SUMMER SALE HOS PANAYOTIS - SPAR 30-70% fra torsdag d. 28. juni

Sommer hos Panayotis

I juli holder vi SUMMER SALE hos Panayotis, hvor du kan sparer 30-70% på brudekjoler! Der serveres kolde bobler, du kan få temperaturen i rabat på dit tilbehør og se nogle af de nye 2019 kjoler 

 

SUMMER SALE – spar 30-70% 😍🌸

Skal du giftes – men har endnu ikke fundet din brudekjole? Fortvivl ikke! Hos Panayotis har du mulighed for at finde din drømmekjole blandt vores smukke designer samples, butiksprøver, samt modeller brugt til modeshows. Da vi stille og roligt skal til at gøre plads til næste års kollektion, sælger vi ud af vores butikskjoler, med store rabatter – spar 30-70%!*

Klik ind i vores webshop, for at se eksempler på de nedsatte brudekjoler!

Bemærk: da der er tale om et seriøst og reelt udsalg, har vi ikke alle modeller i alle størrelser, og enkelte kan være præget af at have været brugt til modeshows, have små fejl mv. – derfor er de sat ned med 30-70%. Vi kan naturligvis være behjælpelige med at udbedre disse småfejl, men dette er ikke inkluderet i prisen.

Find din inspiration om vores brudekjoler og vores stil her på siden, og lad dig ellers guide og vejlede af din personlige drømmetyder, som står 100% til din rådighed.

For at alle kan få den bedste oplevelse, er vores SUMMER SALE KUN MOD FORUDGÅENDE AFTALE:

Eller ring på tlf. 7582 9091

 

TEMPERATURRABAT 🌡☀

Vi går en varm sommer i møde, og vi vil gerne hjælpe jer med at køle ned.
Derfor har vi foretaget en række tiltag, som forhåbentlig gør sommeren lidt bedre 👍🏽

Hele juli servere vi kolde bobler til dig og dit følge, så der er lækre forfriskninger når i ankommer til butikken. 🍾
Herudover kan du få temperaturen i rabat på dit tilbehør. Når du skal betale ved kassen, viser du temperaturen på din smartphone, og du får de angivne grader i rabat.* Hvis det eksempelvis er 24 grader, så udløser det 24% rabat på dit slør, skørt, sko mv.

SNEAKPEAK PÅ 2019 KOLLEKTIONEN 👰🏼😱

Hos Panayotis kan vi allerede nu præsentere jer for de første brudekjoler fra vores 2019 kollektion. I butikken kan du få et sneakpeak på hvad der er i vente til næste sæson. Vi kan roligt love jer, at der kommer noget for enhver brud – hvad enten man er til de helt enkle stilrene kjoler, overdådige prinsesekjoler eller til de romantiske blondekjoler.
Vi giver 12,5% rabat på alle nybestillinger fra vores 2018 og 2019 kollektion, hvis kjolen bliver betalt på dagen.

Uanset om du vælger en brudekjole fra vores SUMMER SALE, fra vores nye kollektion eller blot mangler et slør, så er der altså gode penge at spare i løbet af sommeren.

Vi glæder os til at byde dig velkommen !

*) BEMÆRK det med småt:
  • Rabatten på 30% til 70% gælder udvalgte 2017 og 2018 brudekjoler fra butikken, som bliver købt og betalt under SUMMER SALE
  • Nedsatte produkter fra vores SUMMER SALE udsalg købes som beset. Enkelte samples bære præg af at have været prøvet i butikken, og kan have små fejl og mangler. Rabatten gives pga. disse fejl og mangler, og udbedringen heraf er ikke inkluderet i brudekjolens pris.
  • Tilretning og omsyning af din brudekjole er ikke inkluderet i kjolens nedsatte pris.
  • Temperaturrabatten gælder ikke på bestillingsvarer.
  • Rabatten på 12,5% glæder alle ny bestillinger, der bliver fuld betalt på dagen.