Panayotis åbner for særlige bookinger - læs mere her!

Panayotis åbner for booking døgnet rundt!

Kære brud,

Vi modtager i stigende grad særlige ønsker, for kunder med særlige behov. Derfor introducerer vi nu muligheden for særlige bookinger, der kan imødekomme kunder med skiftende arbejdstider eller andre årsager, der gør det aktuelt at booke uden for normal åbningstid, eller ønsket om særlig forkælelse eller behov for fred og ro og for at have et lokale eksklusivt til rådighed.

Udfyld nedenstående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt for at imødekomme dine behov.

Processen er følgende:

 1. Du udfylder formularen med dine ønsker og trykker SEND.
 2. Vi undersøger hvilke muligheder, vi har for at imødekomme dine ønsker.
 3. Vi kontakter dig for endelig bekræftelse.

Pt. kan vi tilbyde følgende muligheder:

Booking uden for normal åbningstid:

Denne booking er for dig, der har behov for at vælge din drømmekjole uden for vores normale åbningstid. Angiv foretrukken dato og tidspunkt i felterne nedenfor. Har du flere muligheder, kan det angives i kommentarfeltet nederst. Prisen for denne ekstra service er 500,- og inkluderer servering af kaffe, the og vand under prøvningen.

Booking af vores nye VIP Lounge

Denne booking er for dig, der ønsker at have vores nye VIP Lounge for dig selv i 2 timer, til brudekjoleprøvning. Prisen for denne service er 350,- og inkluderer servering af kaffe, the og vand under prøvningen.

Booking med eksklusiv eneret til ‘Say Yes to the Dress’ Loungen

Denne booking er for dig, der ønsker at have hele vores eksklusive Say Yes to the Dress Lounge for dig selv i 3 timer, til kjoleprøvninger. Som udgangspunkt tilbydes denne service til brude og følge, som ønsker at vælge brudekjole og matchende kjoler til brudens mor og brudens maid of honor. Prøvningerne foregår i rummet, hvor Say Yes to the Dress Danmark blev optaget, med eget tilknyttet toilet og servering af kaffe, the og vand. Prisen for denne service er 750,- og inkluderer servering af kaffe, the og vand under prøvningen.

 

Anmodning om særlig booking

Til kunder, der ønsker booking med særlig afskærmning eller uden for normal åbningstid.
 • Angiv det nummer, vi nemmest kan træffe dig på - og eventuel foretrukket tidspunkt.
 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • :
 • Venligst angiv antal personer inklusiv brud / konfirmand. Er i flere, der ønsker at prøve festkjoler, kan det angives i kommentarfeltet.
  Husk at angive, hvilke typer kjoler, i har behov for.
  Her skal du angive de ekstra services i forbindelse med bookingen.
  Her skal du angive de ekstra services i forbindelse med bookingen.
 • Her kan du angive særlige ønsker, samt hvor mange, der ønsker at prøve kjoler, samt hvilke typer kjoler.

 

Betingelser for booking

Bemærk: Alle bookinger skal bekræftes, før de er gældende. Bookingerne kan naturligvis kombineres (kryds af, hvilke du ønsker). Bookingerne er først endelige ved fuld forudbetaling for services på MobilePay 82837. Afbestilling med fuld refusion kun senest 24 timer før bookingen påbegynder.