SamarbejdspartnereSamarbejdspartnere


Mange tak for jeres fantastiske indsats!


Det bedste hold består af mere end en god spiller, og for at udnytte det fulde potentiale i Drømmenes Teater har vi indgået en række værdifulde samarbejder. Samarbejder ikke blot giver mening for os som butik, men også for vores mange brude, der besøger Panayotis i Drømmenes Teater i Vejle.


ILVA


I vores store sal har vi lagt vægt på naturlige farver og nuancer samt bløde materialer. Hertil passer sofaerne, stolene og pufferne fra ILVA perfekt ind!LACHICQ


I vores Guldsal står der de ikoniske og smukke rokokostole, der kendetegner Panayotis og som du måske har set i programmet Say Yes to the Dress. 


Alle rokokostolene er fra Lachicq, der leverer god kvalitet til rimelige priser.


MYSELFIE


Myselfie er hurtigt blevet et uundværligt indslag til fester og bryllupper i Danmark! 


Med Myselfie kan I tage gode, sjove og flotte billeder af jer selv, downloade dem og vise billederne i et slideshow samme aften. 


Mine arvinger


Hos Panayotis har vi indgået et samarbejde med den juridiske virksomhed Mine Arvinger.


Mine Arvinger ønsker at give Jer 100 % tryghed, overblik og klarhed, når det kommer til Jeres juridiske dokumenter (Testamente, Ægtepagt eller Fremtidsfuldmagter), så hos dem foregår al rådgivning af en uddannet jurist. På deres hjemmeside kan I gratis booke en uforpligtende rådgivningssamtale. Læs mere her.


Oplys koden PANAYOTIS og få 10% i rabat på Jeres dokumenter hos Mine Arvinger.