Silhuetter du bør kende

Find siluetten der fremhæver dig og din figur

Når du træder i den helt rigtige brudekjole, opstår der magi. Drømmebrylluppet og ægteskabet, der venter forude, udspiller sig for dine øjne, og alting føles helt rigtigt. Det kan mærkes, når det er rigtigt. Men alligevel kan det være lidt af en kunst, at finde den brudekjole, der både passer til figuren, drømmebrylluppet og din personlige stil – og netop derfor er det altafgørende, at du får kyndig hjælp gennem hele processen.


For at gøre det lettere for dig, kan du her blive klogere på de forskellige silhuetter og hvilke kropstyper, de passer bedst til.


Når du kender din egen silluet, kan du lettere få en idé om, hvilken type kjole du skal gå efter.Forskellige silhuetter du bør kende

Tætsiddende brudekjoler

Disse brudekjoler smyger sig om kroppen fra top til tå – i modsætning til havfruekjoler, går de ikke ud i et bredere skørt forneden. Disse kjoler er ideelle til alle brude, der gerne vil fremhæve deres figur. De tætsiddende brudekjoler, er oftest utrolig elegante og kan gøre underværker på den rette brud. Silhuetten tilføjer også længde og er især flatterende for slanke og petite brud.


Prinsesse brudekjoler

Prinsesse kjolerne har en tætsiddende overdel, der markerer taljen, hvorefter den går ud i et stort og fyldigt skørt. Generelt vil de feminine prinsessekjoler se smukke ud på enhver kropstype, da de fremhæver formerne. Prinsesse kjolen er god til de høje brude, der fungerer godt i den voluminøse silhuette. De storbarmede kvinder, vil også elske denne type kjole, da den skaber balance i proportionerne. Den dramatiske silhulette med det store skørt er perfekt til enhver brud, der ønsker en wauw-effekt.


Havfrue brudekjoler

Ønsker du at fremhæve dine kurver? Så er havfrue–snittet skabt til dig – uanset din størrelse. Kjolerne smyger sig ind til kroppen, ved både buste, talje og hofte, hvorefter de ender i et bølgende lille slæb. Denne silhuette fremhæver de kvindelige runde former og giver samtidig en smal og markeret talje.


A linje brudekjoler

Brudekjoler med et A snit har en tragtformet nederdel fra livet og ned til fødderne, hvilket skaber en “A” facon. I modsætning til prinsessekjolen, har A-kjolerne stadig vidde men skørtet er knap så stort. Denne silhuet er universelt flatterende og god til alle kropstyper. Kjolerne sidder smukt omkring barmen, fremhæver taljen og kamuflerer hofter og lår. I A-kjolerne har bruden også stor bevægelighed og de er nemme at manøvre rundt i hele dagen.