SPRING SALE - hyppigt stillede spørgsmål

SPRING SALE - hyppigt stillede spørgsmål

Her kan du læse om nogle af de hyppigt stillede spørgsmål, vi får i forbindelse med vores SPRING SALE.

Kære kommende brud!

Stort tillykke med dit forestående bryllup. Du glæder dig sikkert til at komme ud og prøve brudekjoler – og derfor bringer vi her et par gode tips og information omkring brudekjoleprøvning under vores SPRING SALE.

Vi mærker tydeligt, at interessen for vores SPRING SALE er stærkt stigende, og igen i år er antallet af tilmeldinger rekordstort. Derfor er det vigtigt, at du læser nedenstående, så du er så godt forberedt som muligt.

Vi ønsker dig held og lykke med brudekjoleprøvningen, og glæder os til at se dig til vores SPRING SALE.

Som Panayotis brud, får du følgende fordele ved køb af brudekjole:

 • Få 12,5% rabat på din 2018 brudekjole, hvis du køber og betaler kjolen ved første prøvning.
 • Et stot udvalg af nedsatte brudekjoler.
 • 10% rabat på alle behandlinger hos Eleonora – Lash and brow Studio!
 • Afholder i bryllup på Munkebjerg Hotel i 2018 får I brudesuiten inkl. bobler på værelset., samt bryllupskage kreeret af Munkebjergs konditor uden ekstra beregning.
 • Gratis Panayotis strømpebånd, når du checker ind på Facebook.
 • Mulighed for 20% rabat på fest- og gallakjoler hos Panayotis.
 • Gratis opbevaring af din brudekjole, hvis du anvender Unikuum Skrædderi
 • Gratis bobler på den nærliggende Lido Cafe til maden, så du kan fejre købet af din drømmekjole på behørig vis.
 • Mulighed for rente- og gebyrfri finansering gennem Nordea Finans

Info omkring parkering:

Der er flere parkeringsmuligheder i forhold til Banegårdspladsen 4. Vi anbefaler, at du betaler for 2,5-3 timers parkering. Vær opmærksom på, at der vil være et par minutters gang til bygningen:

 • Parkeringshuset Trondur, Volmersgade 9, 7100 Vejle, Danmark (her er 2 timers gratis parkering, herefter mod betaling). Trondur ligger ca. 5 minutters gang fra det gamle Vejle Teater. Gå ud på Dæmningen og til venstre hen ad Dæmningen, så kommer det Gamle Vejle Teater i krydset.
 • Foran Lucky’s Sportsbar (indkørsel fra Dæmningen) er der en mindre betalingsparkeringsplads, men med kun 1 minuts gang til det gamle Vejle Teater.
 • Mellem de to Panayotis butikker ved Dæmningen 8-10 er der en indkørsel, som fører op til butikkens parkeringsplads. Pladsen administreres af Onepark, og koster 10,- i timen. Vi anbefaler at du booker ca. 2,5-3 timers parkering for at være på den sikre side. Der er ca. 5 minutters gang herfra til det gamle Vejle Teater.

Overfor butikken ligger butikscentret Bryggen, hvor der er 2 timers gratis parkering. Der er indkørsel til Bryggen ad Enghavevej. Når du forlader Bryggen er der 2 minutters gang forbi Lido Biograferne og Lido Cafeen og 10 minutters gang for at nå til det gamle Vejle Teater.

Ankommer du med tog, ligger det gamle Vejle Teater på Banegårdspladsen.

Hvad er nedsat, og under hvilke betingelser?

SPRING SALE og den dertilhørende rabat på 30-50% gælder kun for brudekjoler, der bliver købt og fuldt betalt under SPRING SALE.

Du kan betale kontant eller med Dankort/Visadankort uden gebyrer. Hvis du bruger MasterCard (debet og kredit) eller andre typer debet-/kreditkort pålægges gebyrer i størrelsesorden 2,5-5% afhængigt af udbyderen. Vi tager også imod MobilePay, men her er beløbsgrænsen som standard 3.000,-, men kan forhøjes til 10.000,- alt afhængigt af dine MobilePay indstillinger.

Tilbuddet omfatter brudekjoler fra 2017 og tidligere års kollektioner. Du kan se eksempler på brudekjolerne i vores web shop. Rabatten fratrækkes normalprisen. Der kan være småfejl på enkelte brudekjoler, og rabatten på op til 50% gives netop pga. dette – derfor vil en udbedring ikke være med i den nedsatte pris.

*) BEMÆRK: rabatten gælder IKKE 2018 kollektionen, herunder de 2017 brudekjoler, der fortsætter i 2018, samt tilretninger af din brudekjole.

 

Hvor lang tid er der sat af til prøvningen?
Der er sat 1 time og 45 min af til konsultation/prøvning. Det er erfaringsmæssigt passende tid til at komme udvalget igennem, og udvælge sin drøm. I den afsatte tid vil din personlige drømmetyder guide dig igennem vort store udvalg.

Om lørdagen og i højsæsonen kan der forekomme forsinkelser, vi gør altid vores bedste for at følge med og give alle en god oplevelse.

Vigtigt når du ankommer til butikken:
Vi beder jer melde jeres ankomst ved disken og vente her til brudens personlige drømmetyder tager imod jer. Det ligger os meget på sinde, at alle får en god oplevelse, så derfor håber vi på jeres forståelse. Specielt i weekender kan der være travlt, så vi opfordrer til at vise hensyn til brude, der er i gang med prøvningen.

Er der noget, jeg bør medbringe?
Det er en fordel at have en god stropløs BH i neutral eller lys farve, samt sko i den højde, du forestiller dig at bære til brylluppet, så du kan få en fornemmelse af, hvordan kjolen kommer til at falde. Det er ikke et krav. Vi har både sko, BH og andet tilbehør, som du kan låne under prøvningen. Det vigtigste er, du medbringer dit gode humør, så hjælper vi dig med at finde din drømmekjole.

Må jeg have make-up på?
Undlad at have for meget og for tung makeup på, når du skal ud og se på brudekjoler. For meget foundation, mascara, læbestift og blush på kinderne vil smitte af og give grimme pletter på kjolerne. Det vil vi gerne undgå. Du vil desuden have en meget bedre mulighed for at finde den rigtige brudekjole ud fra din hudfarve uden for meget make-up i ansigtet. Hav en let og naturlig make-up på, så I rigtig kan fokusere på kjolen.

Hvad med tilbehøret til kjolen?
Vi har naturligvis også sko, slør, underskørter, lingeri, smykker, hårpynt, diademer, tasker osv. i butikken.

Hvordan foregår betalingen?
Du kan betale kontant eller med Dankort/Visadankort uden gebyrer. Hvis du bruger MasterCard (debet og kredit) eller andre typer debet-/kreditkort pålægges gebyrer i størrelsesorden 2,5-5% afhængigt af udbyderen. Vi tager også imod MobilePay, men her er beløbsgrænsen som standard 3.000,-, men kan forhøjes til 10.000,- alt afhængigt af dine MobilePay indstillinger.

Det er også muligt at lave en afdragsordning gennem Nordea Finans, spørg din drømmetyder for nærmere info.

Hvad med tilretning – er det inkluderet i prisen?
Tilretning af din brudekjole kan ske på Unikuum Skrædderi – dette er dog ikke inkluderet i kjolens pris. Se priser mv. på www.unikuum.dk

Vi samarbejder også med Strauss Skrædderierne i Århus, Vejle, Odense, Kolding og København.

Hvad nu hvis jeg ikke kan beslutte mig inden for den afsatte tid – kan jeg så reservere kjolen og prøve igen senere?
Vi har stor forståelse for, at det kan være svært at tage beslutningen den pågældende dag. Valget af brudekjole er en stor beslutning, som bør være velovervejet. Vi kan desværre ikke tilbyde reservation af kjoler, da det erfaringsmæssigt er umuligt at håndtere og administrere. I stedet udfylder vi et fyldestgørende kundekort, så når du kontakter os, kan vi hurtigt og nemt finde frem til dine data, og hvilke kjoler du har prøvet.

Med målrettet og professionel vejledning fra din personlige drømmetyder, plejer man heller ikke at være i tvivl, når DRØMMEKJOLEN er fundet.

Hvordan opbevarer jeg min kjole indtil brylluppet?
Såfremt du vælger at få din tilretning lavet hos Unikuum Skrædderi, kan de opbevare din brudekjole omkostningsfrit – ellers er prisen kr. 350 for opbevaring hos dem.

Hvad nu hvis jeg falder for en anden model senere?
Falder du for én af vore andre modeller på et senere tidspunkt, tilbyder vi den ekstraordinære service, at du kan bytte kjole og overføre det indbetalte beløb til en ny kjole. Dette gælder også hvis du bliver gravid, taber dig, eller på anden vis ændrer figur. Det er Panayotiss tilfredshedsgaranti – det vigtigste er, at du er tilfreds med din kjole.
OBS. Gælder indtil der sættes nåle i kjolen ved skrædderen eller kjolen har forladt butikken.

Må jeg tage billeder under prøvningen?
Billeder kan være et godt værktøj når kjolen skal vælges. Vores bedste råd er dog at pakke telefonerne væk og vær til stede i nuet. Det er ofte når du lige træder ud af prøverummet at din og dit følges umiddelbare reaktion vil komme, og her er det en skam, hvis de ser dig gennem kameralinsen. Nyd i stedet at være i de smukke kjoler, snak med dit følge om den pågældende kjole og mærk efter, om det er den rette. Herefter kan du bede dit følge om at tage et par billeder af kjolen, inden du skifter til den næste. Der må ikke offentliggøres billeder af Panayotis medarbejdere på sociale medier uden deres forudgående samtykke.

Vi glæder os meget til at byde dig og dine nærmeste velkommen i butikken. <3
Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 75 82 90 91 eller vejle@panayotis.dk