Spar penge på din drømmekjole!

JANUAR SALE

Skal du giftes og er du på udgik efter det smukkeste udvalg af nedsatte brudekjoler, så bør du besøge os og vores store udvalg, hvor du kan spare 20-70% på din drømmekjole* fra d. 27. december-31. januar 2022!

 

Spar 20-70% på din drømmekjole*

Find din drømmekjole blandt vores mange nedsatte brude-, konfirmations-, eller aftenkjoler eller blandt de helt nye 2022 kjoler, som netop er landet i butikken. Uanset om du er på udgik efter en tilbudskjole eller en kjole fra vores helt nye kollektion, så har vi noget for enhver smag. Book en tid nu og lad vores drømmetydere guide dig igennem vores store udvalg.

BY APPOINTMENT ONLY
Valget af din drømmekjole er en vigtig beslutning, som kræver råd og vejledning, så derfor er vores Januar Sale “by appointment only” – d.v.s. man skal booke tid på forhånd. På denne måde sikrer vi, at der er sat tid af hos en personlig drømmetyder, der guider dig igennem vort store udvalg af kjoler.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Bemærk: Da der er tale om et seriøst og reelt udsalg, har vi ikke alle modeller i alle størrelser, og enkelte kan være præget af at have været prøvet i butikken, brugt til modeshows, have små fejl mv. – derfor er de sat ned med op til 20-70%. Vi er naturligvis behjælpelige med at udbedre disse småfejl, men dette er ikke inkluderet i prisen.

*) Det med småt:

  • rabatten på 30-70% gælder ikke de nye 2022 modeller, ej heller de 2021 modeller, der fortsætter i 2022 kollektionen
  • rabatten på 20-70% gælder kun så længe lager haves!
  • vi opbevarer gerne din brudekjole helt gratis frem til vielsesdatoen, men for kjoler købt til 40% rabat eller derover, betales et opbevaringsgebyr på 450 kr.
  • nedsatte brudekjoler fra vores JANUAR SALE er omfattet af vores tilfredshedsgaranti så fremt din brudekjole opbevares hos os
  • tilretning og omsyning af din brude-, konfirmations-, eller aftenkjole er ikke inkluderet i kjolens nedsatte pris
  • JANUAR SALE hos Panayotis er kun mod forudgående aftale på www.panayotis.dk eller tlf. 75829091!

Vi glæder os til at byde dig velkommen!