Kåret til Årets Brudebutik 2017: Panayotis

Årets Brudebutik 2017

Der var dækket op til det helt store show, da Bryllupsmagasinet holdt Nordic Bridal Show 2017. Det var her, at Panayotis blev kåret til Årets danske bryllupsbutik 2017.

Afstemningen fandt sted på Bryllupsmagasinets hjemmeside, hvor læserne kunne stemme på deres favorit bryllupsbutikker. Fem finalister gik videre til den store finale – hvor Panayotis blev kåret som vinder af prisen.

Vi vil gerne sige tusind tak til alle, der har stemt på vores butik. Vi er overvældede over den støtte, som vi har modtaget fra brude, kunder og følgere. I er uundværlige for vores butik!

Læs mere på www.vejleamtsfolkeblad.dk 


 

 

ÅRETS BUTIK 2012 

Der var fremmødt orkester og uddelt roser fra Citychefen Michael Pedersen, samt repræsentanter fra Nordea, Vejle Amts Folkeblad og Vejle Kommune, da Panayotis Brudekjoler modtog den flotte hæder som Årets Butik 2012.


Afstemningen forløb igennem de første uger af november 2012, hvor kunderne kunne stemme på deres favorit til Årets Butik. Som noget nyt blev afstemningen ikke kun afgjort ud fra antallet af stemmer, men i stedet valgt af et dommerpanel på baggrund af de indkomne stemmer og anbefalinger fra butikkernes kunder.

Dommerpanelet havde valgt Panayotis på baggrund af de flotte kommentarer og anbefalinger, som mange kunder havde indsendt til City Vejle.

Vi fra Panayotis vil gerne have lov til at sige tusinde tak til alle de mennesker, der har stemt på os, og anbefalet os til Årets Butik 2012. Vi har fået en kopi af alle kommentarerne – og det er dejlig, rørerende læsning. Tusind tak fordi i har stemt os, og ikke mindst tak for de flotte ord. Vi vil naturligvis gøre alt hvad der står i vores magt for at leve op til den flotte titel!!

Se mere på www.vejleamtsfolkeblad.dk