La Chicq skaber luksuriøse rammer

La Chicq

La Chicq flyttede ind i det tidlige efterår 2017 og har skabt, hvad vi i dag kalder Say Yes og Guldrummet. Her finder du en mindre sal af prøverum, smukke rokokosofaer og stole, guldborde og dekorationer, der giver rummet en helt speciel atmosfære.

Vores Say Yes rum skaber en lys og luksuriøs oplevelse for vores brude.

Panayotis og La Chicq fandt hinanden for første gang, da Panayotis flyttede ind i Drømmenes Teater i forbindelse med Randy Fenolis besøg i september 2017.

La Chicq meldte sig som de første på banen til at hjælpe Panayotis med at flytte ind på Banegårdspladsen 4 og skabte de smukkeste rammer, som selv Randy Fenoli blev overrasket over at træde ind i.

Siden Randy Fenolis besøg har vores brude og deres familier forelsket sig i de smukke møbler, der er med til at skabe de unikke rammer, som du møder hos Panayotis.

Det blev hurtigt tydeligt, at brudeverdenen og de smukke guld møbler var det perfekte match. Rokokomøblerne spiller godt sammen med de to lysekroner i salen og giver et smukt udtryk til hele lokalet.

La Chicq har et stort udvalg af ekstravagante og dekorative møbler, bl.a. de smukke rokokomøbler, som du ser i Say Yes to the Dress Danmark.

Du kan se flere La Chicq møbler på deres hjemmeside eller Facebook-side.

Velkommen til La Chicq