FØDSELSDAG hos Panayotis - spar 50% på brudekjoler og tilbehør!

FØDSELSDAG - spar 50% på alt i butikken*!

Fra fredag d. 27. september til og med søndag d. 6. oktober holder vi vores populære årlige FØDSELSDAGSSALG, hvor du sparer 50%*!

 

VI ER FULD BOOKET I WEEKENDEN D. 27-29. SEPTEMBER OG HAR DERFOR VALGT AT FORLÆNGE VORES FØDSELSDAGSUDSALG TIL OG MED SØNDAG D. 6. OKTOBER!

Udsalg på brudekjoler – spar 50%

Find din drømmekjole blandt vore mange smukke udgående brudekjoler og tilbehør – og spar 50% på din samlede regning. Da vi skal til at gøre plads til næste års kollektion, sælger vi ud af vores 2019 brudekjoler og tilbehør med 50% rabat. Vi tør godt love: Du finder ikke et flottere udvalg af nedsatte brudekjoler og brude tilbehør! Klik ind i vores webshop, for at se eksempler på de nedsatte brudekjoler! Derudover er der masser af flotte eksklusive slør, brudesko, og meget mere..

Hen over weekenden vil der være masser af sjove aktiviteter og konkurrencer, når du køber din brudekjole under Fødselsdagen! Kort sagt: vores populære Fødselsdagsfest har alt hvad der skal til for at blive en god fødselsdag 😊

Bemærk: da der er tale om et seriøst og reelt udsalg, har vi ikke alle modeller i alle størrelser, og enkelte kan være præget af at have været brugt til modeshows, have små fejl mv. – derfor er de sat ned med 50%. Vi kan naturligvis være behjælpelige med at udbedre disse småfejl, men dette er ikke inkluderet i prisen.

Hvis der er en speciel model i en speciel størrelse, du er på udkig efter, kan det være en fordel at du kontakter os på forhånd. Find din inspiration om vores brudekjoler og vores stil her på siden, og lad dig ellers guide og vejlede af din personlige drømmetyder, som står 100% til din rådighed.

Udsalget er et stort tilløbsstykke, og for at alle kan få den bedste oplevelse, er vores FØDSELSDAGSSALG KUN MOD FORUDGÅENDE AFTALE:

Book en aftale under Panayotis FØDSELSDAGSSALG – KLIK HER eller ring på tlf. 75829091

Bemærk åbningstiderne:

 • Fredag d. 27. september kl. 10:00 – 18:00
 • Lørdag d. 28. september kl. 9:00 – 19:00
 • Søndag d. 29. september kl. 10:00 – 19:00
 • Mandag d. 30 – Torsdag d. 3. oktober kl. 11:00 – 17:00
 • Fredag d. 4. oktober kl. 10:00 – 18:00
 • Lørdag d. 5. oktober kl. 9.00 – 17.00
 • Søndag d. 6. oktober kl. 10.00 – 16.00

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

*) BEMÆRK det med småt:
 • rabatten på 50% gælder udgående brudekjoler og brude tilbehør fra butikken, som bliver købt og betalt under FØDSELSDAGSSALGET
 • rabatten på 50% gælder ikke 2020 modeller, ej heller 2019 designs der fortsætter i 2020.
 • rabatten gælder varerne i butikken, men IKKE nybestillinger
 • det vil være muligt at prøve 2020 brudekjoler under udsalget, men disse er IKKE nedsat.
 • rabatten på 50% gælder kun fra fredag d. 27. september til og med søndag d. 6. oktober!
 • tilretning og omsyning af din brudekjole er ikke inkluderet i kjolens nedsatte pris
 • opbevaring af din brudekjole er GRATIS indtil du skal bruge den.
 • nedsatte produkter fra FØDSELSDAGSSALGET er omfattet af vores tilfredshedsgaranti, og kan byttes mod et mindre gebyr – nærmere information herom følger i vores hyppigt stillede spørgsmål, som fremsendes når du booker en aftale.
 • Fødselsdagssalget er by appointment only!
FØDSELSDAGSSALG – BY APPOINTMENT ONLY
Valget af din drømmekjole er så vigtig en beslutning, at den ikke bør tages i et stort udsalgsvirvar og -kaos med lange køer til prøverum, manglende vejledning og hjælp o.s.v.
Derfor er Fødselsdagssalget hos PANAYOTIS “BY APPOINTMENT ONLY” – d.v.s. man kun kan få adgang til Fødselsdagsalget med en forudgående aftale fra PANAYOTIS.
På denne måde sikrer vi, at der er et ledigt prøverum, og at du har en aftale hos en personlig drømmetyder, der guider dig igennem vort udvalg af nedsatte varer og nye kollektion, og giver dig den sædvanlige PANAYOTIS rådgivning, professionelle vejledning og den gode service, som vi er kendte for.

SÅDAN FÅR DU DIN PERSONLIGE AFTALE TIL PANAYOTIS’ POPULÆRE ÅRLIGE FØDSELSDAGSSALG:

 1. Bestil tid hos PANAYOTIS – enten via tlf. 75 82 90 91 eller via vores online aftalebooking.
 2. Så snart vi har registreret din booking, modtager du en bekræftelse på det ønskede tidspunkt på sms eller mail. I løbet af uge 39 vil du samtidig modtage en SMS med praktiske informationer omkring dagen.

Se mere