Prøvnings-vejledning

Aktuel prøvningsvejledning

SENEST OPDATERET: 22. juni 2020.

I forlængelse af udmeldingen fra Statsminister Mette Frederiksen har vi her sammensat en prøvningsvejledning, der vil guide dig igennem dit brudekjoleforløb.

 

Vi har valgt at have åbent i butikken fra og med tirsdag d. 14. april, dog med følgende forbehold:

  • Butikken er bemandet i de angivne åbningstider, dog kun med forudgående aftale. Aftaler kan bookes her.
  • Vi begrænser antallet af åbne prøverum i butikken og henviser til, at alle viser hensyn og tager deres forholdsregler. Vores butik er spredt ud over 1.000 etage m2, så der vil være god plads til, at alle kan blive betjent forsvarligt. 
  • Som brud kan du selv medbringe en påklæderske, der kan hjælpe dig i kjolen/kjolerne under prøvningen. Dette er dog dit valg og hvad du har det bedst med. Vores drømmetyder vil stå klar til at hjælpe dig i kjolerne hvis du ønsker det og ellers med råd og vejledning fra sidelinjen.  
  • Vi forbeholder os ret til at afvise kunder, som udviser tegn på smitte, eller er i risikogruppen (ældre, svagelige eller kronisk syge).

Vi opfordrer alle til at følgende sundshedsstyrelsens retningslinjer og opgraderer samtidig adgangen til håndsprit og øger rengøringen for at opretholde et trygt miljø for vores kunder.

Samtidig åbner vi op for muligheden for at booke aftaler uden for normal åbningstid efter nærmere aftale. Benyt venligst denne formular.

Hvis du ikke ønsker at besøge butikken, er vores webshop åben døgnet rundt og fuld af smukke brudekjoler, festkjoler og konfirmationskjoler.

 

 

Vi ønsker ikke at bidrage til hysteri, men har et stort ønske om at passe på hinanden og vore gæster ❤️