Forever Panayotis - Preloved Wedding Dresses

Forever Panayotis - Preloved Wedding Dresses

Fra mandag d. 6. Juli går vi i luften med vores helt nye koncept Forever Panayotis – preloved wedding dresses 

Forever Panayotis er et koncept som giver Panayotis brude muligheden for at sælge deres brudekjoler videre, samt tager det udgangspunkt i, en billigere og mere bæredygtig løsning for de kommende brudene.

Bruden som sælger
Panayotis brudene som vælger at sælge deres smukke brudekjoler videre til en ny brud, er med til at sætte mere fokus på det bæredygtige aspekt inden for brudekjolebranchen. Samtidig med det får de muligheden for at tjene nogle penge på en brudekjole de ikke selv kommer til at skulle bruge igen.

Bruden som køber
De kommende brude får igennem Forever Panayotis, muligheden for at købe en brudekjole som er blevet elsket før, af en anden brud. Dette er med til at sætte fokus på det bæredygtige aspekt inden for køb af brudekjoler, samtidig med vi skaber en billigere løsning for dem, som ikke har budgettet til en ny Panayotis brudekjole.

Abonnement
For at kunne sælge din kjole i Forever Panayotis skal man oprette et abonnement som indeholder et oprettelsesgebyr samt et månedligt gebyr.
Oprettelsesgebyr: 249 kr. betales som engangsbeløb når kjolen bliver oprettet.
Månedligt gebyr: 125 kr. betales i måneden for at have kjolen i butikken.
Hvis du opretter dit abonnement inden Forever Panayotis afdelingen officielt åbner butikken, skal du først påbegynde den månedlige betaling der.

Til og med d. 30. september er der 50% på oprettelsesgebyret.

Hvad skal vi bruge fra dig

  • Minimum 3 billeder fra dit bryllup med kjolen på, som vi kan bruge til vise kjolen frem på vores sociale medier
  • Fotografens Instagram så han/hun kan blive krediteret for sit gode arbejde
  • Kjolen skal være renset når den kommer ind til os

Du kan sende din brudekjole til os
Du bor måske lang væk, men vil sælge din kjole hos Forever Panayotis, så kan du sende den til os.
Når du sender kjolen skal du følge nedenstående steps.

Step 1
Send en mail til forever@panayotis.dk, hvor du skriver at du gerne vil indlevere kjolen til Forever Panayotis afdelingen. Vi sender dig efterfølgende kontrakten og modtagelses formularen som skal udfyldes.

Step 2
Print kontrakten og modtagelses formularen ud. Skriv under på kontrakten og udfyld alle punkter i modtagelses formularen undtagen ”kjolens stand”, den udfylder vi når kjolen modtagers.

Step 3
Kom kjolen i en pose så den er beskyttet mod eventuel regn på turen, kom den derefter i en kasse som den kan sendes i. Husk at vedlæg kontrakten og modtagelses formularen inden du sender kjolen af sted.

Når vi har modtaget kjolen, kontakter vi dig, angående fastsættelse af pris på kjolen.

Hvornår starter vi på at modtage brudekjoler
Fra 6. juli 2020 begynder vi at modtage kjoler til Forever Panayotis afdelingen. Her betaler man i første omgang oprettelsesgebyrret. 

Åbningstider til indlevering af din brudekjole
Mandag: 11:00-17:00

Tirsdag: 11:00-17:00

Onsdag: 11:00-17:00

Torsdag: 11:00-17:00

For at du kan indlevere din brudekjole, skal du booke en tid. Kategorien du skal vælge er ”FOREVER – Indlevering af brudekjole”

Kontrakter
Som sælger får du kjolens købspris minus 12,5%, sat ind på din konto senest 2 uge efter din brudekjole er blevet købt.
Som køber skal du være opmærksom på at der ikke er nogen returret på brudekjolen, samt at kjolen skal tages med hjem på dagen.

Hvad nu hvis du har bestilt tilbehør hjem til brudekjolen. Så har du muligheden for enten at komme ned og hente det når det er kommet hjem, ellers kan vi sende det til dig mod et beløb på 125. kr.

Sådan kan du kontakte os
Mail: forever@panayotis.dk
Telefon: +45 75829091