Beautiful Curves - En hyldest til de kvindelige former

Beautiful Curves - plus size brudekjoler

Panayotis introducere Beautiful Curves, som er en hyldest til de kvindelige former og plus size brude. Serien består af mange forskellige designs, som passer til enhver krops type og facon.

En plus size brudekjole er nemlig ikke bare en større brudekjole end normalt – plus size brude har helt specielle dimensioner og forme, som gør at konstruktionen skal være anderledes og have en anden støtte struktur, end såkaldt almindelige størrelser. Kollektionen tager udgangspunkt i at skabe den optimale pasform og støtte. Vores drømmetydere står vores klar til at rådgive og vejlede plus size brude omkring valg af brudekjole efter krops figur og dimensioner.

Klik ind i vores web shop og se flere eksempler på vores Beautifiul Curves!

 

Bemærk: Vi fører vi kun enkelte kjoler af hver model. Derfor er det altid en god idé at komme i god tid, når din drøm skal vælges. Vi har et kæmpe udvalg i butikken, men enkelte designs kan have op til 4-5 mdrs. leveringstid, hvis vi ikke har din størrelse i butikken! Derfor er det en fordel, at du kontakter os på forhånd, hvis der er en speciel model i en speciel størrelse, du er på udkig efter. Find din inspiration om vores brudekjoler og vores stil her på siden, og lad dig ellers guide og vejlede af din personlige drømmetyder, som står 100% til din rådighed.

I butikken vil der være rig lejlighed til at prøve de nye modeller, eller måske finde et godt tilbud blandt kollektionsprøverne. Book en aftale til at prøve Beautifil Curves brudekjoler døgnet rundt via www.jegvilbestilletid.dk/panayotis eller på tlf. 75829091.

Nedenfor kan du se eksempler på Beautiful Curves. Der er endnu flere i butikken.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!