KONFIRMATION 2020

Konfirmation 2020

For hvert år mærker vi tydeligt, at konfirmationen er en voksende begivenhed. Derfor har vi allerede nu samlet et overblik over konfirmationssæsonen 2020, hvor I kan læse om kommende begivenheder mv. 

 

2020 KONFIRMATIONSKJOLER

Mandag i efterårsferien (uge 42) præsenterer vi hele vores smukke 2020 konfirmationskjolekollektion i torvehallerne. Køb din billet her: KLIK HER.

 

CASTING – BLIV MODEL FOR PANAYOTIS – AFSLUTTET 

Drømmer du om at blive model? Kom til casting tirsdag d. 27 august og få muligheden for at gå model for Panayotis til vores store konfirmationsmodeshow i efterårsferien. Læs mere her og tilmeld dig her: KLIK HER.

 

2020 KONFIRMATIONSAMBASSADØR – AFSLUTTET

Vi er allerede nu ved at finde Konfirmationsambassadører. Så hvis du kunne tænke dig en masse fordele så KLIK HER for, at læse mere om hvad du skal gøre for, at blive en del af Team Panayotis og blive Konfirmationsambassadør.

 

Se hele vores smukke 2019/20  konfirmationskjolekollektion, samt vores nedsatte kjoler fra tidligere kollektioner KLIK HER.

 

 

ÅBNINGSTIDER KONFIRMATION – GÆLDENDE FRA D. 14. OKTOBER 2019

Mandag – tirsdag 16-20
Onsdag-torsdag lukket
Fredag 16-20
Lørdag 9-16
Søndag 10-16

 

Særlige åbningstider uge 7 – 2020

Mandag – torsdag 10-17
Fredag 10-18

 

BOOK TID

Vi anbefaler, at i booker en aftale på forhånd for at få den bedste oplevelse. Vi gør opmærksom på at der er ekstra travlt om lørdagen, så hvis i ønsker mere ro omkring jeres konfirmationskjoleprøvning, kan i med fordel bestille tid søndag, eller på en af vores konfirmationsaftener.
Book tid på telefon4169 3908 eller online døgnet rundt via vores online booking system.

 

 

VIGTIG INFORMATION
I oktober – december har vi altid over 2-300 konfirmationskjoler i butikken – og for at have det størst mulige udvalg af forskellige modeller, har vi kun få af hver model. Som udgangspunkt får du din konfirmationskjole med hjem, når du har købt og betalt den. Har vi ikke din model i din størrelse, kan vi få den syet til dig. Bemærk følgende ved nye bestillinger af konfirmationskjoler – der er som udgangspunkt 3 måneders leveringstid, enkelte kjoler leveres i marts.

Dette gælder KUN ved ny bestillinger. Kjoler købt fra butikken får man naturligvis med hjem ;-)

Ovenstående er vejledende. Enkelte leverancer kan være hurtigere eller langsommere alt afhængigt af leverandøren/sæsontravlhed. For at sikre, at der er god tid også til eventuelle tilretninger hos en skrædder anbefaler vi, at man generelt er i god tid med bestilling af sin konfirmationskjole.

 

10 GODE RÅD
En smuk kjole er noget, enhver konfirmand drømmer om. Men hvor lang tid før skal den købes? Hvem skal man have med til kjoleprøvning? Hvad sker der hvis man vokser? Dette er spørgsmål vi ofte får og derfor har vi samlet Panayotis’ 10 bedste råd til at finde drømmekjolen.

 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 4169 3908 eller konfi@panayotis.dk