Information vedr. udsatte konfirmationer

COVID-19 UPDATE

SENEST OPDATERET: 15. Oktober 2020, kl. 10.03. Hold løbende øje med siden, da vi løbende opdaterer i forhold til Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

For at minimere spredningen af COVID-19, og på baggrund af de seneste anbefalinger har vi hos Panayotis iværksat følgende tiltag:

Under prøvningen 

Grundet Covid-19 er det til hver prøvning kun muligt at konfirmanden har 2 med ind og prøve.

Hvis du udviser den mindste form for symptomer, må du ikke komme ind og prøve. Derfor henviser vi til, at du aflyser tiden og booker en ny tid, når du er symptomfri. Dette anbefales, da vi forbeholder os ret til at afvise kunder, som udviser tegn på smitte.

Vi opfordrer alle til at følge sundshedsstyrelsens retningslinjer og opgraderer samtidig adgangen til håndsprit og øger rengøringen for at opretholde et trygt miljø for vores kunder.

 

Panayotis Covid-19 forsikring 

Vi tilbyder vores Covid-19 forsikring for 250 kr. Herved kan vi sikre dig, at vi kan hjælpe dig med at finden en anden konfirmationskjole, hvis konfirmationerne 2021 bliver udskudt grundet Covid-19 – og du derfor vokser ud af din konfirmationskjole.

Betingelser: 
– Du betaler 250 kr. for at bytte konfirmationskjolen til en anden fra butikken eller få syet en ny konfirmationskjole til -50% af nyprisen.
– Det gælder ikke konfirmationskjoler solgt med rabat.
– Bytter du til en konfirmationskjole der er dyrere – betales differencen på dette.
– Vi udbetaler ikke penge – hvis du ombytter til en konfirmationskjole der er billigere.
– Panayotis Covid-19 forsikring gælder KUN hvis konfirmationerne 2021 bliver udskudt grundet Covid-19.
– Panayotis Covid-19 forsikring gælder IKKE konfirmationskjoler, som er specialsyet, tilrettet eller har brugstegn.

OBS! Grundet produktions- og leveringstid kan vi ikke garantere, at vi kan nå at få den samme konfirmationskjole igen. Samt stilles der heller ingen garanti for, at vi har samme konfirmationskjole på lager i butikken.
VI håber, at vores tiltag kan hjælpe så mange, som muligt. Har du spørgsmål, så kontakt os gerne på tlf. +45 2233 8060 eller konfi@panayotis.dk.

STAY SAFE ❤️

Team Panayotis