Panayotis søger....

Panayotis søger....

Vi er på jagt efter de allerbedste, så er du personen, der elsker at være på det vindende hold og som stiller krav til både dig selv og dine kolleger, så kan det være lige dig, vi har brug for.

Lige nu søger vi:

  • Drømmetyder Assistenter
  • Weekend Drømmetydere til brude
  • Weekend Drømmetydere til Konfirmation 

 

 


Drømmetyder Assistenter

Det vigtigste job hos Panayotis?! Det er vores Drømmetyder Assistenter!

For at vores hverdag fungerer, er det utrolig vigtigt vi har vores dygtige unge kollegaer, der sørger for alt det praktiske fungerer i hverdagen og specielt i weekender. Som drømmetyder assistent hjælper man bl.a. med at rydde op i butikken, tage telefonen, sende breve/pakker, rengøring, lave kaffe osv. Opgaver som alt sammen har en stor betydning for at vi i butikken kan yde den optimale service.

Hvis du spørger vores piger i butikken vil de sikkert sige, at jobbet er hårdt, sjovt og afvekslende i en sjov atmosfære. Følgende er dog en fordel:

  1. Du er 15-17 år, men moden af din fremtoning.
  2. Du har prøvet at støvsuge og vaske gulv (!)
  3. Du har en god fysik, da brudekjoler er tunge.
  4. Du nyder at have travlt.
  5. Du er nogenlunde selvkørende.

De fleste af vores elever, konfisælgere, weekend drømmetydere mv. er startet som Drømmetyder Assistenter – så du bestemmer selv, hvad jobbet skal føre til.

Kontakt Camilla på tlf. 75829091 vejle@panayotis.dk – eller endnu bedre – kig forbi butikken med din ansøgning.

Vi ansætter løbende Drømmetyder Assistenter, så kig forbi med din ansøgning!


Weekend/aften drømmetydere (brude)

Panayotis er kendt for at yde branchens bedste personlige service. Vi arbejder ud fra devisen, at vi skal yde så god en service, at vores kunder anbefaler os til andre.

Vi søger lige nu 1-2 dygtige Weekend Brude Drømmetydere, der kan supplere vores fast stab i weekenderne og aftenvagter.

Oplagte kandidater vil være studerende, der drømmer om et weekendjob med mening og gode oplevelser. Det er vigtigt at du er moden i din fremtoning, og gerne over 23 år til vore brude, og mindst 18 år til vores konfirmander.

For de fleste af vores kunder er besøget hos Panayotis once-in-a-lifetime – selvom vi er begyndt at få besøg af 2. generations brude, konfirmander og gallapiger. Det siger lidt om hvor vigtigt det er, at alle vores kunder får den bedste oplevelse hos os.

Derfor skal vores nye kollega være udpræget serviceminded, og være indstillet på at yde den bedste service – hver dag!

Du er udadvendt, farverig, og elsker at forkæle dine kunder. Samtidig er du lydhør, imødekommende og i stand til at sætte dig ind i (og nogle gang ud over) dine kunders drømme. Vi lægger vægt på ærlig og kompetent service. Vi lægger stor vægt på en god atmosfære i butikken og imellem dig og dine kollegaer. Derfor er det vigtigt, at du er udpræget team player, og anerkender og udviser forståelse for dine kollegaers forskelligheder.

Brudekjoler kan være tunge – så jobbet kan til tider være fysisk krævende. Derfor er det vigtigt at du er sund og rask, og er aktiv i din fritid.

Weekender – og specielt lørdage – er vores vigtigste dage i butikken. Derfor skal du være indstillet på at arbejde mindst 2-3 weekender i måneden i højsæsonen, og gerne hverdage fra ca. 15-20 (både brude og konfirmand).

Ansøgningsfrist: Vi søger løbende nye, så send gerne din ansøgning i dag.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt!

Arbejdstimer: helst 2-3 weekendvagter pr. måned efter dine ønsker og vores behov Arbejdstiden følger typisk butikkernes åbningstider

Banegårdspladsen 4 i Vejle:

Mandag til torsdag: 11-17
Fredage: 10-18
Lørdage: 9-16
søndag: 10-16

Send din ansøgning med CV og up-to-date foto til:

Panayotis
Banegårdspladsen 4
7100 Vejle
Att.: Michael Panayotis
Mail: michael@panayotis.dk – Ansøgning, Weekend Drømmetyder i emnefeltet.