JANUAR SALE hos Panayotis - spar 30-70% på brudekjoler!

JANUAR SALE - spar 30-70% på brudekjoler*!

Skal du giftes og er du på jagt efter det smukkeste udvalg af nedsatte brudekjoler, så bør du slå et smut for Panayotis’ JANUAR SALE.  

Fra onsdag d. 27. december starter vores populære JANUAR SALE, hvor du sparer 30-70% på mere end 200 brudekjoler*!

De nye 2018 kjoler er alle ankommet til butikken! Over 300 brudekjoler hænger og venter på, at du kommer forbi for at finde drømmekjolen. Vi åbner dørene fra d. 27. december til vores populære JANUAR SALE, så book din tid nu


Udsalg på brudekjoler
 – spar 30-70% på mere end 200 brudekjoler i butikken*!

Find din drømmekjole blandt vore mange smukke nedsatte brudekjoler – og spar 30-70%. Vi tør godt love dig det flotteste udvalg af nedsatte brudekjoler! Klik ind i vores web shop, for at se eksempler på de nedsatte brudekjoler!

Bemærk: da der er tale om et seriøst og reelt udsalg, har vi ikke alle modeller i alle størrelser, og enkelte kan være præget af at have været brugt til modeshows, have små fejl mv. – derfor er de sat ned med 30-70%. Vi kan naturligvis være behjælpelige med at udbedre disse småfejl, men dette er ikke inkluderet i prisen.

Derfor kan det være en fordel, at du kontakter os på forhånd, hvis der er en speciel model i en speciel størrelse, du er på udkig efter. Find din inspiration om vores brudekjoler og vores stil her på siden, og lad dig ellers guide og vejlede af din personlige drømmetyder, som står 100% til din rådighed.

 

Udsalget er et stort tilløbsstykke, og for at alle kan få den bedste oplevelse, er vores JANUAR SALE KUN MOD FORUDGÅENDE AFTALE:

Book en aftale under Panayotis JANUAR SALE – KLIK HER eller ring på tlf. 75829091

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

*) BEMÆRK det med småt:

  • rabatten på 30-70% gælder mere end 200 udvalgte brudekjoler i str. 32-46+ – dog ikke 2017 designs, der fortsætter i 2018.
  • rabatten på 30-70% gælder ikke de nye 2018 modeller.
  • rabatten på 30-70% gælder kun så længe lager haves!
  • priserne er eksklusive opbevaring og tilretningsservice.
  • opbevaring af din brudekjole til senere brug er GRATIS via vores samarbejde med Unikuum Skrædderi. Læs mere på www.unikuum.dk.
  • nedsatte produkter fra vores JANUAR SALE er omfattet af vores tilfredshedsgaranti, og kan ombyttes indtil 31.3.2018 mod et mindre gebyr – nærmere information herom følger i vores hyppigt stillede spørgsmål, som fremsendes når du booker en aftale.
  • tilretning og omsyning af din brudekjole er ikke inkluderet i kjolens nedsatte pris
  • JANUAR SALE hos Panayotis er kun mod forudgående aftale på www.panayotis.dk eller tlf. 75829091!

Vi glæder os til at byde dig velkommen!