Mere end 50 år med brudekjoler

Mere end 50 år med brudekjoler

Panayotis er i dag Danmarks brudekjole destination, der har til huse i Drømmenes Teater midt i hjertet af Vejle. Næsten 2.000 m2 er fyldt med kjoler til alle livets store fester:

Drømmenes Teater:

Panayotis har til huse i Drømmenes Teater i Vejle. En ikonisk bygning centralt placeret på Banegårdspladsen 4 i Vejle. Huset er mere end 125 år gammelt, og har igennem tiderne fungeret som alt lige fra bar, diskotek, domicil for Haahr Benzin og selvfølgelig oprindeligt som teater i Vejle. Den smukke teatersal er omdrejningspunktet for næsten 2.000 m2 fyldt med smukke kjoler til alle livets store fester.

Mere end 800 Brudekjoler til både kirke- og rådhusbryllupper:

Vi har Danmarks største udvalg af eksklusive brudekjoler, med mere end 800 brudekjoler samlet på ét sted. Danmark smukkeste brudekjole kollektion består af det bedste fra verdens førende producenter, egne designs og vores helt unikke Atelier Panayotis kollektion, hvor du selv kan være med til at designe og customize din drømmebrudekjole.

I 2021 har vi indgået samarbejde med Curvylicious Bride, så vi nu har Danmarks største udvalg i plus size brudekjole.

Vores nyeste samarbejde med Bestseller betyder også, at vi har eneforhandling i Danmark på en fantastiske kollektion af smukke brudekjoler til meget konkurrencedygtige priser. Brudekjolerne fra Y.A.S. kollektionen er perfekte til det uformelle bryllup, rådhusbryllupper, eller måske som kjole nr. 2, når bryllupsdagen skal sluttes af med et brag af en fest.

I 2020 startede vi vores Forever Panayotis koncept, hvor du kan give kærligheden videre, og sælge din pre-loved brudekjole gennem Panayotis. Vores første erfaringer viser, at mange er interesserede i konceptet, og gensalget både går hurtigt og til en høj gennemsnitspris. Så ligger din drømmekjole måske udenfor budgettet, kan du være heldig at finde den i Forever kollektionen, eller måske selv vælge at sætte din brudekjole til salg efter brylluppet.

 

Stor kollektion med fest- og gallakjoler:

I marts 2020 introducerede vi vores nyeste skud på stammen: Panayotis Evening Dresses. Mere end 350 smukke fest- & gallakjoler til alle livets store fester: Her finder du den perfekte kjole til brudens mor/svigermor, maid of honor, voksne brudepiger og en perlerække af smukke kjoler til både gallafester og rådhusbryllupper. Vi har samlet det bedste fra danske og internationale producenter. Bl.a. finder du Jesper Høvrings unikke designs krydret med Atelier Panayotis, hvor du selv kan være med til at customize din aftenkjole.

 

Danmarks smukkeste konfirmationskjoler:

I konfirmationsafdelingen finder du hundredevis af smukke konfirmationskjoler til alle typer konfirmander. Buksedragter, prinsessekjoler og elegante blondekjoler – hos Panayotis finder du alt, hvad den moderne konfirmand drømmer om. Det bedste fra danske producenter krydret med vores helt egne styles, og Atelier Panayotis konfirmationskjoler, hvor konfirmanden selv kan være med til at designe og customize sin drømmekjole.

 

Historien om Panayotis:

Panayotis blev etableret 1. august i 1968 af Skræddermestermester Panayotis, der kom til Danmark fra Grækenland som 21-årig i 1965. Drømmen var at finde et arbejde som skrædder. Efter et par år på en fabrik i Danmark, valgte Panayotis at åbne sit eget skrædderi – Atelier Panayotis. Skræddersyede brudekjoler blev hurtigt et speciale for Panayotis, som tiltrak kunder fra nær og fjerne. Med årene voksede virksomheden stille og roligt, og da prinsesse Diana genoplivede prinsessedrømmen i starten af 80’erne, blev det startskuddet til en spirende forretning for Panayotis og familien.

Sønnen Michael Panayotis kom til i 2001, og overtog formelt virksomheden i 2006. Efter et par år med vækst og finanskrise, blev en bestyrelsesrejse til New York startskuddet til en ny æra for Panayotis. Et besøg hos Kleinfeld på Manhatten og en rundvisning af ejeren Mara Urshel skabte drømmen om at skabe Skandinaviens svar på Kleinfeld. Med opbakning fra investorer og en professionel bestyrelse, gik arbejdet i gang for at skabe et kraftcenter i Vejle, hvor brude fra hele landet skulle køre til for at få den bedste oplevelse og de flotteste kjoler.

Kontakten med Kleinfeld blev startskuddet for flere projekter. I 2014 introducerede Panayotis en specialkollektion fra Kleinfeld. I 2014, 2015 og 2017 havde Panayotis besøg af selveste Randy Fenoli – kendt fra TLC-succesen Say Yes to the Dress, som stadig filmes hos Kleinfeld i New York.

I 2017 flyttede Panayotis ind i Drømmenes Teater, og var i 2018 værtsbutik for den danske udgave af Say Yes to the Dress, med danske Jesper Høvring som vært. Siden er butikken vokset og vokset, til et stort hus fyldt med drømmekjoler.

I årene har Panayotis vundet flere priser og anerkendelser for butikkens service og koncept – bl.a. Bryllup.dks branchens bedste i 2004, Årets Butik i City Vejle i 2012, Årets Brudebutik kåret af Bryllupsmagasinet læsere og senest ZBC Danish Retail Awards kåret af ZBC, Dansk Erhverv og Dansk Handelsblad i 2019.

 

På Say Yes Academy uddannes drømmetyderne hos Panayotis

En karriere hos Panayotis starter ofte i en alder af 15-16 år, med støvsugning, opvask, rengøring af toiletter, servering af kaffe for kunder og oprydning i butikken. Efter 1 år eller to og oplæring på Panayotis Say Yes Academy, har man mulighed for at blive junior drømmetyder i vores konfirmationsafdeling, når man er fyldt 18 år. Et fantastisk sammenhold og masser af gode oplevelser med glade konfirmander kan blive startskuddet til et af Danmarks sjoveste fritidsjob under en ungdomsuddannelse, eller i forbindelse med et sabatår. Er man i gang med en videregående uddannelse, har vi verdens bedste fritidsjob som weekend drømmetyder i brudeafdelingen. Vi er også kendte for at deltage i uddannelser og tage praktikanter ind under uddannelsen. Vi har igennem årene haft masser af praktikanter inden for alt lige fra skrædderiet til financial controller, logistikøkonom, marketing og event, social media og meget andet. Ofte er en praktikplads startskuddet til et fast job i hverdagen eller i weekenden som drømmetyder.

Hos Panayotis kalder vi vores medarbejdere for drømmetydere, for den fornemste opgave vi har, er at give vores kunder en fantastisk oplevelse, og få deres drøm til at gå i opfyldelse.