Festkjole Release Party

Festkjole Release Party

Vi ved, I har ventet længe men nu kommer de: Panayotis lancerer Danmarks smukkeste festkjolekollektion. Det sker fredag d. 14. August i Drømmens Teater i Vejle!

Der vil være mulighed for at starte aftenens festligheder hos Madindustrien i Vejle, hvor de serverer en lækker 3-retters menu, inklusiv bobler. Festen sættes for alvor i gang hos Panayotis, når Saturn Fireworks byder velkommen med et festligt indslag, inden vi samles i teatersalen. Her vil du opleve et lækkert modeshow med smukke kjoler på modeller. Hele aftenen serveres der forfriskende cocktails fra Nohrlund Cocktails. Bestil din billet her!

Der findes to typer billetter til arrangementet: 

PAKKELØSNING OG ENTRÈBILLET

PAKKELØSNING – 296,-

Du får:

  • Velkomstbobler hos Madindustrien i Vejle.
  • Lækker 3-retters menu sammensat af køkkenchefen hos Madindustrien.
  • Festligt indslag fra Saturn Fireworks
  • Entré til modeshowet hos Panayotis
  • Ad libitum cocktails fra Nohrlund Cocktails.
  • En gratis cocktail på m.i. bar efter endt arrangement hos Panayotis.

 

ENTRÉBILLET – 89,-

Du får:

  • Festligt indslag fra Saturn Fireworks
  • Entré til modeshowet hos Panayotis
  • Ad libitum cocktails fra Nohrlund Cocktails.

 

Aftenens program:

Kl. 17:30 Middag hos Madindustrien for Pakkeløsningsgæster

Velkomstbobler og lækker 3-retters menu sammensat af køkkenchefen fra Madindustrien.

Kl. 19:45 Fyrværkerishow fra Saturn Fireworks

Panayotis byder velkommen til et brag af en fest i samarbejde med Saturn Fireworks. Aftenen skydes i gang med et festligt indslag sammensat specielt til lejligheden.

Kl. 20.00 Modeshow

Her præsenterer Panayotis et bredt udvalg af smukke festkjoler, som du kan bære til alt fra brylluper, fødselsdag og andre fester, som livet kan byde på.

Kl. 21.00 Tak fra Panayotis – Bliv gerne til en snak om kjolerne

Vi siger tak for en fantastisk aften i godt selskab. Der vil være mulighed for at se, røre og prøve de smukke festkjoler samt evt. booke tid til senere prøvning.

Efter showet vil vores drømmetydere stå til rådighed til at svare på spørgsmål, give gode råd og tips eller bare få en generel snak omkring kjolerne.

HUSK: Pakkeløsningsgæster kan fortsætte festen med en gratis cocktail på m.i. bar.

 

Adresse og kontaktoplysninger: 
DRØMMENES TEATER
Banegårdspladsen 4
7100 Vejle
75 82 90 91 / vejle@panayotis.dk

Madindustrien & m.i. bar
Dæmningen 42B
7100 Vejle

Du kan booke døgnet rundt via vores online bookingsystem, eller direkte på telefon 7582 9091. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til eventen eller ønsker at booke en aftale.

 

OVERNATNING

CABINN Vejle tilbyder 20% rabat på overnatning til alle Panayotis gæster, der skal med til Festkjole Release Party fredag. CABINN ligger placeret blot 250 meter fra Drømmenes Teater og er derfor oplagt som overnatningsmulighed. For at opnå rabatten skal du sende en mail til vejle@cabinn.com eller ringe på 76406000 og oplyse rabatkoden PANAYOTIS, ved booking. 

COVID-19 GARANTI 

Vi følger sundhedsmyndighedernes krav og holder os opdateret i forbindelse med spredning af COVID-19. Hvis det på nogen måder bliver aktuelt at aflyse nogle af vores arrangementer, refunderes billetten automatisk.

 

Læs mere og bestil dine billetter – klik her!