Spar penge på din drømmekjole!

SAMPLE SALE - spar 40-60%

Fredag d. 20. til og med søndag d. 22. maj holder vi vores populære SAMPLE SALE, hvor du kan spare 40-60% på din drømmekjole. Find din drøm til en super god pris blandt vores mange flotte samples og kjoler fra tidligere års kollektioner. 

 

Find din drømmekjole blandt vore mange smukke, nedsatte brude-, & festkjoler og spar 40-60%. Vi tør godt love: du finder ikke et flottere udvalg af nedsatte kjoler! Der er smukke, nedsatte (og nye!) kjoler uanset om du er kommende brud eller søger en fest- eller gallakjole. Book en aftale allerede nu så du er sikret en plads.

Bemærk: da der er tale om et seriøst og reelt udsalg, har vi ikke alle modeller i alle størrelser, og enkelte kan være præget af at have været brugt til modeshows, have små fejl mv. – derfor er de sat ned med 40-60%.

Derfor er det en fordel, at du kontakter os på forhånd, hvis der er en speciel model i en speciel størrelse, du er på udkig efter. Find din inspiration om vores udvalg af brudekjoler i vores webshop, og lad dig ellers guide og vejlede af din personlige drømmetyder, som står 100% til din rådighed.

*) Det med småt:

  • rabatten på 40-60% gælder ikke nye 2022 modeller, eller pre-loved kjoler fra Forever Panayotis kollektionen.
  • rabatten på 40-60% gælder kun weekenden d. 20.-22. maj 2022!
  • vi opbevarer gerne din brudekjole to år fra købsdato, men for kjoler købt til 40% rabat eller derover, betales et opbevaringsgebyr på 450 kr. Hvis du falder for en kjole fra vores Forever Panayotis – Preloved Weddding Dresses afdeling, vil du få din kjole med hjem på dagen, da vi ikke tilbyder opbevaring af disse.
  • nedsatte brudekjoler fra vores Sample sale er omfattet af vores tilfredshedsgaranti så frem din brudekjole opbevares hos os.
  • tilretning og omsyning af din kjole er ikke inkluderet i kjolens nedsatte pris, men vi har skrædder i huset og ikke mindst dygtige samarbejdspartnere over hele landet, som vi henviser dig til.
  • Sample Sale er kun mod forudgående aftale på www.panayotis.dk eller på tlf. 75829091

Vi glæder os til at byde dig velkommen!