Prøvningsvejledning

Aktuel prøvningsvejledning

SENEST OPDATERET: 12. marts 2020, kl. 14.00.

I forlængelse af udmeldingen fra Statsminister Mette Frederiksen, har her sammensat en prøvningsvejledning, der vil guide dig igennem dit brudekjoleforløb.

Vi ved godt, at udmeldingen kommer på et ulejliget tidspunkt for dig, der skal giftes i august/september og brude, der skal hente deres købte kjoler. Derfor har vi sammensat følgende guidelines. 

 

Vi har derfor valgt fortsat at have åbent i butikken, dog med følgende forbehold:

  • Butikken er bemandet i de angivne åbningstider, dog KUN med forudgående aftale. Aftaler kan bookes her.
  • Vi begrænser antallet af åbne prøverum i butikken og henviser til, at man maksimalt ankommer 2-3 mennesker i forbindelse med en prøvning. Vores butik er spredt ud over 1.000 etage m2, så der vil være god plads til alle kan blive betjent forsvarligt
  • Vi forbeholder os ret til at afvise kunder, som udviser tegn på smitte, eller er i risikogruppen (ældre, svagelige eller kronisk syge).

Vi opfordrer alle til at følgende sundshedsstyrelsens retningslinjer og opgraderer samtidig adgangen til håndsprit og øger rengøringen for at opretholde et trygt miljø for vores kunder.

Samtidig åbner vi op for muligheden for at booke aftaler uden for normal åbningstid efter nærmere aftale. Benyt venligst denne formular.

Hvis du ikke ønsker at besøge butikken, er vores webshop åben døgnet rundt og fuld af smukke brudekjoler, festkjoler og konfirmationskjoler.

 

VEDR. LEVERANCER I DE KOMMENDE MÅNEDER:

Det er ingen hemmelighed, at de fleste af vores produkter produceres helt eller delvist i Fjernøsten, som har været hårdt ramt af COVID-19. Vi er i løbende dialog, og de seneste opdateringer bekræfter, at alle fabrikker og underleverandører er ved at samme niveau som tidligere, vi er derfor fortrøstningsfulde mht. overholdelse af de aftalte leveringstider.

Får vi melding omkring forsinkelser på din kjole, får du besked med det samme. På samme måde vil vi dog minde om, at hvis du intet nyt hører fra os omkring ændringer af din kjoles leveringsdato, så forløber alt som planlagt. 

Har du alligevel spørgsmål omkring din kjole, beder vi dig kontakte os på vejle@panayotis.dk, med angivelse af dit navn, kontraktnummer (vigtigt) og telefonnummer, som vi kan kontakte dig på. Vi beder dig i denne forbindelse have forståelse for, at vores medarbejdere i stor udstrækning arbejder hjemmefra, og der vil være lidt længere svartider på vores mail, end normalt. Vi behandler alle henvendelser i rækkefølge.

 

Sidder du derhjemme og er i ved at se på brudekjole, kan du meget passende bestille et gratis 2020 brudekjolemagasin her.

 

Vi ønsker ikke at bidrage til hysteri, men har et stort ønske om at passe på hinanden og vore gæster ❤️