Panayotis pop up shop i Rødovre Centrum

POP UP SHOP I RØDOVRE CENTRUM

Bor du på sjælland og skal konfirmeres i 2021? Så har du nu muligheden for, at få fingrene i en Panayotis konfirmationskjole!

OBS: BUTIKKEN ER LUKKET NED NU.

I kan holde jer opdateret her på vores hjemmeside og på vores Facebook og Instagram, for at følge med i, hvor og hvornår vi åbner vores pop up butik på Sjælland igen. 

 

Vi åbner fra november 2020 en konfirmations Pop Up Shop i Rødovre Centrum!

Det vil her være muligt at købe din Panayotis konfirmationskjole samt accessories til din store dag. Vi holder åbent fra d. 2 november 2020 t.o.m Maj 2021 og vi følger Rødovre Centrums åbningstider.

Hele vores 2021 kollektion vil være præsenteret i butikken samt accessories dertil. Panayotis’ fantastiske setup fra Vejle vil altså blive genskabt i vores fine nye lokaler på Sjælland.

Vores butik er fyldt med en masse smukke kjoler og tilbehør, men vær dog opmærksom på, at hvis du falder for en kjole, som vi ikke har på lager i butikken, kan der være op til 3 måneders leveringstid.

Adressen er: Rødovre Centrum 48, 2610 Rødovre 

– Vi ligger i afdelingen “Rotunden” i stueetagen og har indgang udefra ved Indgang E, som ligger ved Tårnvej. 

Ønsker du at prøve nogle af alle vores fine kjoler, og vil du være sikker på at du har et prøverum samt en drømmetyder til at hjælpe dig, skal du booke en tid.

Vi glæder os helt vildt til at se jer i butikken og vi står klar med de lækreste kjoler, det mest servicemindede personale samt de fineste Panayotis rammer!

Book din tid her:

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på:

Tlf: 77 30 28 10 eller mail: Sara@panayotis.dk

De bedste hilsner,

Hele Team Panayotis Konfirmation