Information vedr. åbningstider, leveringstider og udskudte bryllupper

COVID-19 UPDATE

SENEST OPDATERET: 29. maj 2020, kl. 10.00. Hold løbende øje med siden, da vi løbende opdaterer i forhold til Sundshedsstyrelsens anbefalinger.

For at minimere spredningen af COVID-19, og på baggrund af de seneste anbefalinger har vi hos Panayotis iværsat følgende tiltag:

COVID-19 update omkring udsatte bryllupper, leveringer af brudekjoler og åbningstider i butikken. 

Åbningstider under COVID-19 karantænen:

Panayotis er genåbnet for prøvninger imod forudgående aftale fra tirsdag d. 14. april.

Læs vores komplette vejledning for prøvninger under COVID-19 smitte truslen.

Fra tirsdag d. 14. april er telefonen er igen åben i vores normale åbningstid for at besvare alle henvendelser på tlf. 75829091.

Update på leveringstider:

Størsteparten af vores producenter i Fjernøsten er næsten oppe på fulde omdrejninger, og er ved at indhente eventuelle forsinkelser. Vi følger naturligvis løbende op på alle leveringer, og holder dig opdateret, hvis der sker mindre forsinkelser.

Pga. COVID-19 karantæner i flere Europæiske lande, strander nogle leverancer i disse dage på lagre og distributionscentre i London, Barcelona og Amsterdam, da de fleste steder er mindre bemandet end normalt. Vi er i løbende dialog med alle, men er også opmærksomme på at vise hensyn til vores samarbejdspartnere. Vi beder dig derfor kontakte os hurtigst muligt, hvis dit bryllup eller din skræddertid er rykket pga. COVID-19.

Udskudt bryllup?

Hvis dit bryllup bliver udsat, opbevarer vi naturligvis gerne din brudekjole indtil den skal bruges. Husk Panayotis unikke tilfredshedsgaranti gør, at du altid vil kunne bytte din brudekjole, blot den er opbevaret hos Panayotis, og der ikke er lavet ændringer på kjolen.

Er du COVID-19 smittet eller i risikogruppen? Vi tilbyder online konsultation af vores erfarne drømmetydere:

Er du smittet med COVID-19 eller i risikogruppen, tilbyder vi dig muligheden for at booke en online Drømmetyder, der kan hjælpe dig igennem vores store udvalg. Vores dygtige og erfarne drømmetydere står klar på telefonen til at hjælpe dig gennem vores udvalg – gerne mod forudgående aftale. Du kan booke tid til at vælge brudekjole, festkjole, konfirmationskjole osv., og vi hjælper dig gerne med at vælge det helt rigtige tilbehør – uanset hvor du har købt din brudekjole. Book en online aftale på 75829091 eller via linket:

 

STAY SAFE ❤️

Team Panayotis