Information vedr. åbningstider, webshop og online konsultationer

COVID-19 UPDATE

SENEST OPDATERET: 19. marts 2020, kl. 15.00. Hold løbende øje med siden, da vi løbende opdaterer i forhold til Sundshedsstyrelsens anbefalinger.

For at minimere spredningen af COVID-19, og på baggrund af de seneste anbefalinger har vi hos Panayotis iværsat følgende tiltag:

Butikken er åben for aftaler til og med søndag d. 22. marts. Vi tager ikke nye bookinger ind, og alle nuværende aftaler skal læse denne vejledning for prøvninger under COVID-19 smitte truslen.

Kontoret vil fortsat være åbent i hverdagene for varemodtagelse og opfølgning på leverancer. Uge 13 fra 10-16, og herefter fra 10-15. Vi kan i åbningstiden kontaktes på telefon 75829091 eller email: vejle@panayotis.dk. Bemærk åbningstiderne, er begrænset, og der kan være forlænget svartid pga. begrænset bemanding på kontoret.

VIGTIGT: Butikken er KUN åben for forudbestilt afhentning til og med fredag d. 27. marts.

Fra mandag d. 23. marts til og med fredag d. 27. marts er butikken åben for forud bookede afhentninger hver dag ml. 10-16. Afhentning bookes via vores online booking eller på 75829091. Det vil ikke være muligt at bestille tid til prøvning – kun til afhentning.

VIGTIGT: Butikken er lukket for aftalebooking i periode 28. marts til og med 13. april 2020.

Indtil videre har vi af sikkerhedshensyn valgt at lukke for aftalebooking i butikken til og med mandag d. 13. april 2020. Kontoret er fortsat bemandet med nødbemanding til varemodtagelse osv.

Vi har ikke åbent for udlevering efter d. 28. marts og før karantænen er overstået – men gerne fremsender med GLS / kurer mod et mindre gebyr:

  • 125,- for forsendelse og håndtering ved brudekjoler
  • 98,- for forsendelse og håndtering af festkjoler/konfirmationskjoler
  • Vi anbefaler, at du så vidt muligt afhenter senest fredag d. 27. marts 2020.

I den pågældende periode, vil det være muligt at bestille vores sortiment online: brudekjoler, brude tilbehør, fest- & gallakjoler og konfirmationskjoler og tilbehør via vores webshop:

Vi tilbyder online konsultation af vores erfarne drømmetydere:

I forlængelse heraf tilbyder vi dig muligheden for at booke en online Drømmetyder, der kan hjælpe dig igennem vores store udvalg. Vores dygtige og erfarne drømmetydere står klar på telefonen til at hjælpe dig gennem vores udvalg – gerne mod forudgående aftale. Du kan booke tid til at vælge brudekjole, festkjole, konfirmationskjole osv., og vi hjælper dig gerne med at vælge det helt rigtige tilbehør – uanset hvor du har købt din brudekjole. Book en online aftale på 75829091 eller via linket:

 

 

STAY SAFE ❤️

Team Panayotis