Læs om de spændende muligheder hos Panayotis

Panayotis søger Marketing Koordinator

Drømmer du om et job hos Panayotis? Vi søger netop nu en dynamisk og resultatorienteret Marketing Koordinator til tiltrædelse senest 1. maj!

 

Marketing Koordinator

Vil du være en del af et energisk og engageret team, der hver dag opfylder drømme? Hos Panayotis sætter vi en ære i at gå forrest og sætte høje standarder for kundeoplevelser, også med vores branding og marketing. Vi søger lige nu en dynamisk, resultatorienteret og ansvarlig Marketing Koordinator, der er vant til at komme i mål med opgaverne!

Dine vigtigste ansvarsområder:

  • Kampagneplanlægning og -afvikling.
  • Planlægning og afholdelse af events.
  • Koordinering af vores indsatser på sociale medier.
  • Optimering af kunderejsen.
  • Branding af Panayotis.

Du vil blive bakket op af en masse energiske kollegaer, der står til rådighed både i forbindelse med events og til at lave indhold til vores sociale medier. Din opgave bliver derfor både at være den udførende og den koordinerende, med fokus på at alle når i mål med tingene.

For os er stemningen og atmosfæren på arbejdspladsen altafgørende, og derfor er det et krav, at du er team-player, der anerkender og respekterer dine kollegers forskelligheder. På denne måde opnår vi de bedste forudsætninger for at vores brude, konfirmander og deres følge får en fantastisk oplevelse med at vælge deres drømmekjole.

Du har arbejdet med marketing i et par år, og er klar til mere ansvar. Du tager fat, og har fokus på at komme i mål med dine opgaver. Det er en fordel, hvis du har erfaring med WordPress, Shopify, Mailchimp og marketing på sociale medier.

Stillingen er berammet til 30-37 timer, afhængigt af kandidaten.

Kom med i Panayotis teamet
Hos os får du over 50 fantastiske kolleger i et uformelt team med en god samarbejdskultur, hvor alle yder deres bedste hver dag og har fokus på at skabe helhedsoplevelser for kunderne, et godt arbejdsmiljø for hinanden og en sund forretning for virksomheden.

Kom og vær med på Team Panayotis!

Send en motiveret ansøgning med CV senest d. 15. marts til:

Michael Panayotis

michael@panayotis.dk
Mobil: +45 53373907