Say Yes to the Dress

Say Yes to the Dress

Say Yes to the Dress er den ultimative tv-serie, når dit hjerte banker lige så hårdt for brudekjoler som vores gør. Du får et unikt indblik i den proces, det er at finde den perfekte brudekjole.

Nu kommer Say Yes to the Dress endelig til Danmark – og vi glæder os SÅ meget!

 

 

Michael Panayotis fortæller om betydningen af Say Yes to the Dress:

“I 2011 var vi en tur i New York for at se Kleinfeld Bridal, hvor den originale version filmes. Allerede dengang gik spekulationerne på, hvordan vi kunne bringe ‘Say Yes to the Dress’-stemningen til lille Danmark.

Siden turen til New York har vi haft Mr. Say Yes to the Dress, Randy Fenoli på besøg tre gange. For hver gang han har været på besøg, har vi kunnet mærke, at det bliver mere og mere efterspurgt at få hans mening og få hele Say Yes to the Dress oplevelsen. Vi mærker tydeligt, at programmet har et voksende publikum.”

Den amerikanske udgave af showet kører i dag på dens 15. sæson og Randy er stadig en del af successen. Showet ser nærmere på den proces, det er, at købe den perfekte brudekjole. Hvilket ikke altid er lige nemt. Derfor får brudene kompetent vejledning af brudekonsulenterne fra Kleinfeld Bridal, som brudene i Danmark vil blive vejledt af Panayotis’ drømmetydere.

Panayotis Brudekjoler er stolte over at blive en del af Say Yes to the Dress konceptet, udtaler Michael Panayotis:

“At vi nu er blevet valgt til den danske udgang af showet, er en kæmpe cadeau til drømmetyderne i butikken og det arbejde, de gør til hverdag.

Vi glæder os ufatteligt meget til samarbejdet med produktionsselskabet Bermuda og allermest til samarbejdet med kjoledesigner Jesper Høvring.

Dertil ser vi frem til at kunne vise vores nye fantastiske rammer i Drømmenes Teater frem! Vi håber, at de danske seere vil tage godt i mod programmet.”
Læs artiklen om de kommende optagelser af SYTTD DK.