Book en aftale hos Panayotis til at finde din drøm!

Aftale booking hos Panayotis

Hos Panayotis anbefaler vi altid, at du booker en aftale på forhånd til brudekjole- og konfirmationskjoleprøvning.

Book en aftale til at prøve konfirmationskjoler

Book en aftale til at prøve brudekjoler

 

 

 

 

 

 

 

For at få den bedste oplevelse hos Panayotis, anbefaler vi altid, at du booker en aftale på forhånd, når din drøm skal vælges. Når du har booket en aftale, er vores team af erfarne drømmetydere klar til at guide og vejlede dig igennem vort store udvalg af eksklusive brudekjoler, konfirmationskjoler og det tilbehør, der fuldender din drøm.

Du kan booke en aftale døgnet rundt via vores online bookingsystem, som du sikkert kender fra bl.a. frisører. Det kræver blot, at du indtaster dit mobilnummer i systemet, så får du automatisk en adgangskode tilsendt.

I systemet kan du vælge den tid, der passer i din planlægning, og din favorit drømmetyder. Vær opmærksom på, at vi har faste tider til booking, så hvis du vælger en tid uden for vores normale tider, vil systemet automatisk korrigere din tid.

I dagstimerne kan du booke en aftale på telefon 7582 9091.

På hverdage og i weekender er der  sat 1 time og 45 minutter til rådighed til brudekjoleprøvning. Har du særlige ønsker, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 7582 9091.
Til konfirmander en lille time til rådighed til prøvning.

I kommentarfeltet er du altid velkommen til at angive bryllupsdato, eventuelle kommentarer og favorit brudekjoler, samt hvis der er andre specielle ting, vi skal være opmærksom på i forbindelse med dit valg af brudekjole.

Husk gerne at medbringe prøvesko i den højde, du forventer at have på til dit bryllup, samt gerne en anonym stropløs BH, da brudekjoler ofte findes i stropløse udgaver.

Har du valgt din drømmekjole, og ønsker tid til at prøve den igen eller vælge tilbehør som slør, brudesko, lingeri mv., beder vi dig benytte de særlige aftaler til dette. Husk at angive dit købekontrakt nummer, så vi mindsker ekspeditionstiden til at finde din brudekjole frem til din prøvning.

Klik her for at gå direkte til vores online bookingsystem for brude
Klik her for at gå direkte til vores online bookingsystem for konfirmander