KONFIRMATIONSKJOLER FRA PANAYOTIS

Konfirmationskjoler fra Panayotis

Vi har ALT i konfirmationskjoler!

 

Konfirmationsbutikken åbner lørdag d. 10 oktober, når vi holder premieremodeshow for 2021 kollektionen.

I 2006 lancerede Panayotis den første serie konfirmationskjoler med succes. Stilen fortsætter i 2020/2021: Smukke, moderne kjoler i lækre materialer – flotte, bløde blonder, nye designs og masser af spændende valgmuligheder, hvor du bestemmer!

Den 10. oktober åbner Danmarks største konfirmationsbutik på Banegårdspladsen 4 i Vejle. Butikken er fyldt med vores smukke kjoler og en masse tilbehør til den store dag. I bedes booke en aftale på forhånd, da der er rift om prøverummene. I dagstimerne på 75829091 eller døgnet rundt via vores online bookingsystem.

Bliv Ambassadør 

Som Konfi-ambassadør for Panayotis, vil du være med til at fortælle dine veninder om alle vores spændende events, vise vores smukke, nye kjoler frem og meget mere. Du får en gratis billet til vores premieremodeshow i uge 41 samt et lille gavekort til din konfirmationskjole.

Deltag i model-casting 

Lørdag d. 15. august kan du komme til modelcasting hos Panayotis. Vi søger alle slags piger, der har mod på at vise vores flotte kjoler frem på catwalken!

Køb din billet til premieremodeshow

Lørdag og søndag d. 10 & 11 oktober præsenterer vi vores 2021 kollektion. Det gør vi med et stort modeshow og konfirmationsmesse for konfirmanderne og deres følge. Køb din billet her

Kollektionerne for 2020 og 2021

Det er hos Panayotis, at du finder tidens modetrends repræsenteret. Vi har naturligvis en række klassiske modeller, men størstedelen er designet i tidens materialer og snit. Du kan derfor være sikker på, at du finder en stilfuld og moderne konfirmationskjole, der passer lige nøjagtigt til dig. Hold øje med vores kollektioner for 2021. som løbende vil blive uploaded her på siden.