SUMMER SALE HOS PANAYOTIS - SPAR 20-70%

Sommer hos Panayotis

I juli holder vi vores populære SUMMER SALE, hvor du kan spare 20-70% på udvalgte brudekjoler, festkjoler & konfirmationskjoler. Som brud kan du få serveret kolde bobler, få temperaturen i rabat på dit tilbehør og se nogle af de første nye 2021 brudekjoler. 

 

SUMMER SALE – spar 20-70% 

Skal du giftes, konfirmeres eller blot bruge en smuk kjole – men endnu ikke fundet kjolen? Fortvivl ikke! Hos Panayotis skal vi have gjort plads til den nye 2021 kollektion, så du har mulighed for at finde din drømmekjole blandt vores smukke 2020 modeller, designer samples, butiksprøver, samt modeller brugt til modeshows. Vi sælger vi ud af vores butikskjoler, med store rabatter – spar 20-70%!*

Klik ind i vores webshop, for at se eksempler på de nedsatte kjoler!

Bemærk: da der er tale om et seriøst og reelt udsalg, har vi ikke alle modeller i alle størrelser, og enkelte kan være præget af at have været brugt til modeshows, have små fejl mv. – derfor er de sat ned med 20-70%. Vi kan naturligvis være behjælpelige med at udbedre disse småfejl, men dette er ikke inkluderet i prisen.

Find din inspiration om vores kjoler og vores stil her på siden, og lad dig ellers guide og vejlede af din personlige drømmetyder, som står 100% til din rådighed.

For at alle kan få den bedste oplevelse, er vores SUMMER SALE KUN MOD FORUDGÅENDE AFTALE:

Eller ring på tlf. 7582 9091

*) BEMÆRK det med småt:
  • Rabatten på 20% til 70% gælder udvalgte 2019 og 2020 brudekjoler, konfirmationskjoler og festkjoler fra butikken, som bliver købt og betalt under SUMMER SALE
  • Nedsatte produkter fra vores SUMMER SALE udsalg købes som beset. Enkelte samples bære præg af at have været prøvet i butikken, og kan have små fejl og mangler. Rabatten gives pga. disse fejl og mangler, og udbedringen heraf er ikke inkluderet i kjolens pris.
  • Tilretning og omsyning af din kjole er ikke inkluderet i kjolens nedsatte pris.
  • Vi opbevarer glædeligt din brudekjole for dig frem til brylluppet, men på brudekjoler, som er nedsat med mere end 40% koster det 450 kr. i opbevaringsgebyr.
  • Temperatur rabatten på dit tilbehør gives på dagen, og ud fra den temperatur som vises på vores telefon i butikken.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!