Panayotis pop up shop i Rødovre Centrum

POP UP SHOP I RØDOVRE CENTRUM

Bor du på sjælland og skal konfirmeres i 2021? Så har du nu muligheden for, at få fingrene i en Panayotis konfirmationskjole!

Vi åbner fra november 2020 en konfirmations Pop Up Shop i Rødovre Centrum!

Det vil her være muligt at købe din Panayotis konfirmationskjole samt accessories til din store dag. Vi holder åbent fra d. 2 november 2020 t.o.m April 2021 og vi følger Rødovre Centrums åbningstider.

Hele vores 2021 kollektion vil være præsenteret i butikken samt accessories dertil. Panayotis’ fantastiske setup fra Vejle vil altså blive genskabt i vores fine nye lokaler på Sjælland.

Adressen er: Rødovre Centrum 72, 2610 Rødovre 

– Vi ligger i afdelingen “Rotunden” i stueetagen. 

Ønsker du at prøve nogle af alle vores fine kjoler, og vil du være sikker på at du har et prøverum samt en drømmetyder til at hjælpe dig, skal du booke en tid.

Vi glæder os helt vildt til at se jer i butikken og vi står klar med de lækreste kjoler, det mest servicemindede personale samt de fineste Panayotis rammer!

Grundet Covid-19 restriktioner: Booker man en tid i hverdagen må man komme konfirmanden + 3 pers. og booker man en tid i weekenden må man komme konfirmanden + 1 pers.

OBS: Vi har i marts måned lejet et midlertidigt lokale i centret ca. 15 meter væk fra vores gamle butik, så vi har egen indgang og dermed må holde åbent imens centeret er lukket ned. 

Her holder vi kun åbent efter aftale og følger altså IKKE centerets åbningstider. 

Når centret åbner op igen, får vi vores gamle lokale tilbage. 

Adressen for butikken i marts måned er: Rødovre Centrum 44, 2610 Rødovre 

(Indgangen til butikken er fra Tårnvej)

 

Book din tid her:

 

 

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på:

Tlf: 77 30 28 10 eller mail: Konfi@panayotis.dk

 

De bedste hilsner,

Hele Team Panayotis Konfirmation