Vinder af Danish Retail Award 2019

Priser og Anerkendelser

Gennem årenes løb har vi modtaget en lang række priser og anerkendelser for vores arbejde i bryllups- og brudekjolebranchen. Det er priser, som vi er rigtig stolte over at have modtaget, da de understøtter og bekræfter os i, at vores hårde arbejde med kundeservice kommer til udtryk blandt kunder og samarbejdspartnere.

Danish Retail Award 2019

Den 1. oktober havde vi æren af at være inviteret inden for i den gamle børsbygningen i København, da overrækkelsen af Danish Retail Award fandt sted. Michael Panayotis, ejer af Panayotis Brudekjoler, var indstillet til den prestigefulde pris og et lille hold fra Panayotis familien samt en gruppe ansatte var inviteret med.

Prisen blev begrundet med, at Michael Panayotis’ arbejde med kundeservice, træning af medarbejdere og kreativ brug af events og sociale medier har været med til at løfte virksomheden. Evnen til at gå mod strømmen og tænke nyt har bl.a. ført et brudeløb, Say Yes to the Dress (konfirmationsudgave – den første i verden), Bride to Be workshops og Say Yes to the Dress event m. Randy Fenoli som vært med sig. Det er alle disse initiativer, der har været med til at cementere Panayotis’ status, som pionerer inden for købmandskab.

Danish Retail Award uddeles af uddannelsesinstitutionen ZBC i samarbejde med Dansk Erhverv, Detailgruppen og Dansk Handelsblad, med tre vindere i alt.

Et klap på skulderen

Michael Panayotis udtalte kort tid efter overrækkelsen det følgende til Mikropol: “Jeg synes det er en kæmpe cadeau til det arbejde, vi udfører i hverdagen og især til pigerne, jeg har ansat. De brænder virkelig for at skabe gode oplevelser for vores kunder.”

Adspurgt om han selv mener, at han lever op til Danish Retail Awards’ kriterier om, at udføre entusiastisk og nyskabende købmandsskab, svarede han bekræftende:

“Vi har satset på at lave mange events og har fokus på at skabe unikke oplevelser og sælge drømmen til brudene. Det er med til at slå vores navn fast i kundernes bevidsthed. Det er vigtigt, da tiden er forbi, hvor man bare kan regne med, at kunderne kommer ind i butikken fordi der er åbent.”

Panayotis er meget stolt over prisen og glæder sig over at kunne arbejde videre med samme målrettethed mod at skabe den bedste oplevelse, så snart man træder ind af vores døre.

Dansk Handelsblad dækkede også begivenheden, læs mere på dhblad.dk.

Læs hele historien på vejleamtsfolkeblad.dk.

 


Årets Brudebutik 2017

Der var dækket op til det helt store show, da Bryllupsmagasinet holdt Nordic Bridal Show 2017. Det var her, at Panayotis blev kåret til Årets danske bryllupsbutik 2017.

Afstemningen fandt sted på Bryllupsmagasinets hjemmeside, hvor læserne kunne stemme på deres favorit brudekjolebutik. Fem finalister gik videre til den store finale – hvor Panayotis blev kåret som vinder af prisen. Ejer Michael Panayotis deltog ved begivenheden og modtog prisen på vegne af hele Team Panayotis.

Vi vil gerne sige tusind tak til alle, der har stemt på vores butik. Vi er overvældede over den støtte, som vi har modtaget fra brude, kunder og følgere. I er uundværlige for vores butik!

Læs mere på www.vejleamtsfolkeblad.dk 


Årets Butik 2012

Der var fremmødt orkester og uddelt roser fra Citychefen Michael Pedersen, samt repræsentanter fra Nordea, Vejle Amts Folkeblad og Vejle Kommune, da Panayotis Brudekjoler modtog den flotte hæder som Årets Butik 2012.


Afstemningen forløb igennem de første uger af november 2012, hvor kunderne kunne stemme på deres favorit til Årets Butik. Som noget nyt blev afstemningen ikke kun afgjort ud fra antallet af stemmer, men i stedet valgt af et dommerpanel på baggrund af de indkomne stemmer og anbefalinger fra butikkernes kunder.

Dommerpanelet havde valgt Panayotis på baggrund af de flotte kommentarer og anbefalinger, som mange kunder havde indsendt til City Vejle.

Vi fra Panayotis vil gerne have lov til at sige tusinde tak til alle de mennesker, der har stemt på os, og anbefalet os til Årets Butik 2012. Vi har fået en kopi af alle kommentarerne – og det er dejlig, rørerende læsning. Tusind tak fordi i har stemt os, og ikke mindst tak for de flotte ord. Vi vil naturligvis gøre alt hvad der står i vores magt for at leve op til den flotte titel!

Se mere på www.vejleamtsfolkeblad.dk