Spar penge på din drømmekjole

Uanset om du er kommende brud, konfirmand eller blot søger en smuk aftenkjole

I juli måned kan du spare penge på din drømmekjole!

Nedenfor kan du læse om SUMMER SALE for konfirmationskjoler, aftenkjoler & second dresses samt brudekjoler.

Spar 20-70% på konfirmationskjoler: Har du endnu ikke fundet din konfirmationskjole, så er det nu. Vi sælger ud af vores konfirmationskjoler og det betyder at du kan spare 20-70% på ALLE kjoler i butikken i hele juli måned. Gælder ikke nybestillinger.

Temperaturrabat på aftenkjoler & second dresses: I juli måned kan du få temperaturrabat på alle kjoler i butikken. Hvad er det så? Det betyder, at når du køber din kjole kigger vi på hvor mange grader det er udenfor og jo højere grader det er, jo højere rabat får du. Du kan se et udpluk af udvalget her. Gælder ikke nybestillinger og gælder KUN i vores butik.

Spar op til 50% på brudekjoler: I weekenden d. 25-27. juni holder vi SNEAK PEEK – SUMMER SALE hvor du kan spare op til 50% på udvalgte brudekjoler i butikken. Hvis du booker tid i denne weekend vil du altså være en af de første, til at kunne opnå nogle af vores mange gode tilbud som vil køre i juli måned. Så hvis du mangler en god undskyldning for at finde din drømmekjole, så er det nu. Du kan derudover spare 12,5% på alle nybestillinger og tilbehør i juli måned.

Panayotis har 2000 m2 og kan derfor forsikre alle besøgende om, at du kan prøve kjoler i trygge rammer. Vi har en fast protokol for hvordan dette gøres på den mest forsvarlige måde og selvfølgelig de nødvendige værnemidler. Alt dette kan du læse mere om her: Panayotis Prøvningsvejledning

For brudekjoler: 

Bemærk: Da der er tale om et seriøst og reelt udsalg, har vi ikke alle modeller i alle størrelser, og enkelte kan være præget af at have været prøvet i butikken, brugt til modeshows, have små fejl mv. – derfor er de sat ned med op til 50%.

*) Det med småt:

  • rabatten på 50% gælder udvalgte modeller som vil være at finde i vores butik
  • rabatten på 50% gælder kun så længe lager haves.
  • vi opbevarer gerne din brudekjole helt gratis frem til vielsesdatoen, men for kjoler købt til 40% rabat eller derover, betales et opbevaringsgebyr på 450 kr. Hvis du falder for en kjole fra vores Forever Panayotis – Preloved Weddding Dresses afdeling, vil du få din kjole med hjem på dagen, da vi ikke tilbyder opbevaring af disse.
  • nedsatte brudekjoler fra vores SUMMER SALE er omfattet af vores tilfredshedsgaranti så fremt din brudekjole opbevares hos os
  • tilretning og omsyning af din brudekjole er ikke inkluderet i kjolens nedsatte pris

SALE hos Panayotis er kun mod forudgående aftale på www.panayotis.dk eller for brude & festkjoler/second dresses på tlf. 75829091 og for konfirmander tlf. 22338060!

Vi glæder os til at byde dig velkommen!