Book en aftale hos Panayotis til at finde din drøm!

Aftalebooking hos Panayotis

For at få den bedste oplevelse hos Panayotis, anbefaler vi altid, at du booker en aftale på forhånd til brudekjole- og konfirmationskjoleprøvning. Bookingen er nederst på siden.

VIGTIG INFO VEDR. COVID-19:

Vi følger Sundhedsstyrelsen vejledninger: Læs mere om vores prøvningsvejledning her! 

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på 75829091 eller på vejle@panayotis.dk (henvendelse for brude) og på 22338060 eller på konfi@panayotis.dk (henvendelse for konfirmander), hvis du har spørgsmål.

Bookingen er nem:

  1. Select Appointment Type – vælg hvilken type aftale, du ønsker. Neden for kan du læse om de forskellige bookingtyper.
  2. Select Date and Time – vælg dato og tidspunkt – systemet viser kun ledige tidspunkter, så du får den tid, du vælger.
  3. Your Information – fortæl os mere om dig selv.
  4. Book Your Appointment – klik på ‘Book Appointment’, og du modtager en bekræftelse fra os med nærmere information.

Skriv gerne telefonnummer og e-mail-adresse og giv samtykke til, at vi må sende dig beskeder, da du ellers kan gå glip af vigtige informationer fra os.

Hvis du ønsker en specifik drømmetyder, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 7582 9091. Du kan se og læse om vores Drømmetydere nedenfor på denne side.

Ønsker du en specifik Drømmetyder kan se ses nederst på siden. 

For booking af aftale i pop-up konfirmationsbutikken i Rødovre Centrum – se nederst på siden!

 

Du vil i forbindelse med bookingen modtage yderligere information på mail og påmindelser på sms. Hvis du ønsker at få vores nyhedsbrev, kræver det, at du aktivt vælger dette.

Klik HER for at bestille ekstra forkælelse under din prøvning.

Bliv forkælet under prøvningen – klik her for at bestille ekstra forkælelse til din brudekjoleprøvning ❤️

Hos Panayotis får du altid kaffe, the og vand under prøvningerne, men nu er det muligt at bestille ekstra forkælelse til dig og dit følge under brudekjoleprøvningen. Du er velkommen til at forudbestille, men det er også muligt at bestille på dagen.

Bemærk: Det er ikke tilladt at medbringe og nyde egen mad og egne drikkevarer under prøvninger i butikken.

Aftalebooking hos Panayotis

For at få den bedste oplevelse hos Panayotis, anbefaler vi altid, at du booker en aftale på forhånd, når din drøm skal vælges. Når du har booket en aftale, er vores team af erfarne drømmetydere klar til at guide og vejlede dig igennem vort store udvalg af eksklusive brudekjoler, konfirmationskjoler og det tilbehør, der fuldender din drøm.

Du kan booke en aftale døgnet rundt via vores online bookingsystem – systemet er løbende opdateret.

I dagstimerne kan du også booke en aftale på telefon 7582 9091.

På hverdage og i weekender er der  sat 1 time og 45 minutter til rådighed til brudekjoleprøvning. Har du særlige ønsker, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 7582 9091.
Til konfirmander en lille time til rådighed til prøvning.

Husk gerne at medbringe prøvesko i den højde, du forventer at have på til dit bryllup, samt gerne en anonym stropløs BH, da brudekjoler ofte findes i stropløse udgaver.

Har du valgt din drømmekjole, og ønsker tid til at prøve den igen eller vælge tilbehør som slør, brudesko, lingeri mv., beder vi dig benytte de særlige aftaler til dette. Husk at angive dit købekontrakt nummer, så vi mindsker ekspeditionstiden til at finde din brudekjole frem til din prøvning.

Ønsker du et specifikt lokale eller en tid uden for normal åbningstid, så klik ind her for at læse mere!

 

Mød vores Drømmetydere 

Hvis du ønsker en specifik drømmetyder, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 7582 9091.

 

Louise Strande

Med snart 20 års brancheerfaring i bagagen er jeg klar til at hjælpe dig med at finde lige nøjagtig den kjole du drømmer om. Eller den du ikke vidste du drømte om? Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dine ønsker og tanker om kjolen, men jeg byder gerne ærligt ind undervejs, hvis vi måske skal en anden vej. Mine brude beskriver mig som imødekommende, professionel, helt nede på jorden og med et glimt i øjet. Det er efter min mening supervigtigt, at vi sammen med dine hjælpere har det sjovt, hyggeligt og afslappet mens vi finder KJOLEN der får dig til at føle dig mere end klar til at gå din tilkommende i møde og sige JA på jeres store dag.

 

Camilla Godtfredsen

Jeg har været hos Panayotis siden 2010. Er utrolig beæret over, at kunne hjælpe med at finde din Drømmekjole og er meget bevidst om, hvor stor en betydning den har, for din store dag. Jeg lytter meget til, hvad dine drømme og ønsker er. Derfra guider jeg i pasform og snit som passer til din figur. Jeg er en pige med højt humør og glæde og synes det er vigtig at du får en god oplevelse.

 

Helle Rosendal

Lad mig hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed! Med 14 års erfaring i detailbranchen, vil jeg gøre mit ypperste for at finde lige netop din drømmekjole. Jeg vil med smil, og entusiasme, se frem til at møde dig og dit følge. Sammen vil vi finde DIN helt perfekte kjole til den store dag, hvor du får den boblende fornemmelse i maven, og ved at det er KJOLEN. Jeg vil guide dig i stile og pasforme, som passer til lige netop din figur. Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig, og gøre dit besøg hos Panayotis til en unik og uforglemmelig oplevelse.

 

Line Meyer

Sammen finder vi drømmekjolen, der vil slå benene væk under din eneste ene, og fremhæver det bedste ved dig. Som drømmetyder er det vigtigt for mig: – At dine ønsker og drømme bliver hørt – At kjolen afspejler din personlighed – At du får en uforglemmelig dag, som du vil huske tilbage på med et smil.

 

Pernille Harpsø

At vælge sin brudekjole er en stor ting, og derfor er jeg også interesseret i at høre mere om dig, hvor I skal holde jeres store dag, og hvilket slags bryllup I skal holde, så vi kan finde den helt rigtige kjole. Det er helt normalt, man har en masse tanker om og ønsker til sin brudekjole, hvilket vi selvfølgelig tager udgangspunkt i. Dog er jeg heller ikke bleg for at komme med forslag, der bryder med dine umiddelbare forestillinger, som vi kan også afprøve, hvis du har lyst. Jeg vil glæde mig til et par hyggelige og sjove timer i selskab med dig og dit ”dommerpanel”, hvor vi sammen finder den helt rigtige kjole.

 

Else Hansen

Med mere end 20 års butikserfaring, er Else er én af de mest erfarne Drømmetydere hos Panayotis. Else har været tilknyttet Panayotis siden 2004, og er med sit positive og ligefremme væsen utroligt vellidt blandt vore brude. Der er altid liv og glade dage omkring Else!

 

Line Eckhoff

Med mere end 17 års erfaring, er Line én af branchens mest erfarne drømmetydere. Line er tilmed uddannet skrædder, og har bl.a. været ansvarlig for Panayotis Designer Collections i København. Hos Line får du en humørfyldt, seriøs og kompetent vejledning til din store dag!

 

Louise Lindvig Larsen

Lad os gøre det til en oplevelse sammen at finde din drømmekjole. Vi starter med at tage udgangspunkt i dine tanker og ønsker, og på den måde finder vi vej til din drømmekjole. Det er vigtigt for mig at du føler dig godt tilpas, samt nyder dagen fuldt ud. Så lad os finde din perfekte drømmekjole sammen, samt få en hyggelig og uforglemmelig dag.

 

Sara Beadle Kops

Som din drømmetyder, er det min fornemmeste opgave, at give dig og dit følge den bedst mulige oplevelse. Sammen vil vi finde netop DIN drømmekjole samt accessories dertil, så din store dag kan blive helt perfekt.

 

Bettina Frandsen

Som drømmetyder hos Panayotis vil jeg glæde mig til at hjælpe dig, med at finde din drømmebrudekjole. Et bryllup er en helt speciel dag og uanset om du ønsker det glamourøst eller simpelt, så vil jeg sørge for at du får en dejlig oplevelse hos Panayotis, hvor det er dig der er i fokus og hvor vi sammen finder den kjole som du drømmer om og som passer til dig.

 

Tina Bach Andersen

Den kompetente og moderlige ekspedient, med stor erfaring, som kan guide dig til målet,… den rette kjole. Vi når i fælleskab frem, ved en personlig samtale, til hvad der betyder mest for dig og hvad netop din drøm er, til den store dag. Forventningerne vil blive afstemt, så du kan fuldende dit look og du vil blive mødt med tålmodighed, forståelse og ikke mindst ærlighed. Min fornemmeste opgave er, at hjælpe dig, så du får valgt præcist din drømmekjole som kan fremhæve dine bedste sider til den store dag. Glæder mig til at hjælpe!

 

Rikke Knudsen

Jeg vil glæde mig meget til at imødekomme dit ønske og sammen vil vi finde din drømmekjole, du vil blive guidet i pasform, stil og finde netop den kjole du føler dig smukkest i. Som drømmetyder mener jeg at det er enormt vigtigt at du får en unik oplevelse hos os i Panayotis og at du finder netop DIN kjole.

 

Louise Rønne Pedersen

Som drømmetyder hos Panayotis er det mig en fornøjelse at være med på din specielle dag. Dagen hvor vi sammen vil finde drømmekjolen, til din store dag. Kjolen som får dig til at føle dig elegant og gude smuk! Du er i fokus, og jeg vil gøre mit bedste for at det bliver en god oplevelse, som du vil kigge tilbage på med et smil. Ser frem til at hjælpe dig med at finde netop din drømmekjole.

 

Simone Kristensen

Et bryllup er for mange kommende brude en af de største begivenheder i livet, og det er derfor vigtigt, at du som brud føler dig smuk og tilpas på din store dag. Jeg vil give dig en dejlig dag hos Panayotis, og sørge for du går her fra igen med en oplevelse du aldrig vil glemme, et smil på læben, og selvfølgelig din drømmebrudekjole til brylluppet.

 

Anne Sofie Mols Lindblad

Mig som drømmetyder hos Panayotis er smilende, og ønsker at give dig en særlig oplevelse. Det er en ære at finde lige netop din brudekjole, hvor du føler dig tilpas og smuk. Et bryllup er en helt speciel dag, dermed skal vi sammen finde din drømmekjole til dit drømmebryllup. Jeg vil sørge for, at du får en dejlig oplevelse hos Panayotis, hvor du er i fokus og vi sammen finder den perfekte kjole der passer dig.

 

Badja Rashed

Hos Panayotis gør vi drømmen til virkelighed. At blive gift er en af livets helt store begivenheder, hvor alles øjne hviler på bruden og hendes kjole. Derfor er det enormt vigtigt for mig, som drømmetyder, at du som brud ser gudsmuk ud, udstråler selvtillid samt føler dig tilpas i din kjole. Når du booker en tid hos mig, får vi os en god dialog omkring dine ønsker og idéer, hvor vi derefter i fælleskab finder frem til den helt rigtige kjole til dig. Jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen til en uforglemmelig oplevelse hos os.

 

Sofia Mangano

Et bryllup kan både være stort eller lille, ligesom vores kjoler, så det er min opgave at hjælpe og guide dig gennem denne oplevelse her hos Panayotis, så du finder kjolen som du drømmer om. Jeg ved som drømmetyder og Panayotis brud, at oplevelsen i at prøve brudekjoler kan være både overvældende og følelsesmæssig, men jeg er tålmodig, så du kommer til at føle smuk på din store dag.

 

Anne Sofie Førrisdahl Behrens

Som drømmetyder hos Panayotis sætter jeg en stor ære i at danne afslappede, men målrettede rammer for dig, når du skal finde din drømmekjole. Jeg vil gøre mit bedste for at sammenstykke dine forestillinger uanset om det er den store prinsessekjole eller den mere simple kjole. Mit mål er at du skal gå herfra med et smil på læben og føle dig som en brud og klar til den store dag.

 

Julie Rønnow Brantner Veirup

Enhver brud er unik på sin egen måde, og derfor er det hver gang en ære for mig at få lov til at hjælpe som drømmetyder. Tryghed, nærhed og plads til personlighed er grundlæggende i mine prøvninger med kommende brude, og mit mål er altid at skabe den fuldendte oplevelse for dig. Hos mig er det altid dig, din mavefornemmelse og din drøm der er i fokus.

 

Maja Ericson

Som din drømmetyder hos PANAYOTIS, vil jeg gøre mit ypperste for at dagen bliver så eventyrlig og uforglemmelig, og alt hvad DU drømmer om i anledning af dit bryllup! Brudekjole prøvning skal være en leg og fyldt med dejlige minde. Vi skal sammen gå på opdagelse i drømmenes teater og gøre DIN drøm til virkelighed. Jeg vil også gøre ALT hvad jeg kan, for at valget bliver let for dig og at du ender med at stå i den HELT rigtige kjole! For at vi sammen finder frem til netop den kjole der er skabt TIL DIG og fremhæver alle dine smukke sider. Jeg glæder mig til at drømme med dig

 

Anne-Luise Skov

Når du kommer til Panayotis, handler det om dig, om din store dag, om din kjole. Jeg vil tage imod dig med et smil og gøre mit allerbedste for, at du må få en unik oplevelse, når du skal vælge den kjole, du føler dig smukkest i. NOTE – Desværre ikke til rådighed før august 2021, i praktik i forbindelse til med uddannelse.

 

BOOK AFTALE I RØDOVRE CENTRUM (KUN KONFIRMATIONSKJOLER):

Vi glæder os til at byde dig velkommen ❤️