KONFIRMATIONSKJOLER FRA PANAYOTIS

Konfirmationskjoler og tilbehør

I 2006 lancerede Panayotis den første serie konfirmationskjoler med succes. Stilen fortsætter i 2021/2022: Smukke, moderne kjoler i lækre materialer – flotte, bløde blonder, nye designs og masser af spændende valgmuligheder, hvor du bestemmer!

Kollektionen for 2022

Det er hos Panayotis, at du finder tidens modetrends repræsenteret. Vi har naturligvis en række klassiske modeller, men størstedelen er designet i tidens materialer og snit. Du kan derfor være sikker på, at du finder en stilfuld og moderne konfirmationskjole, der passer lige nøjagtigt til dig.

Du kan lige nu se hele vores smukke 2021/22 konfirmationskjolekollektion i vores webshop, samt vores nedsatte kjoler fra tidligere kollektioner.


BOOK TID

Vi anbefaler, at i booker en aftale på forhånd, for at få den bedste oplevelse. Vi gør opmærksom på, at der er ekstra travlt om lørdagen, så hvis i ønsker mere ro omkring jeres konfirmationskjoleprøvning, kan i med fordel bestille tid søndag  eller i hverdagen.
Book tid på telefon 72 16 91 00 eller online døgnet rundt via vores online booking system.

 

 

VIGTIG INFORMATION
I oktober – december har vi altid over 2-300 konfirmationskjoler i butikken – og for at have det størst mulige udvalg af forskellige modeller, har vi kun få af hver model. Som udgangspunkt får du din konfirmationskjole med hjem, når du har købt og betalt den. Har vi ikke din model i din størrelse, kan vi få den syet til dig. Bemærk følgende ved nye bestillinger af konfirmationskjoler – der er som udgangspunkt 3 måneders leveringstid.

Ovenstående er vejledende. Enkelte leverancer kan være hurtigere eller langsommere alt afhængigt af leverandøren/sæsontravlhed. For at sikre, at der er god tid også til eventuelle tilretninger hos en skrædder anbefaler vi, at man generelt er i god tid med bestilling af sin konfirmationskjole.

 

10 GODE RÅD
En smuk kjole er noget, enhver konfirmand drømmer om. Men hvor lang tid før skal den købes? Hvem skal man have med til kjoleprøvning? Hvad sker der hvis man vokser? Dette er spørgsmål vi ofte får og derfor har vi samlet Panayotis’ 10 bedste råd til at finde drømmekjolen.

 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 72 16 91 00 eller på konfi@panayotis.dk