Brudekjoler fra Panayotis

Bryllupskjoler

Det er over 49 år siden, at Panayotis åbnede sit første atelier med brudekjoler på Gormsgade i Vejle. I dag er Panayotis et moderne brudekjolehus med hundredevis af smukke brudekjoler i butikken.

PANAYOTIS BRYLLUPSKJOLER

Drømmenes Teater

Banegårdspladsen 4, 1. sal

7100 Vejle

 

ÅBNINGSTIDER:

Mandag – torsdag 11-17
Fredag 10-18
Lørdag 9-18
Søndag 10-16

Find din drømmebryllupskjole

Skal du giftes, og drømmer du om at vælge din brudekjole blandt landets flotteste udvalg af eksklusive brudekjoler? Hos Panayotis står vores kompetente og erfarne drømmetydere klar til at guide dig igennem vort store udvalg af brudekjoler.

Bliv Panayotis brud og få masser af fordele!

Bryllupskjoler fra kendte designere 

Vi fører en lang række af kendte, internationale designere – bl.a. Kleinfeld Manhatten, samt masser af smukke plus size brudekjoler fra serien Beautiful Curves.

Læs om et typisk forløb for køb af brudekjole hos Panayotis

Stort udvalg af kjoler i butikken

Vi har altid flere hundrede brudekjoler i butikken – men ønsker du det største udvalg og flest valgmuligheder, anbefaler vi, at du vælger din brudekjole i god tid – og gerne 5-6 måneder før dit bryllup. På enkelte brudekjoler kan der nemlig være op til 16 ugers produktions- og leveringstid.

Tilretningsservice hos Panayotis

Bestil din brudekjole i god tid

Hvis der i sidste ende skal være god tid til at få rettet de sidste detaljer på din drømmekjole, er det altid en god idé at være ude i god tid. Mindre kan naturligvis også gøre det – vi har altid mange smukke brudekjoler, i forskellige størrelser, klar til omgående levering.

Book en aftale hos Panayotis

Når du skal vælge din drømmebrudekjole, anbefaler vi, at du booker en aftale på forhånd. Specielt i weekender bliver vi hurtigt bookede. Kontakt os på forhånd på telefon 75 82 90 91, eller se ledige tider og book online via vores online bookingsystem.