Book en aftale hos Panayotis til at finde din drøm!

Aftalebooking hos Panayotis

For at få den bedste oplevelse hos Panayotis, anbefaler vi altid, at du booker en aftale på forhånd til brudekjole- og konfirmationskjoleprøvning. Bookingen er nederst på siden.

For at alle kan føle sig trygge, opfordrer vi alle til at medbringe gyldigt corona-pas. Læs mere her.

Bookingen er nem:

  1. Select Appointment Type – vælg hvilken type aftale, du ønsker. Neden for kan du læse om de forskellige bookingtyper.
  2. Select Date and Time – vælg dato og tidspunkt – systemet viser kun ledige tidspunkter, så du får den tid, du vælger.
  3. Your Information – fortæl os mere om dig selv.
  4. Book Your Appointment – klik på ‘Book Appointment’, og du modtager en bekræftelse fra os med nærmere information.

Skriv gerne telefonnummer og e-mail-adresse og giv samtykke til, at vi må sende dig beskeder, da du ellers kan gå glip af vigtige informationer fra os.

Vi anbefaler, at du som brud booker en aftale 8 mrd. før dit bryllup, da vi lige nu oplever forlænget leveringstider grundet corona. De 8 mrd. er for at sikre, at du som brud, får den bedste oplevelse og kan vælge frit mellem alle kjoler, uden presset levering op til dit bryllup. Kontakt os endelig for mere info.

 

 

*) pga. travlhed, har vi fra september 2021 indført et maximum på 5 gæster til brudekjoleprøvninger. Ønsker du som brud at medbringe mere end 5 gæster til din prøvning, kan det kun ske ved, at du anmoder om en særlig booking – klik HER for at læse mere.

Klik her for at anmode om særlig booking

Hvis du, som brud ønsker en specifik drømmetyder, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 7582 9091. Du kan se og læse om vores Drømmetydere her.

Du vil i forbindelse med bookingen modtage yderligere information på mail og påmindelser på sms. Hvis du ønsker at få vores nyhedsbrev, kræver det, at du aktivt vælger dette.

Klik HER for at bestille ekstra forkælelse under din prøvning.

Bliv forkælet under prøvningen – klik her for at bestille ekstra forkælelse til din brudekjoleprøvning ❤️

Hos Panayotis får du altid kaffe, the og vand under prøvningerne, men nu er det muligt at bestille ekstra forkælelse til dig og dit følge under brudekjoleprøvningen. Du er velkommen til at forudbestille, men det er også muligt at bestille på dagen.

Bemærk: Det er ikke tilladt at medbringe og nyde egen mad og egne drikkevarer under prøvninger i butikken.

Aftalebooking hos Panayotis

For at få den bedste oplevelse hos Panayotis, anbefaler vi altid, at du booker en aftale på forhånd, når din drøm skal vælges. Når du har booket en aftale, er vores team af erfarne drømmetydere klar til at guide og vejlede dig igennem vort store udvalg af eksklusive brudekjoler, konfirmationskjoler og det tilbehør, der fuldender din drøm.

Du kan booke en aftale døgnet rundt via vores online bookingsystem – systemet er løbende opdateret.

I dagstimerne kan du også booke en aftale på telefon 7582 9091.

På hverdage og i weekender er der  sat 1 time og 45 minutter til rådighed til brudekjoleprøvning. Har du særlige ønsker, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 7582 9091.

Til konfirmander en lille time til rådighed til prøvning.

Husk gerne at medbringe prøvesko i den højde, du forventer at have på til dit bryllup, samt gerne en anonym stropløs BH, da brudekjoler ofte findes i stropløse udgaver.

Har du valgt din drømmekjole, og ønsker tid til at prøve den igen eller vælge tilbehør som slør, brudesko, lingeri mv., beder vi dig benytte de særlige aftaler til dette. Husk at angive dit købekontrakt nummer, så vi mindsker ekspeditionstiden til at finde din brudekjole frem til din prøvning.

Ønsker du et specifikt lokale eller en tid uden for normal åbningstid, så klik ind her for at læse mere!

Vi glæder os til at byde dig velkommen ❤️