Spar penge på din drømmekjole!

Eksklusive fordele i hele Februar måned!

Fra d. 1. februar og hele måneden fejrer vi Romantisk Februar i anledningen af Valentines dag med eksklusive fordele, til dig der skal giftes. 

I weekenden d. 11-14. februar fejrer vi Valentines dag med ekstra fordele til dig, som er kommende brud. Her kan du spare 20-70% på et stort udvalg af smukke kjoler, samt få 1.000,- i rabat på et valgfrit slør ved køb af brudekjole. Vi giver tilmed 10% på alle nybestillinger i februar måned.

Find din drømmekjole blandt vores mange nedsatte kjoler eller blandt de helt nye. Uanset om du er på udkig efter en tilbudskjole eller en kjole fra vores nye kollektion, så har vi noget for enhver smag. Book en tid nu og lad vores Drømmetydere guide dig igennem vores store udvalg.

Vi anbefaler alle brude, som skal giftes i 2022 at booke tid nu, da vi oplever forlænget leveringstider hos nogle af vores leverandører. 8 mrd. før sit bryllup er ideelt at have fundet sin drømmekjole. Dette er en guideline, der skal give ro i maven og god tid til at finde drømmekjolen. Vi har altid butikken fuld af flotte kjoler, om du kommer 2 år eller 7 dage før brylluppet. Kontakt os endelig hvis dette giver anledning til spørgsmål.

Hvis du ikke kan finde lige den tid eller dag som passer dig i vores booking system, så kontakt os endelig, da vi har mulighed for at udvide vores åbningstider. Læs mere her.

 

 

Bemærk: Da der er tale om et seriøst og reelt udsalg i weekenden d. 11-14. februar, har vi ikke alle modeller i alle størrelser, og enkelte kan være præget af at have været prøvet i butikken, brugt til modeshows, have små fejl mv. – derfor er de sat ned med op til 20-70%.

*) Det med småt:

  • rabatten på 20-70% gælder ikke de nye 2022 modeller. Vi giver dog 10% rabat på alle nybestillinger i februar måned! (gælder dog ikke ved ombytning).
  • De 1000,- på et valgfrit slør kan ikke kombineres med andre varer og gælder ikke nedsatte slør, men nybestillinger.
  • rabatten på 20-70% gælder kun så længe lager haves!
  • vi opbevarer gerne din brudekjole helt gratis frem til vielsesdatoen, men for kjoler købt til 40% rabat eller derover, betales et opbevaringsgebyr på 450 kr. Hvis du falder for en kjole fra vores Forever Panayotis – Preloved Weddding Dresses afdeling, vil du få din kjole med hjem på dagen, da vi ikke tilbyder opbevaring af disse.
  • nedsatte brudekjoler fra vores Romantisk Februar er omfattet af vores tilfredshedsgaranti så fremt din brudekjole opbevares hos os.
  • tilretning og omsyning af din brudekjole er ikke inkluderet i kjolens nedsatte pris, men vi har skrædder i huset og ikke mindst dygtige samarbejdspartnere, som vi henviser dig til.
  • Romantiske Februar er kun mod forudgående aftale på www.panayotis.dk eller på tlf. 75829091.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!