Brudekjoler fra Panayotis

Brudekjoler - find drømmekjolen hos Panayotis

Det er over 50 år siden, at Panayotis åbnede sit første atelier med brudekjoler på Gormsgade i Vejle. I dag er Panayotis et moderne brudekjolehus med hundredevis af smukke brudekjoler i butikken.

Vores kollektion er som altid kendetegnet ved nyskabende design af høj kvalitet. Alle vores kjoler er skabt til at kunne fuldende den store dag, så der er fokus både på pasform og design. Kollektionen byder på romantiske brudekjoler, fyldt med smukke blonder og lækre detaljer, krydret med brudekjoler ud over det sædvanlige, der bærer præg af trendsættende designs og nyskabende sammensætninger. Du finder også enkle og elegante brudekjoler i helt rene linjer, der virkelig sætter fokus på dig som brud. Et drys af lette og feminine boheme-kjoler, sætter prikken over i’et, på vores nye, flotte kollektion. Vores kjoler er fordelt på str. 32-58 i butikken og vi har mulighed for at bestille kjoler hjem i op til str. 64.

 

Book tid og prøv din brudekjole hos Panayotis

Skal du giftes, og drømmer du om at vælge din brudekjole blandt landets flotteste udvalg af eksklusive brudekjoler? Hos Panayotis står vores kompetente og erfarne drømmetydere klar til at guide dig igennem vort store udvalg. Vi anbefaler, at du booker en aftale på forhånd. I dagstimerne på 75829091 eller døgnet rundt via vores online bookingsystem.

HOLD DIG OPDATERET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og oplev det sidste nye fra Panayotis. Så er du på forkant med vores nye brudekjoler, kampagner,  og meget mere. Du får den bedste brudeinspiration direkte i din indbakke! Tilmeld dig HER.

ET TYPISK FORLØB
Vi har altid flere hundrede brudekjoler i butikken – men ønsker du det største udvalg og flest valgmuligheder, anbefaler vi, at du vælger din brudekjole i god tid – og gerne 5-6 måneder før dit bryllup. På enkelte brudekjoler kan der nemlig være op til 16 ugers produktions- og leveringstid. Læs mere om et typisk forløb HER

10 GODE RÅD
I samarbejde med TLC-stjernen Randy Fenoli har Panayotis samlet vores 10 bedste råd til dig før du skal sige Yes to the Dress. Hvis du følger disse råd, så skal du nok finde DIN drømmekjole til den store dag. Læs de 10 gode råd HER