Konsultationer under nedlukning - gældende til 28. februar

Konsultationer under Covid-19

Drømmenes Teater i Vejle og butikken i Rødovre er foreløbigt lukket til og med 28/2-21.

 

Under nedlukningen tilbyder vi online konsultationer for alle vores kunder. Her kan du spørge ind til de kjoler, som du har kig på – samt få råd og vejledning i forhold til pasform, stilarter, størrelse mm. 

 

Fittingkonsultationer under nedlukningen:

Erhvervsstyrelsen har godkendt vores protokol for brudekjole Fittingkonsultationer under lockdown. Dvs. har du købt en brudekjole på forhånd, må du gerne komme til fittingkonsultation af din brudekjole. Dette kræver dog, at du følger vores protokol ift. værnemidler, afstandskrav og det generelle forsamlingsforbud på 5 personer, så din konsultation kan foregå i trygge rammer og inden for lovgivningens rammer.

Panayotis butikkerne vil fortsat være lukket, og der er IKKE offentlig adgang – dvs. alt tilbehør mv. man ønsker at prøve ved fittingkonsultationen skal være købt på forhånd. Derfor kan man KUN booke en Fittingkonsultation via en forudgående online konsultation.

Kontakt os gerne brudeafdelingen i Vejle på 72169091, hvis du har spørgsmål, eller ønsker at booke en online konsultation.

Book en online konsultation her: https://www.panayotis.dk/book-en-aftale