Panayotis søger ny Drømmetyder

Panayotis søger....

Panayotis søger....

Vi er på jagt efter de allerbedste, så er du personen, der elsker at være på det vindende hold og som stiller krav til både dig selv og dine kolleger, så kan det være lige dig, vi har brug for.

Lige nu søger vi:

 • Social Medie / Online Marketing Praktikant
 • Event praktikant
 • Konfirmations Drømmetydere
 • Drømmetyder Assistenter
 • Weekend Drømmetydere til brude

IDÉRIG MARKETINGPRAKTIKANT

Vi er på jagt efter den allerbedste, så er du personen, der elsker at være på det vindende hold og som stiller krav til dig selv og dine kolleger, så kan det være dig, vi har brug for.

Vi søger en Social Medie / Online Marketing Praktikant, som vil være med til at fastholde Panayotis’ position som branchens førende på de sociale medier og online Din fornemmeste opgave bliver at være tovholder og medansvarlig for vores kampagner, samt til at udvikle vores tilstedeværelse på de Sociale Medier. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med den nuværende marketingskoordinator og ledelsen.

ARBEJDSOPGAVER:

 • Skabe værdiskabende content til vores Sociale Medier
 • Planlægge, udvikle og implementere kampagner
 • Opbygning og udsendelse af nyhedsbreve
 • Vedligeholdelse og opdatering af Panayotis.dk og vores webshop
 • Udarbejde og koordinere messeaktiviteter
 • PR- samt annonceringsopgaver
 • Diverse ad-hoc opgaver

VI FORVENTER:
Du er i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation eller marketing og besidder skarpe kommunikationsevner. Du er helt med på hvad der rør på sig på nettet og er i stand til at arbejde målrettet og struktureret med de forskellige online platforme, og sørge for at de spiller sammen med og understøtter aktiviteter og kampagner i butikken. Men vigtigst af alt: du arbejder struktureret, målrettet, og du får tingene gjort færdig til tiden.

VI TILBYDER:
En spændende hverdag i en dynamisk og ambitiøs virksomhed med uformelt arbejdsmiljø, hvor beslutningerne tages hurtigt og hvor alle er klar til at give et ekstra nap med, når det gælder. Vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden på kryds og tværs for at opnå den bedste synergi. Du får endvidere en dyb brancheindsigt, og bliver godt klædt på til dit fremtidige job. Tonen er afslappet og vi værdsætter humor og højt humør.

Arbejdspladsen er i vores butik i Vejle. Der er tale om en 5-6 måneders fuldtidspraktik, med mulighed for at tilpasse din hverdag efter studiejob og skolegang. Stillingen er ulønnet og egen computer vil være en fordel, men vi byder på en lærerig periode med masser af mulighed for ansvar. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Karina Christensen på 22 33 80 60 eller karina@panayotis.dk.

Du sender din ansøgning og dit CV til karina@panayotis.dk hurtigst muligt.
Vi indkalder løbende til samtale.

 


EVENT PRAKTIKANT

Er du kreativ og en ud-af-boksen-tænkende type? Er du klar på en udfordring og har gå-på-mod? Vil du gerne have en finger med i spillet, på pulsen og på aftrækkeren? Hvis du går rundt med en drøm om at udarbejde og afvikle de sejeste events, så lyder det måske som dig, vi leder efter.

Vi søger en Event Praktikant, med opstart efter sommerferien, som vil være med til at skabe de fedeste events for Panayotis. Vi går et travlt efterår i møde med flere kommende events. Vi har hele tiden sjove idéer oppe i ærmet, og du vil få en udfordrende og kompetencegivende hverdag, hvor der er plads til kreativitet og nye idéer. Med frihed under ansvar vil du få erfaring og opgaver inden for hele projektforløbet, lige fra assistance til eksekvering af konceptidé. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med marketingskoordinatoren og ledelsen.

ARBEJDSOPGAVER:

 • Idégenerering og udvikling af eventkoncept
 • Udvikling af pitches til samarbejdspartnere, både skriftlig og telefonisk
 • Kontakt til samarbejdspartnere
 • Koordinering, projektassistance og eksekvering af events og butiksaktiviteter
 • Indhentning af tilbud
 • Diverse marketingopgaver samt løbende ad hoc-opgaver

VI FORVENTER:
Du skal gerne studere på en relevant uddannelse inden for f.eks. events, PR eller kommunikation og besidder skarpe koordinerings evner. Vi søger en selvstændig, struktureret, engageret, ansvarsfuld og energisk praktikant, som brænder for events og projektledelse. Du skal være praktisk anlagt, have en proaktiv arbejdstilgang og føle dig godt tilpas i et travlt arbejdsmiljø.

VI TILBYDER:
En spændende hverdag i en dynamisk og ambitiøs virksomhed med uformelt arbejdsmiljø, hvor beslutningerne tages hurtigt og hvor alle er klar til at give et ekstra nap med. Vi byder på en lærerig periode med masser af mulighed for ansvar. Du får endvidere en dyb brancheindsigt, og bliver godt klædt på til dit fremtidige job.

Arbejdspladsen er i vores butik i Vejle. Vi forestiller os timeantallet er 37 timer om ugen. Stillingen er ulønnet og egen computer vil være en fordel. Tiltrædelse efter sommerferien og 3-4 måneder frem, men vi tilpasser det selvfølgelig i forhold til dit uddannelsesforløb. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Karina Christensen på 22 33 80 60 eller karina@panayotis.dk.

Send din ansøgning og dit CV til karina@panayotis.dk hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale.


KONFIRMATIONS DRØMMETYDER

Konfirmationssæsonen går snart i gang og derfor mangler vi 2-3 konfirmationsdrømmetydere.

Panayotis er kendt for at yde branchens bedste personlige service. Vi arbejder ud fra devisen, at vi skal yde så god en service, at vores kunder anbefaler os til andre.

Oplagte kandidater vil være studerende, der drømmer om et weekendjob med mening og gode oplevelser. Det er vigtigt at du er moden i din fremtoning, og er mindst 18 år.

For de fleste af vores kunder er besøget hos Panayotis once-in-a-lifetime – det siger lidt om hvor vigtigt det er, at alle vores kunder får den bedste oplevelse hos os.

Derfor skal vores nye kollega være udpræget serviceminded, og være indstillet på at yde den bedste service – hver dag!

Du er udadvendt, farverig, og elsker at forkæle dine kunder. Samtidig er du lydhør, imødekommende og i stand til at sætte dig ind i (og nogle gang ud over) dine kunders drømme. Vi lægger vægt på ærlig og kompetent service. Vi lægger stor vægt på en god atmosfære i butikken og imellem dig og dine kollegaer. Derfor er det vigtigt, at du er udpræget team player, og anerkender og udviser forståelse for dine kollegaers forskelligheder.

Weekender – og specielt lørdage – er vores vigtigste dage i butikken. Derfor skal du være indstillet på at arbejde mindst 2-3 weekender i måneden i højsæsonen, og gerne hverdage fra ca. 15-20.

Ansøgningsfrist: 13. august 2018

Tiltrædelse: medio september 2018

Arbejdstimer: helst 2-3 weekendvagter pr. måned efter dine ønsker og vores behov arbejdstiden følger typisk butikkernes åbningstider.

Send din ansøgning med CV og up-to-date foto til:

Panayotis
Banegårdspladsen 4
7100 Vejle
Att.: Michael Panayotis
Mail: michael@panayotis.dk – Ansøgning, Weekend Drømmetyder i emnefeltet.

 


Drømmetyder Assistenter

Det vigtigste job hos Panayotis?! Det er vores Drømmetyder Assistenter!

For at vores hverdag fungerer, er det utrolig vigtigt vi har vores dygtige unge kollegaer, der sørger for alt det praktiske fungerer i hverdagen og specielt i weekender. Som drømmetyder assistent hjælper man bl.a. med at rydde op i butikken, tage telefonen, sende breve/pakker, rengøring, lave kaffe osv. Opgaver som alt sammen har en stor betydning for at vi i butikken kan yde den optimale service.

Hvis du spørger vores piger i butikken vil de sikkert sige, at jobbet er hårdt, sjovt og afvekslende i en sjov atmosfære. Følgende er dog en fordel:

 1. Du er 15-17 år, men moden af din fremtoning.
 2. Du har prøvet at støvsuge og vaske gulv (!)
 3. Du har en god fysik, da brudekjoler er tunge.
 4. Du nyder at have travlt.
 5. Du er nogenlunde selvkørende.

De fleste af vores elever, konfisælgere, weekend drømmetydere mv. er startet som Drømmetyder Assistenter – så du bestemmer selv, hvad jobbet skal føre til.

Kontakt Camilla på tlf. 75829091 vejle@panayotis.dk – eller endnu bedre – kig forbi butikken med din ansøgning.

Vi ansætter løbende Drømmetyder Assistenter, så kig forbi med din ansøgning!


Weekend/aften drømmetydere (brude)

Panayotis er kendt for at yde branchens bedste personlige service. Vi arbejder ud fra devisen, at vi skal yde så god en service, at vores kunder anbefaler os til andre.

Vi søger lige nu 1-2 dygtige Weekend Brude Drømmetydere, der kan supplere vores fast stab i weekenderne og aftenvagter.

Oplagte kandidater vil være studerende, der drømmer om et weekendjob med mening og gode oplevelser. Det er vigtigt at du er moden i din fremtoning, og gerne over 23 år til vore brude, og mindst 18 år til vores konfirmander.

For de fleste af vores kunder er besøget hos Panayotis once-in-a-lifetime – selvom vi er begyndt at få besøg af 2. generations brude, konfirmander og gallapiger. Det siger lidt om hvor vigtigt det er, at alle vores kunder får den bedste oplevelse hos os.

Derfor skal vores nye kollega være udpræget serviceminded, og være indstillet på at yde den bedste service – hver dag!

Du er udadvendt, farverig, og elsker at forkæle dine kunder. Samtidig er du lydhør, imødekommende og i stand til at sætte dig ind i (og nogle gang ud over) dine kunders drømme. Vi lægger vægt på ærlig og kompetent service. Vi lægger stor vægt på en god atmosfære i butikken og imellem dig og dine kollegaer. Derfor er det vigtigt, at du er udpræget team player, og anerkender og udviser forståelse for dine kollegaers forskelligheder.

Brudekjoler kan være tunge – så jobbet kan til tider være fysisk krævende. Derfor er det vigtigt at du er sund og rask, og er aktiv i din fritid.

Weekender – og specielt lørdage – er vores vigtigste dage i butikken. Derfor skal du være indstillet på at arbejde mindst 2-3 weekender i måneden i højsæsonen, og gerne hverdage fra ca. 15-20 (både brude og konfirmand).

Ansøgningsfrist: 1. august 2018

Tiltrædelse: medio august 2018 – gerne før

Arbejdstimer: helst 2-3 weekendvagter pr. måned efter dine ønsker og vores behov Arbejdstiden følger typisk butikkernes åbningstider

Banegårdspladsen 4 i Vejle:

Mandag til torsdag: 11-17
Fredage: 10-18
Lørdage: 9-18
søndag: 10-16

Send din ansøgning med CV og up-to-date foto til:

Panayotis
Banegårdspladsen 4
7100 Vejle
Att.: Michael Panayotis
Mail: michael@panayotis.dk – Ansøgning, Weekend Drømmetyder i emnefeltet.

toptvseries.tv