End of season sale
END OF SEASON SALE hos Panayotis


Er du kommende konfirmand, er END OF SEASON den perfekte mulighed! Du kan spare op til 40% på udvalgte konfirmationskjoler. 

Skal du konfirmeres i 2023, så er Panayotis END OF SEASON SALE den perfekte mulighed til at finde drømmekjolen.


Find din drømmekjole blandt vores mange smukke, nedsatte konfirmationskjoler og spar op til 40% til vores populære END OF SEASON SALE hos Panayotis, hvor du har mulighed for at gøre et kup på din konfirmationskjole.


Book en aftale allerede nu så du er sikret en tid. 


Bemærk: da der er tale om et seriøst og reelt udsalg, har vi ikke alle modeller i alle størrelser, og enkelte kan være præget af at have været brugt til modeshows, have små fejl mv. – derfor er de sat ned med op til 40%.


Derfor er det en fordel, at du kontakter os på forhånd, hvis der er en speciel model i en speciel størrelse, du er på udkig efter. Find din inspiration om vores udvalg af konfirmationskjoler i vores webshop, og lad dig ellers guide og vejlede af din personlige drømmetyder, som står 100% til din rådighed.

Det med småt

  • Rabatten på op til 40% gælder ikke nye 2023 modeller, eller Panayotis X Anna Oplympia.
  • Rabatten på op til 40% gælder kun i uge 7 og 8 
  • Tilretning og omsyning af din kjole er ikke inkluderet i kjolens nedsatte pris, men vi har skrædder i huset og ikke mindst dygtige samarbejdspartnere over hele landet, som vi henviser dig til.
  • Sample sale er kun mod forudgående aftale på www.panayotis.dk eller på tlf. 75829091

Book en aftale


Vi anbefaler, at i booker en aftale på forhånd, for at få den bedste oplevelse. 


Book tid på telefon 75 82 90 91 eller online døgnet rundt via vores online booking system.


Drømmenes Teater i Vejle


Du kan godt glæde dig til at træde inden for i historiske rammer! Som drømmetyder Louise siger: “Selv gulvet knirker på den helt rigtige måde.”