Find din drømmekjole!

JANUAR SALE

Skal du giftes og er du på jagt efter det smukkeste udvalg af nedsatte brude- og konfirmationskjoler, så bør du slå et smut for Panayotis’ JANUAR SALE, hvor du sparer 30-70% på mere end 200 kjoler*!

 

Spar 30-70% på din brudekjole*

Find din drømmekjole blandt vores mange nedsatte brude- og konfirmationskjoler eller blandt de helt nye 2020 kjoler, som netop er landet i butikken. Uanset om du er på jagt efter en tilbudskjole eller en kjole fra vores helt nye kollektion, så har vi noget for enhver smag og i enhver prisklasse. Book en tid nu og lad vores drømmetydere guide dig igennem vores store udvalg.

BY APPOINTMENT ONLY
Valget af din drømmekjole er en vigtig beslutning, som kræver råd og vejledning, så derfor er vores Januar Sale “by appointment only” – d.v.s. man skal booke tid på forhånd. På denne måde sikrer vi, at der er sat tid af hos en personlig drømmetyder, der guider dig igennem vort store udvalg af kjoler.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Bemærk: Da der er tale om et seriøst og reelt udsalg, har vi ikke alle modeller i alle størrelser, og enkelte kan være præget af at have været prøvet i butikken, brugt til modeshows, have små fejl mv. – derfor er de sat ned med op til 30-70%. Vi er naturligvis behjælpelige med at udbedre disse småfejl, men dette er ikke inkluderet i prisen.

*) Det med småt:

  • rabatten på 30-70% gælder mere end 200 udvalgte brude- og konfirmationskjoler i butikken
  • rabatten på 30-70% gælder ikke de nye 2020 modeller, ej heller de 2019 modeller, der fortsætter i 2020 kollektionen
  • rabatten på 30-70% gælder kun så længe lager haves!
  • vi opbevarer gerne din brudekjole helt gratis frem til vielsesdatoen, men for kjoler købt til 40% rabat eller derover, betales et opbevaringsgebyr på 450 kr.
  • nedsatte brudekjoler fra vores JANUAR SALE er omfattet af vores tilfredshedsgaranti så fremt din brudekjole opbevares hos os
  • tilretning og omsyning af din brudekjole er ikke inkluderet i kjolens nedsatte pris
  • JANUAR SALE hos Panayotis er kun mod forudgående aftale på www.panayotis.dk eller tlf. 75829091!

Vi glæder os til at byde dig velkommen!