TILLYKKE MED DRØMMEKJOLEN

TILLYKKE MED KJOLEN

Stort tillykke med drømmekjolen og tak fordi du valgte at besøge Panayotis. Vi håber du har haft en fantastisk oplevelse med dine nærmeste. Her kan du læse mere om det videre forløb og hvad der skal ske fremadrettet.

Kære kommende brud!

Stort tillykke med dit forestående bryllup og stort tillykke med din drømmekjole. Vi håber I havde en rigtig god oplevelse i butikken. Nu er brudekjolen købt og den svære del af processen er overstået, her kan du læse mere om hvad der sker fremadrettet.

Hold dig opdateret – følg Panayotis på de sociale medier:

Facebook Icon  Instagram iconPinterest icon

.      FACEBOOK                INSTAGRAM             PINTEREST

 

 

TILFREDSHEDSGARANTI 

Lever kjolen ikke op til dine drømme ved første prøvning, bytter vi den gerne. Tilsvarende hvis dit bryllup bliver udskudt, du bliver gravid, taber dig eller på andre måder ændrer figur. Vi bytter gerne til en anden kjole – bare du bliver tilfreds. Det er en del af PANAYOTIS’ garanti. Det er dog ikke muligt at få refunderet det indbetalte beløb senere end 7 dage efter købet.

FORTRYDELSESRET

Hos Panayotis har du en uges fortrydelsesret, hvor du har mulighed for at annullere dit køb mod et ekspeditionsgebyr på 500,-. Bemærk dog at varer købt på udsalg ikke kan annulleres eller returneres. Husk at vi altid har Panayotis’ tilfredshedsgaranti.

LEVERING

Som udgangspunkt er der 5 måneders leveringstid på de fleste kjoler, med mindre andet er aftalt med din drømmetyder. Vi sender en besked når ordren bliver bekræftet fra vores producent, hvor vi oplyser estimerede leveringstid. Enkelte brudekjoler er der kortere leveringstid på og andre kan der laves hasteordre på, mod et mindre gebyr. Hvis leveringsdatoen er forholdsvis tæt på brylluppet kan du med fordel på forhånd booke en tid ved skrædderen en til to uger efter den forventede levering. Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl.

NÅR KJOLEN KOMMER HJEM

Så snart din kjole lander i butikken, giver vi dig besked. Hvis du har købt skørt, slør, sko osv. samler vi det hele og opbevarer kjolen indtil den skal tilrettes. Når du nærmer dig brylluppet, skal du kontakte os og aftale om du afhenter kjolen hos os, om du vil prøve den igen inden afhentning, eller om vi skal sende det til den skrædder du ønsker at anvende.

KØB AF TILBEHØR

Har du ikke fået valgt dit tilbehør endnu, skal det gøres inden du skal til skrædderen. Du skal nemlig medbringe sko, skørt, og undertøj når kjolen skal tilrettes. Du kan med fordel booke en tid hos os, så får du din personlige drømmetyder, til at hjælpe med at finde det tilbehør, som passer perfekt til dig og din kjole.

TILRETNING VED SKRÆDDER

Hvis din kjole er hjemme i god tid, så anbefaler vi at man bestiller tid ved skrædderen ca. 6-8 uger, før brylluppet. Hvis din kjole kommer hjem tættere på brylluppet, skal du ikke fortvivle, her er det blot vigtigt at du får booket tid ved skrædderen i samråd med os – kontakt os gerne i god tid. Herefter kommer man til 1. prøvning, hvor skrædderen foretager de nødvendige rettelser. Der bliver sat nåle i kjolen, så kjolen formes perfekt efter din krop, og kjolens længde tilpasses. Det er den bedste måde at tilpasse kjolen efter dine mål. Hvis der skal laves andre ændringer i kjolen, aftales det også her.

Når din kjole er syet, skal du til anden prøvning. Den anden fitting, prøver du kjolen på igen og ser om den passer eller om der skal foretages entuelle sidste ændringer. Det er en god idé, at du i forbindelse med anden prøvning medbringer den person, der skal hjælpe dig med at klæde dig på og hjælpe med kjolen på din bryllupsdag. Efter anden prøvning, får du kjolen med hjem, så den hænger klar til jeres store dag.

ANMELDELSE

Det er altid nyttigt at høre, hvordan din oplevelse har været hos Panayotis. Vi håber selvfølgelig at du har haft en dejlig oplevelse i butikken og har fået god vejledning af din drømmetyder. Hver gang du som brud fortæller os om din oplevelse, giver du os chancen for at blive bedre. Uanset om du har ris eller ros, lytter vi gerne – Ris kan vi lære af og ros luner altid.

Din anmeldelse er med til at sikre, at vi bliver bedre og løfter oplevelsen både for dig og for vores kommende brude. Derfor vil det betyde meget for os, hvis du vil bruge et øjeblik på at anmelde os på Trustpilot.dk.

trustpilot

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 75 82 90 91 eller vejle@panayotis.dk.