Konfirmationskjoler 2019 - Panayotis

KONFIRMATION 2019

Konfirmation 2019

For hvert år mærker vi tydeligt, at konfirmationen er en voksende begivenhed. Derfor har vi allerede nu samlet et overblik over konfirmationssæsonen 2019, hvor I kan læse om kommende begivenheder mv.

Sæsonstart
Konfirmationssæsonen starter i efterårsferien uge 42, hvor vi står klar med den nye kollektion i butikken. Her vil alle kjoler, tilbehør og nyheder være at finde i butikken og det er i denne uge, at vi for alvor starter salget af de nye konfirmationskjoler. Vi sparker det hele i gang med et modeshow og inspirationsdag mandag d. 15 oktober.

Modeshow
Mandag d. 15. oktober 2018 præsenterer Panayotis den nye konfirmationskjole-kollektion. Der afholdes tre shows i Torvehallerne, 7100 Vejle.  Både før og efter showene, vil der være mulighed for at blive inspireret ved vores mini-konfirmationsmesse, hvor vi har inviteret forskellige udstillere og afholder spændende workshops og konkurrencer. Glæd dig til en hyggelig og inspirerende dag med masser af flotte konfirmationskjoler <3. Læs mere og køb billet her.

Ambassadører
Hvert år har Panayotis et hold af dygtige konfirmations-ambassadører. De hjælper os med at sprede nyheder, events mv. i deres netværk, ved at dele flyers ud, dele opslag på de sociale medier mv. Som tak er de blandt de første, der får besked om nyheder, model-casting, premierer, tilbud, udsalg og meget andet. Herudover får de også fri entré samt VIP-sæder til Panayotis’ konfirmationsmodeshow. Hvis det lyder som noget for dig, så læs mere og tilmeld dig her.

10 gode råd
En smuk kjole er noget, enhver konfirmand drømmer om. Men hvor lang tid før skal den købes? Hvem skal man have med til kjoleprøvning? Hvad sker der hvis man vokser? Dette er spørgsmål vi ofte får og derfor har vi samlet Panayotis’ 10 bedste råd til at finde drømmekjolen.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 75 82 90 91 eller vejle@panayotis.dk

toptvseries.tv