Drømmenes Teater

Drømmenes Teater

For 50 år siden slog Panayotis for første gang dørene op på Gormsgade i Vejle d. 1. august 1968. Her blev den første side skrevet i historien om skrædderen, der kom til Danmark med en stærk passion for skrædderkunsten.

I dag er Panayotis Brudekjoler flyttet ind i det tidligere Vejle Teater på Banegårdspladsen 4.

 

Historien om kjoleskrædderen Panayotis udspringer på Rhodos – men Panayotis Brudekjolers historie starter i Vejle.

I 1968 åbnede Atelier Panayotis i Gormgade i Vejle. Senere flyttede butikken lokation til Dæmningen 10 de næste mange år. Karakteristisk for butikken på Dæmningen var det store butiksvindue, der tiltræk sig mange længselsfulde blikke fra forbigående og -kørende. I dag er Panayotis Brudekjoler flyttet ind på 1. salen af det tidligere Vejle Teater. 

Det tidligere Vejle Teater er en central bygning i Vejle som hver dag passeres af tusinde forbigående vejlensere. Bygningen giver masser af plads til at skabe en unik oplevelse for kommende brude og deres familier og venner. Et besøg på den nye adresse er en uforglemmelig oplevelse, da teatret tilbyder unikke rammer og en atmosfære, der fortæller om teatrets liv og fortælling. Panayotis Brudekjoler er stolt over at blive en del af denne fortælling.

Drømmenes Teater

Bygningen blev bygget i slutningen af 1800-tallet, for at de omrejsende teaterselskaber havde et sted at opføre deres forestillinger. Bygningen er blevet restaureret af flere omgange og bærer i dag præg af dette – på den gode måde. De høje lofter, lysekronerne, hemmelige skabe og spændende lokaler, hvor ikke ét ligner et andet.

I 1974 overtog Olaf Haahr bygningen og dette har bidraget til at bevare den overdådige stil, der stadig kommer til udtryk i teatret med dets mange smukke detaljer.

Du kan godt glæde dig til at træde inden for i historiske rammer! Som drømmetyder Louise siger: “Selv gulvet knirker på den helt rigtige måde.”