Spar 50% på din drømmekjole

FØDSELSDAG - SPAR 50% PÅ ALT I BUTIKKEN*!

Bemærk: Grundet den kæmpe efterspørgsel til bryllupper i 2022, har vi valgt at forlænge udsalget! Fra fredag d. 1. oktober til og med søndag d. 10. oktober holder vi vores populære årlige FØDSELSDAGSSALG, hvor du sparer 50%*!

 

Find din drømmekjole blandt vores mange smukke udgående kjoler og tilbehør – og spar 50%. Da vi skal til at gøre plads til næste års kollektion, sælger vi ud af vores 2021 kjoler, samt tilbehør med 50% rabat. Vi tør godt love; Du finder ikke et flottere udvalg af nedsatte kjoler og tilbehør! Klik ind i vores webshop, for at se eksempler på de nedsatte kjoler.

Hen over weekenden vil der være masser af sjove aktiviteter og konkurrencer, når du køber din kjole. Kort sagt; vores populære fødselsdagsfest har alt hvad der skal til, for at blive en god fødselsdag!

 

Bemærk: da der er tale om et seriøst og reelt udsalg, har vi ikke alle modeller i alle størrelser, og enkelte kan være præget af at have været brugt til modeshows, have små fejl mv. – derfor er de sat ned med 50%.

Hvis der er en speciel model i en speciel størrelse, du er på udkig efter, kan det være en fordel at du kontakter os på forhånd, da vi ikke kan garantere at den er i butikken på det gældende tidspunkt. Find din inspiration om vores kjoler og vores stil her på siden, og lad dig ellers guide og vejlede af din personlige drømmetyder, som står 100% til din rådighed.

 

*) BEMÆRK det med småt:
 • rabatten på 50% gælder udgående brudekjoler, brude tilbehør, festkjoler & konfirmationskjoler fra butikken, som bliver købt og betalt under fødselsdagssalget
 • rabatten på 50% gælder ikke 2022 modeller, ej heller 2021 modeller der fortsætter i 2022
 • rabatten gælder ikke vores Pre-loved brudekjoler fra Forever Panayotis kollektionen, da disse i forvejen er nedsat til favorable priser
 • rabatten gælder varerne i butikken, men IKKE nybestillinger
 • det vil være muligt at prøve 2022 brudekjoler under udsalget, men disse er IKKE nedsat
 • de nedsatte brudekjoler går fra str. 34-46
 • rabatten på 50% gælder kun fra fredag d. 1. oktober til og med søndag d. 10. oktober!
 • tilretning og omsyning af din brudekjole er ikke inkluderet i kjolens nedsatte pris
 • vi opbevarer gerne din brudekjole helt gratis op til to år fra købs datoen, men for kjoler købt til 40% rabat eller derover, betales et opbevaringsgebyr på 450 kr. Hvis du falder for en kjole fra vores Forever Panayotis – Preloved Weddding Dresses afdeling, vil du få din kjole med hjem på dagen, da vi ikke tilbyder opbevaring af disse.
 • nedsatte kjoler fra Fødselsdagssalget er omfattet af vores tilfredshedsgaranti, og kan byttes mod et mindre gebyr – nærmere information herom følger i vores hyppigt stillede spørgsmål, som fremsendes når du booker en aftale.
 • Fødselsdagssalget er by appointment only!

 

FØDSELSDAGSSALG – BY APPOINTMENT ONLY
Valget af din drømmekjole er så vigtig en beslutning, at den ikke bør tages i et stort udsalgsvirvar og -kaos med lange køer til prøverum, manglende vejledning og hjælp o.s.v.
Derfor er Fødselsdagssalget hos PANAYOTIS “BY APPOINTMENT ONLY” – d.v.s. man kun kan få adgang til Fødselsdagsalget med en forudgående aftale fra PANAYOTIS.
På denne måde sikrer vi, at der er et ledigt prøverum, og at du har en aftale hos en personlig drømmetyder, der guider dig igennem vort udvalg af nedsatte varer og nye kollektion, og giver dig den sædvanlige PANAYOTIS rådgivning, professionelle vejledning og den gode service, som vi er kendte for.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!