La Nouvelle skaber søde minder

La Nouvelle

Samarbejdet med La Nouvelle giver vore brude en sød oplevelse sammen med brudekjoleprøvningen. Flere brude overrasker deres familie og venner med en æske petit fours, så stemningen er helt i top, når drømmekjolen skal findes.

Du kan forvente kvalitet, der er helt i top, når du bestiller petit fours fra La Nouvelle

HVAD ER EN PETIT FOUR? 

En petit four er et stykke konfekt eller en lille kage, hvor dine smagsløg virkelig bliver forkælet. Petit four betyder “lille ovn” på fransk og hentyder til, at det kun er en lille del af kagen, der har været i ovnen.

De er ofte smukt dekorerede og gemmer på en smagsoverraskelse indeni. Petit fours kommer i mange varianter og kan give masser af nydelse samt idéer til dine festlige kager.

Et indblik i Panayotis’ samarbejde med konditoriet La Nouvelle

La Nouvelle leverer de lækreste petit fours, som du kan bestilles, når du skal finde drømmekjolen hos Panayotis. Du kan bestille en æske med 8 stk og en med 15 stk, når du skal finde og prøve din brudekjole. HUSK at bestille petit fours, når du bestiller en tid hos Panayotis.

La Nouvelle tilbyder 

Hos La Nouvelle kan du både bestille kagen til livets store begivenheder, men også komme på kursus i kagekunst.

Bryllup, barnedåb, konfirmation, student, fest, reception, jubilæum eller andet, der fortjener det bedste?

Tag fat i La Nouvelle og bestil en sød nydelse til dine gæster! La Nouvelle er placeret på Uhrhøj i Vejle og leverer det søde indslag til din fest eller event. – om I er 4 eller 100 personer kan La Nouvelle være din konditor og sikre den rette smag og oplevelse for dine sanser.

La Nouvelle leverer anledningskager, petit four, desserter, is eller andet, som vil sikre det søde højdepunkt for dine gæster.

La Nouvelle leverer både til private og firmaer og laver kurser, polterabend, events, samt underviser og leverer kompetencer og ad hoc assistance til hotel og restaurationsbranchen. Indehaver af La Nouvelle Jeanett Ansbjerg er uddannet konditor og har ved flere lejligheder leveret til kongehuset.

Jeanett har efter 10 år i hotel og restaurationsbranchen stor viden inden for desserter og receptionsbuffeter og fungerer desuden som ambassadør for det belgiske kvalitets chokoladefirma Barry Callebaut.

 

Kontakt La Nouvelle her:

Jellingvej 106

7100 Vejle

Tlf. 28 55 01 17

Info@lanouvelle.dk

www.lanouvelle.dk

Velkommen til La Nouvelle