Hjælp os med at gøre 2021 til romantikkens år!

Sæt fokus på romantikken i 2021 ❤️

Bryllupper og romantik har haft trange kår i 2020. Derfor har vi sammensat et par lækre Romantiske “Hjælpepakker” i samarbejde med vores bedste samarbejdspartnere.

Hjælp os med at gøre 2021 til romantikkens år!

En hverdag fyldt med en altoverskyggende Covid-19 pandemi har sat bryllupperne på pause til 2021, og skubbet pleje af romantikken og parforholdet i baggrunden. Livsbekræftende følelser som taknemmelighed, medfølelse og kærlighed har trange kår i en hektisk hverdag fyldt med negative nyhedsstrømme.

Hos Panayotis vil vi gerne slå et slag for den gode gamle romantik, og at parforholdet kommer mere i fokus igen. Derfor har vi sammensat nogle Romantiske “Hjælpepakker” i samarbejde med vores bedste samarbejdspartnere, der skal få de bedste følelser frem, og genoplive romantikken og kærligheden i hverdagen. Flere forskere har endda bevist, at kærligheden har stor betydning for vores generelle sundhed!

Pakkerne indeholder et lækkert romantisk “wellness-at-home” kit, der appellerer til alle vores 6. sanser, så romantikken kan få ekstra fokus i 2021 ❤️ Alle vores sanser har nemlig stor betydning for vores velbefindende.

Pakken indeholder duftelys og lækker sæbe, der har en beroligende duft. Massageolien appelerer til vores følesanser, og har samtidig en diskret duft. Lækker økologisk chokolade og bobler aktiverer smagssansen, og giver en dejlig oplevelse af luksus og selvforkælelse. Samtalekort med sjove og inspirerende spørgsmål sætter samtalen i gang, og appelerer til at opdage nye sjove sider af hinanden og jeres parforhold. Alt sammen pakket ind i en lækker gaveæske, der er med til at skabe gode forventinger til en dejlig oplevelse.

Smid mundbindet, sæt mobilen på “forstyr ikke”, sluk for iPad, TV, Netflix og den evige nyhedsstrøm af smittetal og Corona opdateringer, og nyd i stedet en dejlig aften i hinandens selskab.

Vi har testet pakkerne blandt både nyforelskede kommende brudepar, og par, som er blevet gift for flere år siden. Svarene er de samme – romantikken har fået for lidt fokus i 2020, og når vi ikke kan tage på romantiske weekendophold, er det genialt at lave en pakke til romantisk hjemme wellness, med hovedvægt på romantikken og parforholdet 💞

Læs reaktionerne fra de første par, der testede pakkerne:

“en rigtig god oplevelse, og en dejlig (og coronavenlig) getaway fra hverdagens stress og jag”

KATRINE

“Det vigtigste er at nyde hinandens selskab. Lyset og massageolien havde en beroligende effekt – meget afstressende, (….) alt i alt en god oplevelse. Tak for det.”

MAIBRIT & MIKKEL

“Alt i alt var det en aften, som vi har for få af og som vi er for dårlige til at prioritere. Der går hurtigt praktik i hverdagen så dette var med til at sætte os som par i fokus.”

KAREN & BJØRN

 

Den samlede pakke består af:

 • Komplet step-by-step guide til en romantisk aften ❤️
 • Lækre wellness produkter fra Rituals med bl.a. duftlys og massageolie 💝
 • 1 flaske (750ml) Sparkling Panayotis 🍾
 • Lækker økologisk chokolade fra Summerbird 🦋
 • Small Talk samtalekort 📒
 • Smukke og inspirerende krystaller fra Den 6. sans 🔮
 • Det nye Panayotis 2021 magasin fyldt med masser af smukke brudekjoler ❤️
 • Alt samlet i en lækker gaveæske fra Panayotis 🎁

 

Ekstra produkter i luksus pakken:

 • Moët & Chandon Rosé Champagne i stedet for Sparkling Panayotis🍾
 • Større æske med chokolade fra Summerbird 🦋
 • Endnu flere wellness produkter fra Rituals 💝

 

For hver solgt pakke, donerer vi 50,- til Hjerteforeningen ❤️

BESTIL DIN ROMANTISKE WELLNESS-AT-HOME PAKKE TIL DIN PARTNER OG DIG HER.

Har du spørgsmål, så kontakt os gerne på vejle@panayotis.dk eller telefon 75 82 90 91.