Sådan finder du konfirmationskjolen

10 gode råd til at finde din konfirmationskjole

Stort tillykke med din kommende konfirmation. Du glæder dig sikkert til at komme ud og prøve kjoler. Men det kan være svært, at finde den helt rigtige.  Derfor har vi samlet Panayotis’ 10 bedste råd til at finde drømmekjolen.01.

Start i god tid

Det er aldrig for sent at finde konfirmationskjole, men det skader ikke at starte tidligt. Konfirmationssæsonen er på sit højeste i efteråret og vi anbefaler, at I begynder jagten efter drømmekjolen her. I efteråret vil I have det største udvalg at vælge mellem. Hvis drømmekjolen ikke er på lager i den rette størrelse, skal der tages højde for leveringstid. Dog har vi altid masser af smukke kjoler i butikken, så det er aldrig for sent at finde drømmekjolen!

02.

Book en aftale på forhånd

Vi anbefaler altid, at I booker en aftale på forhånd. På den måde sikre I at I får en dedikeret drømmetyder til rådighed, hvis fornemmeste opgave er at hjælpe jer. Der er typisk rift om lørdagstiderne, så lørdag kan være en smule hektisk. Hvis I foretrækker mere ro omkring prøvningen, kan vi med fordel anbefale jer at booke tid en hverdagsaften eller om søndagen.

03.

Tag de rigtige mennesker med

Tænk over hvem og hvor mange I tager med til konfirmationskjoleprøvning. Vælg ”dommerpanelet” med omhu. Mange mennesker giver mange meninger, og det kan forvirre mere end det gavner. Tag de personer med, der kender konfirmanden og hendes smag bedst.

04.

Afstem jeres forventninger 

Kjoleprøvning bliver altid den bedste oplevelse, hvis man har afstemt forventningerne, mellem konfirmanden og de øvrige, der er med. Ofte oplever vi, at konfirmanden ender med at prøve en masse kjoler, hun ikke selv kan lide, fordi mor og datter har forskellige forventninger. Prøv at sætte ord på jeres forventninger, så I ved, hvad I er på udkig efter – det gør det også nemmere for vores drømmetydere at hjælpe jer i processen.

05.

Undgå at prøve for mange kjoler

Vi forstår godt, at I gerne vil prøve det hele. Men alligevel anbefales det ikke, at prøve for mange kjoler. Det kan gøre mere skade end gavn, for til sidst kan man ikke skelne kjolerne fra hinanden. Man kan ende med at blive forvirret og se sig blind på kjolerne. Ofte drukner den gode oplevelse og de smukke kjoler, hvis I har prøvet massevis af kjoler. Tag jer god tid, prøv de kjoler konfirmanden synes er flottest og vælg den kjole hun føler sig smukkest i.

06.

Vær til stede og nyd det

Billeder kan være et godt værktøj, når kjolen skal vælges. Vores bedste råd er dog at pakke telefonerne væk og vær til stede i nuet. Det er ofte, når hun træder ud af prøverummet, den umiddelbare reaktion vil komme, og her er det en skam, hvis det sker gennem kameralinsen. Nyd i stedet de smukke kjoler. Nyd oplevelsen sammen og mærk efter, om den pågældende kjole er den rette. Hvis det er en af favoritterne, kan det være en hjælp at tage et par billeder af kjolen, inden hun skifter til den næste.

07.

Køb en kjole med plads til at vokse i

Vi anbefaler, at I vælger en kjole med plads til at vokse i, da piger i denne alder typisk vokser. Vores drømmetydere står selvfølgelig til jeres rådighed og er klar til at guide og vejlede omkring valget af størrelse.

  08.

  Når I har fundet den rigtige kjole - så stop med at kigge

  Når I har fundet og købt den perfekte konfirmationskjole, så stop mens legen er god. I har jo allerede fundet drømmekjolen, så hvorfor kigge efter andre? Hold fast i den kjole I har valgt, og glæd jer til den store dag, hvor drømmekjolen skal vises frem.

   09.

   Prøv kjolen en måned før de store dag

   Det er sikkert længe siden I har købt kjolen, og det er derfor en god idé at prøve den igen før konfirmationen. Konfirmanden har sandsynligvis vokset eller er måske ikke vokset så meget som I havde regnet med. Prøv derfor kjolen for at se, om der skal laves mindre tilretninger ved skrædderen, så kjolen kommer til at passe perfekt.

    10.

    Vælg den kjole, der får konfirmanden til at føle sig smukkest

    Det er vigtigt, at konfirmanden føler sig tryg og smuk samtidig. Husk det er hendes kjole, så hun skal følge hendes mavefornemmelse. Drømmekjolen skal afspejle hendes personlighed. Når alt går op i en højere enhed, hun føler sig tilpas og ikke kan vente med at få kjolen på igen –  da ved I, at hun har fundet drømmekjolen.

     Book en aftale


     Vi anbefaler, at du booker en aftale på forhånd, så vi kan give dig den bedste vejledning og oplevelse.