Indsend dit bryllupsbillede og kærligheds-historie nu

Panayotis brude søges

D. 1. august 2018 fylder Panayotis 50 år! Vi vil gerne markere vores jubilæum ved at hylde alle Panayotis brude gennem tiden. Derfor mangler vi dit bryllupsbillede samt jeres kærlighedshistorie.

Den 1. august 2018 er det 50 år siden, at Panayotis åbnede sit første atelier med brudekjoler på Gormsgade i Vejle. Dermed blev den første side skrevet i den fortryllende historie om skrædderen, der kom til Danmark og opbyggede en af Danmarks førende brudekjolehuse.

I den forbindelse søger vi alle Panayotis brude gennem de sidste 50 år, der vil være med til at fejre markeringen af vores jubilæum. Indsend jeres bryllupsbillede og jeres romantiske historie og du vil være med i konkurrencen om lækre præmier.

Sådan gør du:

Indsend dit billede til marketing@panayotis.dk og skriv “Panayotis Love Stories″

Husk at angive følgende:

  1. Dit navn
  2. Jeres bryllupsdato
  3. Jeres bryllups/kærlighedshistorie eller et godt minde
  4. VIGTIGT! Fotografen, hvis der er ophavsrettigheder på billedet
  5. Evt. en hilsen til Panayotis

Fredag d. 31 august, vil der blive trukket lod blandt alle der har indsendt deres billeder om lækre præmier.

Formålet er at samle en billedserie, der hylder alle Panayotis brude gennem tiden, der inspirerer nye brude, der fortæller hjertevarme historier og som viser udviklingen i bryllupsmoden gennem de sidste 50 år. Billederne vil derfor blive brugt på Panayotis Brudekjolers Facebook side og Instagram, for at hylde Panayotis brude gennem tiden.

Billederne vil blive indsamlet til og med 1. september.

 

Vi har mange smukke billeder af brudekjoler, men de billeder vi modtager fra Panayotis brude er dem vi er mest stolte af. Billederne er en skøn bekræftelse af det vi arbejder på hver dag – nemlig at gøre alle brude smukke og enestående på deres store dag. Der er ikke meget, der slår en glad og forventningsfuld brud, der har fået sine drømme opfyldt. Det er det, vi er her for.

Skræddermester Panayotis, som grundlagde Panayotis Brudekjoler i 1968 gik på pension i september 2013 efter mere end 45 år aktive år i branchen

 

toptvseries.tv