COVID-19 UPDATE

COVID-19 UPDATE

SENEST OPDATERET: 21. JANUAR 2020, kl. 10.03. Hold løbende øje med siden, da vi løbende opdaterer i forhold til Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

For at minimere spredningen af COVID-19, og på baggrund af de seneste anbefalinger, har vi hos Panayotis iværksat følgende tiltag:

VORES FYSISKE BUTIK ER LIGE NU LUKKET FORELØBIGT TIL OG MED D. 7. FEBRUAR 

Grundet Covid-19 er der desværre ikke mulighed for at booke tid til kjoleprøvning.

Vi har derfor helt ekstraordinært indført, at man kan booke tid til online konsultationer, hvor vi her vil vejlede og guide jer, samt kunne vise jer de kjoler, som i vil se. Book din tid her: https://www.panayotis.dk/book-en-aftale/

Det er også muligt at få tilsendt en af vores kjoler, som i kan prøve hjemmefra. Her vil vi også kunne drage nytte af vores online konsultationer, så i kan få vejledning ift. pasform og størrelse.

Hvis i ønsker, at få tilsendt en af vores konfirmationskjoler kan i enten ringe ind til os på 75829091 eller sende os en mail på konfi@panayotis.dk.

Betingelser for at få tilsendt en af vores kjoler:

– I har 14 dages returret fra i modtager kjolen

– Der er et forsendelsesgebyr på 99 kr. (Dette dækker både forsendelse tur/retur).

– Kjolen skal leveres tilbage i samme stand, som modtaget.

– Skulle der være sket skade på kjolen i form af lugtegener, pletter el. andet – betales et gebyr af kunden. Dette vurderes af butikken selv.

 

Tilkøb af Panayotis Covid-19 forsikring til konfirmander

Vi tilbyder vores Covid-19 forsikring for 250 kr. Herved kan vi sikre dig, at vi kan hjælpe dig med at finden en anden konfirmationskjole, hvis konfirmationerne 2021 bliver udskudt grundet Covid-19 – og du derfor vokser ud af din konfirmationskjole.

Læs mere om den her: https://www.panayotis.dk/covid-19-forsikring-konfirmander/

 

Vi står klar til at hjælpe jer pr. mail eller telefon alle ugens dage.

Stay Safe <3

Team Panayotis