KONFIRMATION 2021

Konfirmationskjoler 2021

For hvert år mærker vi tydeligt, at konfirmationen er en voksende begivenhed. Derfor har vi allerede nu samlet et overblik over konfirmationssæsonen 2021, hvor I kan se de flotte konfirmationskjoler, læse om kommende begivenheder mv. 

 

PREMIEREMODESHOWS – 2021 KONFIRMATIONSKJOLER 

Lørdag og søndag i uge 41 præsenterer vi hele vores nye, smukke 2021 konfirmationskjolekollektion i vores store butik. Køb din billet her: KLIK HER.

 

CASTING – BLIV MODEL FOR PANAYOTIS – UDLØBET

Drømmer du om at blive model? Kom til casting lørdag d. 15 august og få muligheden for at gå model for Panayotis til vores store konfirmationsmodeshow i efterårsferien. Læs mere her og tilmeld dig her: KLIK HER.

 

2021 KONFIRMATIONSAMBASSADØR

Vi er allerede nu ved at finde Konfirmationsambassadører. Så hvis du kunne tænke dig en masse fordele så KLIK HER for, at læse mere om hvad du skal gøre for, at blive en del af Team Panayotis og blive Konfirmationsambassadør.

Kollektionerne for 2020 og 2021

Det er hos Panayotis, at du finder tidens modetrends repræsenteret. Vi har naturligvis en række klassiske modeller, men størstedelen er designet i tidens materialer og snit. Du kan derfor være sikker på, at du finder en stilfuld og moderne konfirmationskjole, der passer lige nøjagtigt til dig. Hold øje med vores kollektioner for 2021. som løbende vil blive uploaded her på siden.

Du kan lige nu se hele vores smukke 2019/20 konfirmationskjolekollektion i vores webshop, samt vores nedsatte kjoler fra tidligere kollektioner.

De helt nye 2021 kjoler vil blive lagt op løbende i oktober 2020. 

 


 

Særlige åbningstider i efterårsferien 2020

Mandag – fredag kl. 10-18
Lørdag – søndag kl. 9-16

 

ÅBNINGSTIDER KONFIRMATION – GÆLDENDE FRA D. 19. OKTOBER 2020

Mandag – tirsdag 15-19
Onsdag-torsdag lukket
Fredag 15-19
Lørdag 9-16
Søndag 10-16

 

 

BOOK TID

Vi anbefaler, at i booker en aftale på forhånd, for at få den bedste oplevelse. Vi gør opmærksom på, at der er ekstra travlt om lørdagen, så hvis i ønsker mere ro omkring jeres konfirmationskjoleprøvning, kan i med fordel bestille tid søndag  eller i hverdagen.
Book tid på telefon 22338060 eller online døgnet rundt via vores online booking system.

 

 

VIGTIG INFORMATION
I oktober – december har vi altid over 2-300 konfirmationskjoler i butikken – og for at have det størst mulige udvalg af forskellige modeller, har vi kun få af hver model. Som udgangspunkt får du din konfirmationskjole med hjem, når du har købt og betalt den. Har vi ikke din model i din størrelse, kan vi få den syet til dig. Bemærk følgende ved nye bestillinger af konfirmationskjoler – der er som udgangspunkt 3 måneders leveringstid.

Ovenstående er vejledende. Enkelte leverancer kan være hurtigere eller langsommere alt afhængigt af leverandøren/sæsontravlhed. For at sikre, at der er god tid også til eventuelle tilretninger hos en skrædder anbefaler vi, at man generelt er i god tid med bestilling af sin konfirmationskjole.

 

10 GODE RÅD
En smuk kjole er noget, enhver konfirmand drømmer om. Men hvor lang tid før skal den købes? Hvem skal man have med til kjoleprøvning? Hvad sker der hvis man vokser? Dette er spørgsmål vi ofte får og derfor har vi samlet Panayotis’ 10 bedste råd til at finde drømmekjolen.

 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 22338060 eller på konfi@panayotis.dk