KONFIRMATIONSKJOLER FRA PANAYOTIS

Konfirmationskjoler fra Panayotis

Konfirmationsbutikken åbner mandag d. 14. oktober, når vi holder premieremodeshow for 2020 kollektionen.

I 2006 lancerede Panayotis den første serie konfirmationskjoler med succes. Stilen fortsætter i 2019/20: Smukke, moderne kjoler i lækre materialer – flotte, bløde blonder, nye designs og masser af spændende valgmuligheder, hvor du bestemmer!

Vi har alt i konfirmationskjoler

Den 14. oktober åbner Danmarks eneste konfirmationsbutik på Banegårdspladsen 4 i Vejle. Butikken er fyldt med vores smukke kjoler og tilbehør til konfirmationsdagen. Vi anbefaler, at du booker en aftale på forhånd, da der er rift om prøverummene. I dagstimerne på 75829091 eller døgnet rundt via vores online bookingsystem.

Bliv Ambassadør 

Som Konfi-ambassadør for Panayotis vil du være med til at fortælle dine veninder om alle de spændende aktiviteter, vi finder på. Du får også en gratis billet til vores premieremodeshow i ToRVEhallerne i Vejle.

Deltag i model-casting 

D. 27. august kan du komme til modelcasting hos Panayotis. Vi søger alle slags piger, der har mod på at vise vores flotte kjoler frem på catwalken.

Køb din billet til premieremodeshow

Mandag d. 14. oktober præsenterer vi vores 2020 kjolekollektion. Det gør vi med et stort modeshow og konfirmationsmesse for piger. Køb din billet her

Kom til udsalg i butikken

Fra d. 30. august til d. 1. september åbner vi kortvarigt konfirmationsbutikken, så du kan komme til udsalg og købe din konfirmationskjole med mindst 50% rabat. Tilbuddet gælder kun i denne ene weekend. Book din tid her.

Kollektionerne for 2019 og 2020

Det er hos Panayotis, at du finder tidens modetrends repræsenteret i vores udvalg. Vi har naturligvis en række klassiske modeller, men størstedelen er designet i tidens materialer og snit. Du kan derfor være sikker på, at du finder en stilfuld og moderne konfirmationskjole, der passer lige nøjagtigt til dig. Hold øje med vores kollektioner for 2019 og 2020, der kommer her på siden.