FØDSELSDAG hos Panayotis - spar 45% på brudekjoler og udstyr!

FØDSELSDAGSSALG - spar 45% på alt i butikken*!

Fra fredag d. 29. sep. til søndag d. 8. oktober holder vi vores populære årlige FØDSELSDAGSSALG, hvor du sparer 45%*!

 

Udsalg på brudekjoler

Find din drømmekjole blandt vore mange smukke udgående brudekjoler og udstyr – og spar 45% på din samlede regning. Da vi skal til at gøre plads til næste års kollektion, sælger vi ud af vores 2017 brudekjoler og udstyr med 45% rabat. Vi tør godt love: Du finder ikke et flottere udvalg af nedsatte brudekjoler og brude tilbehør! Klik ind i vores webshop, for at se eksempler på de nedsatte brudekjoler! Derudover er der masser af flotte eksklusive slør, brudesko, og meget mere…

Hen over weekenden vil der være masser af sjove aktiviteter og konkurrencer, når du køber din brudekjole under Fødselsdagen! Kort sagt: vores populære Fødselsdagsfest har alt hvad der skal til for at blive en god fødselsdag :-)

Bemærk: da der er tale om et seriøst og reelt udsalg, har vi ikke alle modeller i alle størrelser, og enkelte kan være præget af at have været brugt til modeshows, have små fejl mv. – derfor er de sat ned med 45%. Vi kan naturligvis være behjælpelige med at udbedre disse småfejl, men dette er ikke inkluderet i prisen.

Hvis der er en speciel model i en speciel størrelse, du er på udkig efter, kan det være en fordel at du kontakter os på forhånd. Find din inspiration om vores brudekjoler og vores stil her på siden, og lad dig ellers guide og vejlede af din personlige drømmetyder, som står 100% til din rådighed.

Udsalget er et stort tilløbsstykke, og for at alle kan få den bedste oplevelse, er vores FØDSELSDAGSSALG KUN MOD FORUDGÅENDE AFTALE:

Book en aftale under Panayotis FØDSELSDAGSSALG – KLIK HER eller ring på tlf. 75829091

Bemærk åbningstiderne:

 • Fredag d. 29. september kl. 10:00 – 18:00
 • Lørdag d. 30. september kl. 9:00 – 18:00
 • Søndag d. 1. oktober kl. 9:00 – 18:00
 • Mandag d. 2. oktober kl. 11:00 – 17:00
 • Tirsdag d. 3. oktober kl. 11:00 – 17:00
 • Onsdag d. 4. oktober kl. 11:00 – 17:00
 • Torsdag d. 5. oktober kl. 11:00 – 17:00
 • Fredag d. 6. oktober kl. 10:00 – 18:00
 • Lørdag d. 7. oktober kl. 9:00 – 18:00
 • Søndag d. 8. oktober kl. 10:00 – 16:00

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

*) BEMÆRK det med småt:
 • rabatten på 45% gælder udgående brudekjoler og brude tilbehør fra butikken, som bliver købt og betalt under FØDSELSDAGSSALGET
 • rabatten på 45% gælder ikke 2018 modeller, ej heller 2017 designs der fortsætter i 2018.
 • rabatten på 45% gælder kun fra fredag d. 29. september til og med søndag d. 8. oktober!
 • tilretning og omsyning af din brudekjole er ikke inkluderet i kjolens nedsatte pris
 • opbevaring af din brudekjole er GRATIS indtil du skal bruge den.
 • nedsatte produkter fra FØDSELSDAGSSALGET er omfattet af vores tilfredshedsgaranti, og kan byttes mod et mindre gebyr – nærmere information herom følger i vores hyppigt stillede spørgsmål, som fremsendes når du booker en aftale.
 • Fødselsdagssalget er by invitation only!
FØDSELSDAGSSALG – BY INVITATION ONLY
Valget af din drømmekjole er så vigtig en beslutning, at den ikke bør tages i et stort udsalgsvirvar og -kaos med lange køer til prøverum, manglende vejledning og hjælp o.s.v.
Derfor er Fødselsdagssalget hos PANAYOTIS “BY INVITATION ONLY” – d.v.s. man kun kan få adgang til Fødselsdagsalget med en personlig invitation fra PANAYOTIS.
På denne måde sikrer vi, at der er sat tid af hos en personlig drømmetyder, der guider dig igennem vort udvalg af nedsatte varer, og giver dig den sædvanlige PANAYOTIS rådgivning, professionelle vejledning og den gode service, som vi er kendte for.

SÅDAN FÅR DU DIN PERSONLIGE INVITATION TIL PANAYOTIS’ POPULÆRE ÅRLIGE FØDSELSDAGSSALG:

 1. Bestil tid hos PANAYOTIS – enten via tlf. 75 82 90 91 eller via vores online aftalebooking.
 2. Så snart vi har registreret din booking, modtager du en bekræftelse på det ønskede tidspunkt. I starten af uge 39 sender vi din personlige invitation, som skal medbringes til Fødselsdagssalget.

Det er vigtigt at du medbringer denne invitation til Fødselsdagssalget. Bemærk: selve invitationen er personlig, men du må naturligvis gerne medbringe dine egne hjælpere (f.eks. mor, søster, veninder o.s.v.).

Se mere