Christmas Sample Sale hos Panayotis - spar 30-60%!

CHRISTMAS SAMPLE SALE

BEMÆRK! Grundet den store efterspørgsel, har vi forlænget vores Christmas Sample Sale til og med søndag d. 16.

Julen nærmer sig med hastige skridt, og i år inviterer vi dig indenfor i varmen til vores Christmas Sample Sale d. 7.-16. december, hvor du sparer 30-60% på et bredt udvalg af smukke brudekjoler!

 

Skal du ud og købe dit livs vigtigste gave til den store dag? Så kom forbi til julehygge og gode kjolerpriser hos Panayotis på Banegårdspladsen 4. Der vil være fordelagtige julepriser på et bredt udvalg af brudekjoler. Du vil helt sikkert komme i både jule- og bryllupsstemning!

Fra d. 7. til d. 16. december holder vi derfor Christmas Sample Sale hos Panayotis

Udsalg på brudekjoler – spar 30-60% på udvalgte brudekjoler*!

Find din drømmekjole blandt vore mange smukke 2018 brudekjoler – og spar 30-60%. Vi tør godt love: du finder ikke et flottere udvalg af nedsatte brudekjoler og brudetilbehør! Klik ind i vores webshop, for at se eksempler på de nedsatte brudekjoler! Derudover er der masser af flotte eksklusive slør, brudesko, lingeri, og meget mere.

Under vores Christmas Sample Sale er der juletræ, julegodter og pakkeleg, hvor du får en ekstra gave fra os. Vores Christmas Sample Sale har alt det der skal til, for at der bliver en hyggelig julestemning i butikken :-)

Bemærk: Da der er tale om et seriøst og reelt udsalg, har vi ikke alle modeller i alle størrelser, og kjolerne kan være præget af at have været brugt til modeshows, have små fejl mv. – derfor er de sat ned med 30-60%. Vi kan naturligvis være behjælpelige med at udbedre disse småfejl, men dette er ikke inkluderet i prisen.

Find din inspiration om vores brudekjoler og vores stil her på siden, og lad dig ellers guide og vejlede af din personlige drømmetyder, som står 100% til din rådighed.

For at alle kan få den bedste oplevelse, er vores Christmas Sample Sale KUN MOD FORUDGÅENDE AFTALE:

Book en aftale KLIK HER eller ring på tlf. 7582 9091

Bemærk åbningstiderne:

Fredag kl. 10:00 – 20:00
Lørdag kl. 9:00 – 18:00
Søndag kl. 10:00 – 16:00

Vi glæder os til at byde dig velkommen !

*) BEMÆRK det med småt:
  • rabatten på 30-60% gælder brudekjoler fra tidligere kollektioner, som bliver købt og betalt under Christmas Sample Sale – dog ikke 2018 designs der fortsætter i 2019.
  • rabatten på 30-60% gælder ikke 2019 modeller
  • rabatten på 30-60% gælder kun mellem d. 7.-16. december! Før og efter udsalget vil rabatten være ca. 20%.
  • priserne er eksklusiv tilretningsservice
  • opbevaring af din brudekjole til senere brug er GRATIS
  • nedsatte brudekjoler fra vores Christmas Sample Sale er omfattet af vores tilfredshedsgaranti, og kan ombyttes mod et mindre gebyr
  • Christmas Sample Sale hos Panayotis er kun mod forudgående aftale på www.panayotis.dk eller tlf. 75829091!
toptvseries.tv