ALT SKAL VÆK - spar 10-70% på konfirmations-kjoler

END OF SEASON SALE!

Konfirmationskjolesæsonen 2020 er ved at være slut, og derfor skal vi have tømt butikken! Vi holder derfor end of season UDSALG på alle konfirmationskjoler fra og med fredag d. 7. februar, hvor alt i butikken er nedsat med mindst 10% og helt op til 70%

Skal du konfirmeres i 2020, og er du på udkig efter en smuk kjole? Fortvivl ikke! Hos Panayotis har du mulighed for at finde din drømmekjole blandt vores smukke 2020 modeller.

Vi tør godt love: Du finder ikke et flottere udvalg af nedsatte konfirmationskjoler i hele Danmark! Klik ind på vores webshop for at se eksempler på vores konfirmationskjoler, som du bl.a. kan finde i butikken!

Bemærk: da der er tale om et seriøst og reelt udsalg, har vi ikke alle modeller i alle størrelser, og enkelte kan være præget af at have været brugt til prøvninger, modeshows, have små fejl mv. – derfor er de sat ned med op til 70%. Vi kan naturligvis være behjælpelige med at vejlede i udbedring af disse småfejl, men udbedring er ikke inkluderet i prisen.

Derfor kan det være en fordel, at du kontakter os på forhånd, hvis der er en speciel model i en speciel størrelse, du er på udkig efter. Find din inspiration om vores konfirmationskjoler og vores stil her på siden eller på Instagram, og lad dig ellers guide og vejlede af din personlige drømmetyder, som står 100% til din rådighed på dagen.

For at alle kan få den bedste oplevelse, anbefaler vi, at man booker en forudgående aftale:

Book en aftale til UDSALG her – KLIK eller ring på tlf. 75829091

 

 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen !

*) Det med småt:
  • rabatten på 10% til 70% gælder alle konfirmationskjoler i butikken – dog ikke nybestillinger.
  • rabatten på 10% til 70% gælder konfirmationskjoler fra butikken, som bliver købt og betalt under udsalget
  • rabatten på 10-70% gælder først fra fredag d. 7. februar og så længe lager haves.
  • priserne er eksklusive opbevaring og tilretningsservice.
  • nedsatte produkter fra vores konfirmationskjole udsalg købes som beset og kan ikke returneres.
  • Enkelte kjoler bærer præg af at have været prøvet i butikken, og kan have små fejl og mangler. Rabatten gives pga. disse fejl og mangler, og udbedringen heraf er ikke inkluderet i kjolens pris.