Forever Panayotis - Preloved Wedding Dresses

Forever Panayotis - Preloved Wedding Dresses

Vi er gået i luften med vores nye koncept Forever Panayotis – preloved wedding dresses 

Forever Panayotis er et koncept som giver Panayotis brude muligheden for at sælge deres brudekjoler videre, samt tager det udgangspunkt i, en billigere og mere bæredygtig løsning for de kommende brudene.

Panayotis lancerede I 2020 konceptet Forever Panayotis – Preloved Wedding Dresses, hvor tidligere Panayotis brude har muligheden for at sælge deres brudekjole gennem Panayotis. For brudekjoler købt fra d. 1. oktober tilbyder vi to nye ordninger, som gør det endnu nemmere for dig, som brud:

FOREVER PANAYOTIS GENKØBSAFTALE:

Efter bryllupsdagen pakker du kjolen nænsomt i den udleverede returpakke, og sender den med kurér til Panayotis. Du skal ikke foretage dig yderligere – vi renser og klargører din kjole til videresalg. Når vi modtager kjolen, og den er gennemgået for fejl, modtager du garanteret afregning efter følgende satser*:

  • Købspris ml. 7.500-9.999: 3.000,-
  • Købspris ml. 10.000-12.499: 3.500,-
  • Købspris ml. 12.500-14.999: 4.000,-
  • Købspris ml. 15.000-17.499,-: 4.500,-
  • Købspris ml. 17.500-19.999: 5.000,-
  • Købspris ml. 20.000-22.499: 5.500,-
  • Købspris over 22.500: 6.000,-

*) En Fuld Serviceaftale er kun muligt for nye brudekjoler købt til fuld pris fra d. 1. oktober 2021 eller senere. Forudsætter, at kjolen er intakt og ikke er ødelagt eller har større, varige skader. Kræver desuden, at man som brud er mindst 165 høj af hensyn til videresalg – ellers anvendes Kommisionsaftalen. Kontakt os for de nærmere betingelser.

Har du købt kjole før 1. oktober 2021, kan du benytte vores Kommisionsaftale:

FOREVER PANAYOTIS KOMMISIONSAFTALE:

Du står selv for rens og klargøring af kjolen, men Panayotis sørger for videresalg gennem Forever Panayotis, til en på forhånd aftalt videresalgspris. Vi afregner 50% af salgsprisen, når din kjole er solgt videre. Skulle din kjole mod forventning ikke være solgt inden for 6 måneder, kontakter vi dig for at aftale det videre forløb.

Bruden som sælger
Panayotis brudene som vælger at sælge deres smukke brudekjoler videre til en ny brud, er med til at sætte mere fokus på det bæredygtige aspekt inden for brudekjolebranchen. Samtidig med det får de muligheden for at tjene nogle penge på en brudekjole de ikke selv kommer til at skulle bruge igen.

Bruden som køber
De kommende brude får igennem Forever Panayotis, muligheden for at købe en brudekjole som er blevet elsket før, af en anden brud. Dette er med til at sætte fokus på det bæredygtige aspekt inden for køb af brudekjoler, samtidig med vi skaber en billigere løsning for dem, som ikke har budgettet til en ny Panayotis brudekjole.

Salg af kjole
Når du sælger din brudekjole gennem Forever Panayotis, vil kjolen komme i butikken sammen med alle vores kjoler som en del af sortimentet. Der er ingen bindingsperiode, hverken i form af udløbstid eller hvor lang tid kjolen må hænge i butikken. Ved salg fratrækkes 50% fra salgspris. 

Hvad skal vi bruge fra dig

  • Minimum 3 billeder fra dit bryllup med kjolen på, som vi kan bruge til vise kjolen frem på vores sociale medier
  • Fotografens Instagram så han/hun kan blive krediteret for sit gode arbejde
  • Kjolen skal være renset på et professionelt renseri når den kommer ind til os

Du kan sende din brudekjole til os
Du bor måske lang væk, men vil sælge din kjole hos Forever Panayotis, så kan du sende den til os.
Når du sender kjolen skal du følge nedenstående steps.

Step 1
Send en mail til forever@panayotis.dk, hvor du skriver at du gerne vil indlevere kjolen til Forever Panayotis afdelingen. Vi sender dig efterfølgende kontrakten og modtagelses formularen som skal udfyldes.

Step 2
Print kontrakten og modtagelses formularen ud. Skriv under på kontrakten og udfyld alle punkter i modtagelses formularen undtagen ”kjolens stand”, den udfylder vi når kjolen modtagers.

Step 3
Kom kjolen i en pose så den er beskyttet mod eventuel regn på turen, kom den derefter i en kasse som den kan sendes i. Husk at vedlæg kontrakten og modtagelses formularen inden du sender kjolen af sted.

Når vi har modtaget kjolen, kontakter vi dig, angående fastsættelse af pris på kjolen.

Åbningstider til indlevering af din brudekjole
For at du kan indlevere din brudekjole, skal du booke en tid. Kategorien du skal vælge er ”FOREVER – Indlevering af brudekjole”

Kontrakter
Som sælger får du kjolens købspris minus 50%, sat ind på din konto ca. 2-3 uger efter din brudekjole er blevet købt.
Som køber skal du være opmærksom på at der ikke er nogen returret på brudekjolen, samt at kjolen skal tages med hjem på dagen.

Vi modtager kun brudekjoler, det vil sige ingen tilbehør som fx. slør eller skørter. 

Har du spørgsmål, kan du kontakte Veronika
Mail: forever@panayotis.dk