Panayotis åbner for særlige bookinger - læs mere her!

Panayotis åbner for booking døgnet rundt!

Kære brud,

Pga. travlhed op til 2022 sæsonen, har vi fra september 2021 indført et maximum på 5 gæster til almindelige brudekjoleprøvninger. Ønsker du som brud at medbringe mere en 5 gæster til din prøvning, er du velkommen til at anmode om en særlig booking via formularen på denne side.

 

Muligheden for særlige bookinger er også for at imødekomme brude med skiftende arbejdstider eller andre årsager, der gør det aktuelt at booke uden for normal åbningstid, eller ønsket om særlig forkælelse eller behov for fred og ro og for at have et lokale eksklusivt til rådighed.

Udfyld nedenstående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt for at imødekomme dine behov.

Processen er følgende:

 1. Du udfylder formularen med dine ønsker og trykker SEND.
 2. Vi undersøger hvilke muligheder, vi har for at imødekomme dine ønsker.
 3. Vi kontakter dig for endelig bekræftelse.

Pt. kan vi tilbyde følgende muligheder:

Booking uden for normal åbningstid:

Denne booking er for dig, der har behov for at vælge din drømmekjole uden for vores normale åbningstid. Angiv foretrukken dato og tidspunkt i felterne nedenfor. Har du flere muligheder, kan det angives i kommentarfeltet nederst. Prisen for denne ekstra service er 500,- og inkluderer servering af kaffe, the og vand under prøvningen.

Booking af vores nye VIP Lounge – MAX 5 personer

Denne booking er for dig, der ønsker at have vores nye VIP Lounge for dig selv i 2 timer, til brudekjoleprøvning. Prisen for denne service er 350,- og inkluderer servering af kaffe, the og vand under prøvningen. Denne booking er mulig på alle hverdage og i weekenden.

Booking med eksklusiv eneret til ‘Say Yes to the Dress’ Loungen

Denne booking er for dig, der ønsker at have hele vores eksklusive Say Yes to the Dress Lounge for dig selv i op til 3 timer, til kjoleprøvninger med ubegrænset antal gæster. Som udgangspunkt tilbydes denne service til brude og følge, som ønsker at vælge brudekjole og matchende kjoler til brudens mor og brudens maid of honor, eller til brude med et stort følge. Prøvningerne foregår i rummet, hvor Say Yes to the Dress Danmark blev optaget, med eget tilknyttet toilet og servering af kaffe, the og vand. Prisen for denne service er 750,- og inkluderer servering af kaffe, the og vand under prøvningen. Denne booking er typisk mulig på hverdage og i sjældne tilfælde lørdag/søndag. 

Vi anbefaler, at du som brud booker en aftale 8 mrd. før dit bryllup, da vi lige nu oplever forlænget leveringstider grundet corona. De 8 mrd. er for at sikre, at du som brud, får den bedste oplevelse og kan vælge frit mellem alle kjoler, uden presset levering op til dit bryllup. Kontakt os endelig for mere info.

 

Anmodning om særlig booking

Til kunder, der ønsker booking med særlig afskærmning eller uden for normal åbningstid.
 • Angiv det nummer, vi nemmest kan træffe dig på - og eventuel foretrukket tidspunkt.
 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • :
 • Venligst angiv antal personer inklusiv brud / konfirmand. Er i flere, der ønsker at prøve festkjoler, kan det angives i kommentarfeltet.
  Husk at angive, hvilke typer kjoler, I har behov for.
 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  Dato for dit bryllup, konfirmation eller andet
  Her skal du angive de ekstra services i forbindelse med bookingen.
  Her skal du angive de ekstra services i forbindelse med bookingen.
 • Her kan du angive særlige ønsker, samt hvor mange, der ønsker at prøve kjoler, samt hvilke typer kjoler.

 

Betingelser for booking

Bemærk: Alle bookinger skal bekræftes, før de er gældende. Bookingerne kan naturligvis kombineres (kryds af, hvilke du ønsker). Bookingerne er først endelige ved fuld forudbetaling for services. Afbestilling med fuld refusion kun senest 24 timer før bookingen påbegynder.