Opbevaring af drømmekjolen

Bevar drømmen

Hvis du ønsker at bevare drømmen efter den store dag, så har vi den perfekte løsning til optimal langvarig bevaring af din drømmekjole.

Ønsker du at bevare din drømmekjole til senere generationer, så er selve opbevaringsformen utroligt vigtig for at bevare din kjole på bedst mulig vis. Vi har løsningen på hvordan du bedst opbevare din kjole.

Start gerne med at få kjolen renset for eventuelle pletter mv. Kontakt et professionelt renseri, der har erfaring med brudekjoler. Dette skal gerne ske hurtigt efter brylluppet.

Brudekjolen opbevares bedst i en PH-neutral æske. Hos Panayotis føre vi smukke opbevaringsæsker, der i design og funktionalitet overgår alt på markedet. De håndlavede æsker er alle i specialfremstillet PH neultralt materiale og indeholder syrefrit papir, som modvirker misfarvning af din brudekjole, dåbskjole eller konfirmationskjole, ligeledes beskytter den mod lugt og fugt.

Farve PRINCESS IVORYOpbevaringsæsken findes i 5 forskellige størrelser, så du er sikker på at finde en der passer til din kjole. Vi er delvist lagerførende i de viste æsker i farven PRINCESS IVORY, men hvis vi ikke har den ønskede størrelse på lager kan der være 4-6 ugers leveringstid på de håndlavede æsker.

Følg instruktionerne i den medfølgende vejledning, og din drøm vil kunne bevares i mange generationer.

Størrelsesguide:

SMALL (36 x 48 x 11 cm): Til dåbskjoler, konfirmationskjoler og helt slanke/korte brudekjoler.
MEDIUM (50 x 75 x 15 cm): Til brudekjoler med almindelig fylde.
LARGE (50 x 75 x 30 cm): Til brudekjoler med lidt mere fylde.
EXTRA LARGE (50 x 75 x 45 cm) : Til større brudekjoler med stor fylde.
MEGA LARGE (50 x 100 x 50 cm): Til de største brudekjoler.

Opbevaringsæskerne kan købes her.

Kontakt os gerne på vejle@panayotis.dk eller ring på 75829091 i dagstimerne for nærmere info.

 

Opbevaringsæske til din brudekjole fra PanayotisOpbevaringsæske til brudekjoler fra Panayotis