KONFIRMATION 2021

Konfirmation 2021

For hvert år mærker vi tydeligt, at konfirmationen er en voksende begivenhed. Derfor har vi allerede nu samlet et overblik over konfirmationssæsonen 2021, hvor I kan læse om kommende begivenheder mv. 

 

2021 KONFIRMATIONSKJOLER

Lørdag og søndag i uge 41 præsenterer vi hele vores nye, smukke 2021 konfirmationskjolekollektion i vores store butik. Køb din billet her: KLIK HER.

 

CASTING – BLIV MODEL FOR PANAYOTIS 

Drømmer du om at blive model? Kom til casting lørdag d. 15 august og få muligheden for at gå model for Panayotis til vores store konfirmationsmodeshow i efterårsferien. Læs mere her og tilmeld dig her: KLIK HER.

 

2021 KONFIRMATIONSAMBASSADØR

Vi er allerede nu ved at finde Konfirmationsambassadører. Så hvis du kunne tænke dig en masse fordele så KLIK HER for, at læse mere om hvad du skal gøre for, at blive en del af Team Panayotis og blive Konfirmationsambassadør.

 

Se hele vores smukke 2019/20  konfirmationskjolekollektion, samt vores nedsatte kjoler fra tidligere kollektioner. De helt nye kjoler vil blive lagt op løbende i oktober 2020. 


 

 

ÅBNINGSTIDER KONFIRMATION – GÆLDENDE FRA D. 12. OKTOBER 2020

Mandag – tirsdag 15-19
Onsdag-torsdag lukket
Fredag 15-19
Lørdag 9-16
Søndag 10-16

 

Særlige åbningstider i efterårsferien 2020

Mandag – fredag kl. 10-18
Lørdag – søndag kl. 9-16

 

BOOK TID

Vi anbefaler, at i booker en aftale på forhånd, for at få den bedste oplevelse. Vi gør opmærksom på, at der er ekstra travlt om lørdagen, så hvis i ønsker mere ro omkring jeres konfirmationskjoleprøvning, kan i med fordel bestille tid søndag  eller i hverdagen.
Book tid på telefon 75829091 eller online døgnet rundt via vores online booking system.

 

 

VIGTIG INFORMATION
I oktober – december har vi altid over 2-300 konfirmationskjoler i butikken – og for at have det størst mulige udvalg af forskellige modeller, har vi kun få af hver model. Som udgangspunkt får du din konfirmationskjole med hjem, når du har købt og betalt den. Har vi ikke din model i din størrelse, kan vi få den syet til dig. Bemærk følgende ved nye bestillinger af konfirmationskjoler – der er som udgangspunkt 3 måneders leveringstid.

Ovenstående er vejledende. Enkelte leverancer kan være hurtigere eller langsommere alt afhængigt af leverandøren/sæsontravlhed. For at sikre, at der er god tid også til eventuelle tilretninger hos en skrædder anbefaler vi, at man generelt er i god tid med bestilling af sin konfirmationskjole.

 

10 GODE RÅD
En smuk kjole er noget, enhver konfirmand drømmer om. Men hvor lang tid før skal den købes? Hvem skal man have med til kjoleprøvning? Hvad sker der hvis man vokser? Dette er spørgsmål vi ofte får og derfor har vi samlet Panayotis’ 10 bedste råd til at finde drømmekjolen.

 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 75829091 eller på konfi@panayotis.dk