Prøvnings-vejledning

Aktuel prøvningsvejledning

Vi har de nødvendige værnemidler og gør vores bedste, for at vi alle sammen passer på hinanden. 

 

  • Butikken er bemandet i de angivne åbningstider, dog kun med forudgående aftale. Aftaler kan bookes her.
  • Vores butik er spredt ud over 1.000 etage m2, så der vil være god plads til, at alle kan blive betjent forsvarligt.
  • Når du, som brud prøver brudekjoler og står inde i prøverummet, sammen med din Drømmetyder vil vi gerne bede om, at du har mundbind på. Derfor må du gerne medbringe mundbind. Men vi har også mundbind til rådighed i butikken.
  • Som brud kan du selv medbringe en påklæderske, der kan hjælpe dig i kjolen/kjolerne under prøvningen. Dette er dog dit valg og hvad du har det bedst med. Vores drømmetyder vil stå klar til at hjælpe dig i kjolerne, hvis du ønsker det og ellers med råd og vejledning fra sidelinjen.  
  • Vi forbeholder os ret til at afvise kunder, som udviser tegn på smitte, eller er i risikogruppen (ældre, svagelige eller kronisk syge).
  • Vi spritter af mellem hver prøvning 

Vi opfordrer alle til at følge sundshedsstyrelsens retningslinjer og opgraderer samtidig adgangen til håndsprit og øger rengøringen for at opretholde et trygt miljø for vores kunder.

Samtidig åbner vi op for muligheden for at booke aftaler uden for normal åbningstid efter nærmere aftale. Benyt venligst denne formular.

Hvis du ikke ønsker at besøge butikken, er vores webshop åben døgnet rundt og fuld af smukke brudekjoler, festkjoler og konfirmationskjoler.

 

 

Vi ønsker ikke at bidrage til hysteri, men har et stort ønske om at passe på hinanden og vore gæster ❤️