Spar penge på din drømmekjole

Uanset om du er kommende brud, konfirmand eller blot søger en smuk aftenkjole

I maj måned kan du spare penge på din drømmekjole!

Nedenfor kan du læse om SALE for konfirmationskjoler, aftenkjoler & second dresses samt brudekjoler.

Spar 20-70% på konfirmationskjoler: Har du endnu ikke fundet din konfirmationskjole, så er det nu. Vi sælger ud af vores konfirmationskjoler og det betyder at du kan spare 20-70% på ALLE kjoler i butikken fra d. 3. maj til d. 31. maj. Gælder ikke nybestillinger.

Spar 50% på aftenkjoler & second dresses fra torsdag d. 6. maj til d. 31. maj: Torsdag d. 6. maj og resten af maj måned kan du spare 50% på ALLE aftenkjoler og second dresses i butikken. Du kan se et udpluk af udvalget her. Gælder ikke nybestillinger og gælder KUN i vores butik.

Spar 30-70% på brudekjoler: Fredag d. 14. maj til og med søndag d. 16. maj kan du spare 30-70% på et stort udvalg af brudekjoler. Du kan set et udpluk her.

 

Panayotis har 2000 m2 og kan derfor forsikre alle besøgende om, at du kan prøve kjoler i trygge rammer. Vi har en fast protokol for hvordan dette gøres på den mest forsvarlige måde og selvfølgelig de nødvendige værnemidler. Alt dette kan du læse mere om her: Panayotis Prøvningsvejledning

 

For brudekjoler: 

Bemærk: Da der er tale om et seriøst og reelt udsalg, har vi ikke alle modeller i alle størrelser, og enkelte kan være præget af at have været prøvet i butikken, brugt til modeshows, have små fejl mv. – derfor er de sat ned med op til 30-70%.

*) Det med småt:

  • rabatten på 30-70% gælder ikke de nye 2021 modeller.
  • rabatten på 30-70% gælder kun så længe lager haves.
  • vi opbevarer gerne din brudekjole helt gratis frem til vielsesdatoen, men for kjoler købt til 40% rabat eller derover, betales et opbevaringsgebyr på 450 kr. Hvis du falder for en kjole fra vores Forever Panayotis – Preloved Weddding Dresses afdeling, vil du få din kjole med hjem på dagen, da vi ikke tilbyder opbevaring af disse.
  • nedsatte brudekjoler fra vores SALE er omfattet af vores tilfredshedsgaranti så fremt din brudekjole opbevares hos os
  • tilretning og omsyning af din brudekjole er ikke inkluderet i kjolens nedsatte pris

 

SALE hos Panayotis er kun mod forudgående aftale på www.panayotis.dk eller for brude & festkjoler/second dresses på tlf. 75829091 og for konfirmander tlf. 22338060!

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!