel størrelse, du er på udkig efter. Find din brudekjoleinspiration og vores stil her på siden, og lad dig ellers guide og vejlede af din personlige drømmetyder, som står 100% til din rådighed.

Udsalget er et stort tilløbsstykke, og for at alle kan få den bedste oplevelse, er vores udsalg KUN MOD FORUDGÅENDE AFTALE!

Book en aftale under Panayotis UDSALG – KLIK HER eller ring på tlf. 75829091

Bemærk åbningstiderne:
Fredag kl. 10:00 – 18:00
Lørdag  kl. 9:00 – 18:00
Søndag kl. 10:00 – 16:00

Mandag-torsdag: 11-17

Vi glæder os til at byde dig velkommen !

 

*) BEMÆRK det med småt:
  • rabatten på 40-50% gælder brudekjoler fra butikken, som bliver købt og betalt under UDSALGET – dog ikke 2020 modeller, samt 2019 designs, der fortsætter i 2020 kollektionen. 
  • rabatten på 40-50% gælder ikke 2020 modeller. Der vil være særlige tilbud på 2020 brudekjoler under UDSALGET – mere info følger når du har booket en aftale.
  • rabatten på 40-50% gælder kun fredag d. 1. til og med søndag d. 10. november 2019!
  • opbevaring af din brudekjole er GRATIS ind til du skal bruge den.
  • nedsatte produkter fra vores UDSALG er omfattet af vores tilfredshedsgaranti, og kan byttes mod et mindre gebyr – nærmere information herom følger i vores hyppigt stillede spørgsmål, som fremsendes når du booker en aftale.
  • tilretning og omsyning af din brudekjole er ikke inkluderet i kjolens nedsatte pris.
  • UDSALG hos Panayotis er by appointment only! HUSK at booke en tid!
UDSALG HOS PANAYOTIS – BY APPOINTMENT ONLY
Valget af din drømmekjole er så vigtig en beslutning, at den ikke bør tages i et stort udsalgsvirvar og -kaos med lange køer til prøverum, manglende vejledning, hjælp o.s.v.
Derfor er UDSALG hos PANAYOTIS “BY APPOINTMENT ONLY” – d.v.s. man kun kan få adgang til Udsalget med en forudgående aftale hos PANAYOTIS.
På denne måde sikrer vi, at der er sat tid af hos en personlig drømmetyder, der guider dig igennem vort store udvalg af nedsatte og nye brudekjoler, og giver dig den sædvanlige PANAYOTIS rådgivning, professionelle vejledning og den gode service, som vi er kendte for.