Say Yes to the Dress dage med Randy Fenoli

Say Yes to the Dress dage med Randy Fenoli

Ja – du læste rigtigt: Randy Fenoli fra den berømte TLC-serie Say Yes to the Dress kommer igen til Panayotis i Vejle! Lørdag d. 10. og søndag d. 11. november 2018 har du en unik mulighed for at vælge din drømmebrudekjole sammen med ham og vores drømmetydere.

Randy Fenoli – superstjernen i TLC-serien Say Yes to the Dress, gæster igen Panayotis i Vejle d. 9. – 11. november, og kaster stjernestøv over danske brude. 

Fredag d. 9. september lancerer vi store dele af Panayotis 2019 brudekjole kollektionen sammen med Randy Fenoli, hvor vi byder velkommen i Spektrum i Vejle. Læs mere om showet HER.

Lørdag d. 10. og søndag d. 11. november vil du kunne vælge din drømmebrudekjole og samtidig kunne få råd og tips fra selveste Randy Fenoli, så i sammen kan sige ´Yes to the Dress’. Vores dygtige drømmetydere og Randy står klar, til at hjælpe dig med at finde lige netop DIN brudekjole – men kun mod forudgående aftale, da der er et begrænset antal!

BOOK EN AFTALE
Ønsker du at prøve vores smukke brudekjoler under eventen sammen med Randy Fenoli, skal du booke en aftale på forhånd. I dagstimerne er du velkommen til at ringe til os på på 75829091 eller du kan booke døgnet rundt via vores online bookingsystem.

NB: alle tider er forbeholdt brude, der skal giftes i 2019.

Skal du giftes til sommer 2019, skal du være opmærksom på følgende:

  1. Vi opbevarer gerne din drømmebrudekjole, til du skal bruge den. Hovedparten af 2019 brudekjolerne i weekenden er prøvemodeller. Når du har valgt din drømmebrudekjole sammen med Randy Fenoli, får vi syet din brudekjole i den konfektionsstørrelse, der kommer tættest på dine mål. Din brudekjole vil som hovedregel være klar i foråret 2019, hvorefter vi gerne opbevarer din brudekjole GRATIS, indtil du skal bruge den. Dette gælder naturligvis også, hvis du køber en brudekjole blandt butikkens prøver, eller de mange smukke tilbudskjoler.
  2. Panayotis har en unik tilfredshedsgaranti: Falder du for en anden 2019 brudekjole på et senere tidspunkt, eller lever den færdigsyede kjole ikke op til dine drømme ved første prøvning, bytter vi den gerne. Tilsvarende hvis du bliver gravid, taber dig eller på andre måder ændrer figur, kan du altid ombytte din brudekjole hos Panayotis.

GOODIEBAG
Når du har købt din drømmekjole, bliver du forkælet med en lækker goodiebag med indhold fra bl.a. Anthon Berg, Georg Jensen Damask, MySelfie, Kleenex, LIDO cafeen, Sinnerup Vejle og Panayotis.

OVERNATNING

CABINN Vejle tilbyder 20% rabat på overnatning til alle Panayotis gæster. CABINN ligger placeret blot 250 meter fra Drømmenes Teater og er derfor oplagt som overnatningsmulighed. For at opnå rabatten skal du sende en mail til vejle@cabinn.com eller ringe på 76406000 og oplyse rabatkoden PANAYOTIS, ved booking. 

3 GODE RÅD

Til sidst får du 3 gode råd fra Randy Fenoli til at finde drømmekjolen:

  1. Hold dig til at prøve brudekjoler inden for dit budget. Hos Panayotis har vi brudekjoler i mange prisklasser. Langt de fleste ligger inden for 8.000-12.000, men vi har også brudekjoler til helt op til 30.000+ Derfor er det vigtigt at du er afklaret om dit budget, så du finder din drøm inden for den ramme, du har sat.
  2. Husk at have de mennesker med, som betyder noget for dig, til din brudekjoleprøvning. Når du finder din drømmebrudekjole kan det være et meget emotionelt øjeblik, og der er det vigtigt, at du har alle dem med, som du ønsker skal være en del af at vælge din drømmebrudekjole.
  3. Vælg den brudekjole, du føler dig smukkest i 
toptvseries.tv