KJOLE PRØVNING I TRYGGE RAMMER

Genåbningsfest hos Panayotis!

Fra mandag  d. 1. marts byder vi velkommen til Genåbningsfest kun mod forudgående aftale for kommende brude, konfirmander og festkjoler. Vi har åbent for bookinger fra kl. 9-21 ALLE ugens dage!

Uanset om du er kommende brud, konfirmand eller på udkig efter en smuk festkjole, så kan du finde den hos Panayotis i trygge rammer. Vi har nemligt valgt at erstatte vores populære JANUAR SALE – spar 30-70% med Genåbningsfest kun mod forudgående aftale – spar 30-70% 

Find din drømmekjole blandt vores mange nedsatte kjoler eller blandt de helt nye 2021 kjoler. Uanset om du er på udkig efter en tilbudskjole eller en kjole fra vores 2021 kollektion, så har vi noget for enhver smag. Book en tid nu og lad vores drømmetydere guide dig igennem vores store udvalg.

Panayotis har 2000 m2 og kan derfor forsikre alle besøgende om, at du kan prøve kjoler i trygge rammer. Vi har en fast protokol for hvordan dette gøres på den mest forsvarlige måde og selvfølgelig de nødvendige værnemidler. Alt dette kan du læse mere om her: Panayotis Prøvningsvejledning

 

 

Bemærk: Da der er tale om et seriøst og reelt udsalg, har vi ikke alle modeller i alle størrelser, og enkelte kan være præget af at have været prøvet i butikken, brugt til modeshows, have små fejl mv. – derfor er de sat ned med op til 30-70%.

*) Det med småt:

  • rabatten på 30-70% gælder ikke de nye 2021 modeller, ej heller de 2020 modeller, der fortsætter i 2021 kollektionen
  • rabatten på 30-70% gælder kun så længe lager haves!
  • vi opbevarer gerne din brudekjole helt gratis frem til vielsesdatoen, men for kjoler købt til 40% rabat eller derover, betales et opbevaringsgebyr på 450 kr. Hvis du falder for en kjole fra vores Forever Panayotis – Preloved Weddding Dresses afdeling, vil du få din kjole med hjem på dagen, da vi ikke tilbyder opbevaring af disse.
  • nedsatte brudekjoler fra vores Genåbningsfest er omfattet af vores tilfredshedsgaranti så fremt din brudekjole opbevares hos os
  • tilretning og omsyning af din brudekjole er ikke inkluderet i kjolens nedsatte pris
  • Hos os kan du prøve brudekjoler i trygge rammer. Læs hvordan her.
  • Genåbningsfest hos Panayotis er kun mod forudgående aftale på www.panayotis.dk eller for brude på tlf. 75829091 og for konfirmander tlf. 22338060!

Vi glæder os til at byde dig velkommen!