SUMMER SALE HOS PANAYOTIS - SPAR 30-70%

Sommer hos Panayotis

I hele juli holder vi vores populære SUMMER SALE, hvor du kan sparer 30-70% på udvalgte brudekjoler! Der serveres kolde bobler, du kan få temperaturen i rabat på dit tilbehør og se nogle af de første nye 2020 kjoler 

 

SUMMER SALE – spar 30-70% 😍🌸

Skal du giftes – men har endnu ikke fundet din brudekjole? Fortvivl ikke! Hos Panayotis skal vi have gjort plads til den nye 2020 kollektion, så du har mulighed for at finde din drømmekjole blandt vores smukke 2019 modeller, designer samples, butiksprøver, samt modeller brugt til modeshows. Vi sælger vi ud af vores butikskjoler, med store rabatter – spar 30-70%!*

Klik ind i vores webshop, for at se eksempler på de nedsatte brudekjoler!

Bemærk: da der er tale om et seriøst og reelt udsalg, har vi ikke alle modeller i alle størrelser, og enkelte kan være præget af at have været brugt til modeshows, have små fejl mv. – derfor er de sat ned med 30-70%. Vi kan naturligvis være behjælpelige med at udbedre disse småfejl, men dette er ikke inkluderet i prisen.

Find din inspiration om vores brudekjoler og vores stil her på siden, og lad dig ellers guide og vejlede af din personlige drømmetyder, som står 100% til din rådighed.

For at alle kan få den bedste oplevelse, er vores SUMMER SALE KUN MOD FORUDGÅENDE AFTALE:

Eller ring på tlf. 7582 9091

 

TEMPERATURRABAT 🌡☀

Vi går forhåbentligt en varm sommer i møde, og vi vil gerne hjælpe jer med at køle ned.
Derfor har vi foretaget en række tiltag, som forhåbentlig gør sommeren lidt bedre 👍🏽

Hele juli servere vi kolde bobler til dig og dit følge, så der er lækre forfriskninger når i ankommer til butikken. 🍾
Herudover kan du få temperaturen i rabat på dit tilbehør. Når du skal betale ved kassen, viser du temperaturen på din smartphone, og du får de angivne grader i rabat.* Hvis det eksempelvis er 24 grader, så udløser det 24% rabat på dit slør, skørt, sko mv.

SNEAKPEAK PÅ 2020 KOLLEKTIONEN 👰🏼😱

Hos Panayotis kan vi allerede nu præsentere dig for de første brudekjoler fra vores smukke 2020 kollektion. I butikken kan du få et sneakpeak på hvad der er i vente til næste sæson. Vi kan roligt love dig, at vi har noget for enhver brud – hvad enten man er til de helt enkle stilrene kjoler, overdådige prinsesekjoler eller til de romantiske blondekjoler.
Få et par smukke brudesko til en værdi af op til 2.000,–  eller vi giver 10% rabat på alle nybestillinger fra vores 2019 og 2020 kollektion, hvis kjolen bliver købt og betalt på dagen.

Uanset om du vælger en brudekjole fra vores SUMMER SALE, fra vores nye kollektion eller blot mangler et slør, så er der altså gode penge at spare i løbet af sommeren.

Udvidet tilfredshedsgaranti:

Husk når du køber din drømmekjole hos Panayotis har vi en udvidet tilfredshedsgaranti: Hvis du ændrer figur, bliver gravid eller måske har fundet en anden brudekjole i vores kollektion, som du hellere vil have, kan du altid bytte din brudekjole, så længe den er opbevaret hos Panayotis 👍🏽

 

*) BEMÆRK det med småt:
 • Rabatten på 30% til 70% gælder udvalgte 2018 og 2019 brudekjoler fra butikken, som bliver købt og betalt under SUMMER SALE
 • Nedsatte produkter fra vores SUMMER SALE udsalg købes som beset. Enkelte samples bære præg af at have været prøvet i butikken, og kan have små fejl og mangler. Rabatten gives pga. disse fejl og mangler, og udbedringen heraf er ikke inkluderet i brudekjolens pris.
 • Tilretning og omsyning af din brudekjole er ikke inkluderet i kjolens nedsatte pris.
 • Temperaturrabatten gælder ikke på bestillingsvarer.
 • Rabatten på 10% eller et par gratis brudesko gælder alle ny bestillinger, der bliver fuld betalt på dagen.

 

BRIDE TO BE WORKSHOPS STARTER OP IGEN ONSDAG D. 14. AUGUST ❤

Du er hermed inviteret til Bride to Be Workshop hos Panayotis Brudekjoler Onsdag d. 14. August kl. 18.00-21.00. Tag din veninde og/eller mor under armen og vær´med, når vi gentager forårets store succes. Hvad er Bride to Be Workshop? Det er for dig som ønsker inspiration og gode tips & tricks inden dit bryllup. Vi sørger for et spændende program og ikke mindst en god atmosfære, når vi byder velkommen i Drømmenes Teater til vores Bride to Be Workshops.

 

Program Onsdag d. 14. August 

Aftenens program kommer til at bære præg af den første planlægning i forbindelse med dit bryllup og gode råd til at komme godt i gang. Vi har derfor inviteret nogle af branchens bedste arrangører inden for deres område og glæder os til at byde dem og jer velkommen.

 • 18.00 Velkommen v/Michael Panayotis & Velkomstdrinks
 • 18:30 Bryllupsplanlægning v/Nordic Planner som bla. er ved at planlægge Irina Olsen & Faustix’s bryllup
 • 19.00 Planlægning og forventninger til mad og vin v/Comwell Kellers Park
 • 19:30 Afventer
 • 20:00 Afventer
 • 20:30 Kaffe & Kage
 • Tak for i aften – bliv gerne og hyggesnak

 

TILMELD JER HER

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen til et spændende arrangement i Drømmenes Teater ❤