Book en aftale hos Panayotis til at finde din drøm!

Aftalebooking hos Panayotis

For at få den bedste oplevelse hos Panayotis, anbefaler vi altid, at du booker en aftale på forhånd til brudekjole- og konfirmationskjoleprøvning. Bookingen er nederst på siden.

VIGTIG INFO VEDR. COVID-19:

Bemærk vores fysiske butik er lukket for prøvning indtil videre (til og med 13.4) for at undgå smittespredning af COVID-19 / Coronavirus.

Skal du giftes senest i september, og har du endnu ikke fået valgt brudekjole, tilbyder i perioden 23.3-13.4 Online konsultationer, hvor vores erfarne drømmetydere står klar til at hjælpe dig før, under og efter købet.

I karantæneperioden, har vi åbent for Online konsultation hverdage mellem 10-15.

Book en Online aftale, udfyld Interview skemaet inden aftalen, så kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige kjole, eller det helt rigtige tilbehør til din kjole.

Der er naturligvis FULD RETURRET på ALLE online køb (er udvidet til karantæneperioden +14 dage).

Køber du en kjole eller tilbehør fra webshoppen, er du velkommen til at returnere kjolen, eller eventuelt komme tilbage med kjolen senest 14 dage efter endt karantæne, og prøve andre inden du træffer dit endelige valg.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på 75829091 eller vejle@panayotis.dk/konfi@panayotis.dk, hvis du har spørgsmål.

Bookingen er nem:

  1. Select Appointment Type – vælg hvilken type aftale, du ønsker. Neden for kan du læse om de forskellige bookingtyper.
  2. Select Date and Time – vælg dato og tidspunkt – systemet viser kun ledige tidspunkter, så du får den tid, du vælger.
  3. Your Information – fortæl os mere om dig selv.
  4. Book Your Appointment – klik på ‘Book Appointment’, og du modtager en bekræftelse fra os med nærmere information.

Skriv gerne telefonnummer og e-mail-adresse og giv samtykke til, at vi må sende dig beskeder, da du ellers kan gå glip af vigtige informationer fra os.

Du vil i forbindelse med bookingen modtage yderligere information på mail og påmindelser på sms. Hvis du ønsker at få vores nyhedsbrev, kræver det, at du aktivt vælger dette.

 

Aftalebooking hos Panayotis

For at få den bedste oplevelse hos Panayotis, anbefaler vi altid, at du booker en aftale på forhånd, når din drøm skal vælges. Når du har booket en aftale, er vores team af erfarne drømmetydere klar til at guide og vejlede dig igennem vort store udvalg af eksklusive brudekjoler, konfirmationskjoler og det tilbehør, der fuldender din drøm.

Du kan booke en aftale døgnet rundt via vores online bookingsystem – systemet er løbende opdateret.

I dagstimerne kan du også booke en aftale på telefon 7582 9091.

På hverdage og i weekender er der  sat 1 time og 45 minutter til rådighed til brudekjoleprøvning. Har du særlige ønsker, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 7582 9091.
Til konfirmander en lille time til rådighed til prøvning.

Husk gerne at medbringe prøvesko i den højde, du forventer at have på til dit bryllup, samt gerne en anonym stropløs BH, da brudekjoler ofte findes i stropløse udgaver.

Har du valgt din drømmekjole, og ønsker tid til at prøve den igen eller vælge tilbehør som slør, brudesko, lingeri mv., beder vi dig benytte de særlige aftaler til dette. Husk at angive dit købekontrakt nummer, så vi mindsker ekspeditionstiden til at finde din brudekjole frem til din prøvning.

Vi glæder os til at byde dig velkommen ❤️