Information vedr. udsatte konfirmationer

COVID-19 UPDATE

SENEST OPDATERET: 20. marts 2020, kl. 11.00. Hold løbende øje med siden, da vi løbende opdaterer i forhold til Sundshedsstyrelsens anbefalinger.

 

UDSATTE KONFIRMATIONER – LÆS HER

 

Vi får utroligt mange forespørgsler omkring ombytning af konfirmationskjoler pga. udsatte konfirmationer. For alle, der er bekymrede for at konfirmationskjolen kommer til at passe, har vi iværksat følgende tiltag:

 1. Panayotis tilbyder at bytte ALLE* nye konfirmationskjoler, med de konfirmationskjoler vi har på lager, mod et mindre gebyr:
   1. For Panayotis konfirmander mod et gebyr på 250,-
   2. For alle andre konfirmander mod et gebyr på 500,-
   3. Selve ombytningen er planlagt til en weekend EFTER COVID-19 karantænen er afsluttet. Lige nu planlægger vi efter weekenden d. 12.-14. juni.
 2. Vi har  oprettet en Facebook gruppe, hvor du kan købe / sælge / bytte din konfirmationskjole under COVID-19 karantænen
  1. Hvis du allerede nu ved, at din kjole ikke kommer til at passe, anbefaler vi, at du tilmelder dig gruppen, og sætter din kjole til salg. Mangler du et billede af din kjole, er du velkommen til at “låne ét” i vores webshop, hvor de fleste kjoler er afbilledet.

 1. Vi har oprettet en Facebook begivenhed for vores store “Køb / salg / bytte” weekend
  1. Vi anbefaler, at du tilmelder dig, så du løbende bliver opdateret på, hvornår begivenheden finder sted.

 1. Vi giver rabat på nye bestillinger af konfirmationskjoler
  1. Er du i den uheldige situation, at vi ikke har den kjole du søger, eller ikke kan finde den til salg, giver vi følgende rabatter:
  2. For Panayotis konfirmander, der bytter 1:1 (kun skifter størrelse) får man en ny produceret kjole med 50% rabat
  3. b. For alle andre giver vi 25% rabat på ny bestillinger.

Betingelser for bytte:

 • Vi bytter kun nye konfirmationskjoler med originalt mærke, i original emballage med gyldig købskvittering, der angiver, at der er tale om en konfirmationkjole fra 2020, der er købt til normalpris.
 • Vi bytter IKKE konfirmationskjoler, der er købt på udsalg – her anbefaler vi, at i forsøger at sælge dem i vores køb og salg gruppe.
 • Vi bytter IKKE tilrettede konfirmationskjoler.
 • Vi forbeholder os ret til at afvise at bytte konfirmationskjoler, der ikke fremstår i god stand, eller som ikke er decideret konfirmationskjole, produceret af en konfirmationskjole producent.

Særlig returret for køb via Panayotis webshoppen:

Vælger du at købe en ny konfirmationskjole via vores web shop inden den store Køb / salg / bytte weekend, gælder følgende udvidede returret:

 • Returretten gælder 14 dage efter COVID-19 karantænen er ophørt.
 • Når du kommer med din bytte-kjole, skal du medbringe både kvittering for webshop købet og din byttekjole.
 • Vi returnerer følgende beløb: Prisen for konfirmationskjolen købt via webshoppen
  • fratrukket 250,- hvis du kommer med en konfirmationskjole købt hos Panayotis, eller
  • fratrukket 500,- hvis du kommer med en konfirmationskjole, der ikke er købt hos Panayotis.
  • Vigtigt: Kjolen SKAL være afleveret senest til vores store Køb / salg / bytte dag d. 12.-14. juni (kan dog fremrykkes, hvis karantænen ophører INDEN 9. juni 2020).
  • Samme regler som ovenfor gælder: KUN nye konfirmationskjoler, med originalt mærke, købskvittering osv.  IKKE udsalgskjoler.
  • Vi forbeholder os ret til at afvise konfirmationskjoler, der ikke er i god stand.

Vi håber, at vores tiltag kan hjælpe så mange, som muligt. Har du spørgsmål, så kontakt os gerne på 75829091 eller konfi@panayotis.dk.

STAY SAFE ❤️

Team Panayotis

Bemærk: Kontoret vil fortsat være åbent i hverdagene for henvendelser, varemodtagelse og opfølgning på leverancer. Uge 13 fra 10-16, og herefter fra 10-15. Vi kan i åbningstiden kontaktes på telefon 75829091 eller email: vejle@panayotis.dk. Bemærk åbningstiderne, er begrænset, og der kan være forlænget svartid pga. begrænset bemanding på kontoret.

VIGTIGT: Butikken er KUN åben for forudbestilt afhentning af købt kjoler til og med fredag d. 27. marts.

Fra mandag d. 23. marts til og med fredag d. 27. marts er butikken åben for forud bookede afhentninger hver dag ml. 10-16. Afhentning bookes via vores online booking eller på 75829091. Det vil ikke være muligt at bestille tid til prøvning – kun til afhentning.

VIGTIGT: Butikken er lukket for aftalebooking i periode 28. marts til og med 13. april 2020.

Indtil videre har vi af sikkerhedshensyn valgt at lukke for aftalebooking i butikken til og med mandag d. 13. april 2020. Kontoret er fortsat bemandet med nødbemanding til varemodtagelse osv. I den pågældende periode, vil det være muligt at bestille vores sortiment online: brudekjoler, brude tilbehør, fest- & gallakjoler og konfirmationskjoler og tilbehør via vores webshop: