Årets Panayotis Brud 2020

Årets Panayotis Brud 2020

Igen i år har brugerne på Facebook kåret Årets Panayotis Brud 2020. Brudene har indsendt deres smukke bryllupsbillede og romantiske historie, og ud fra dette har brugerne på Facebook og et dommerpanel bestående af pigerne fra By Sisters, Louise Strande, Drømmetyder gennem 13 år og Camilla, blomster designer hos Lille Frøken Flora kåret de 3 vindere.

 

 

STORT TILLYKKE TIL

ÅRETS PANAYOTIS BRUD 2020

Sophie Ramlov Rocha

 

 

Årets Panayotis Brud 2020 blev Sophie og hun sendte os denne hilsen:

Vi har planlagt vores drømmebryllup i Toscana siden december (og oven i hatten som langdistance forlovede). Så kom Corona og, som for så mange andre, blev alt lige pludselig meget usikkert. Men vi holdt fast, selvom det til tider virkede som en umulig realitet. Vi er så taknemmelige for, at vi i det helt rigtige tidsrum havde mulighed for at tage til Italien med vores gæster og have den mest fantastiske dag!

Vi besluttede os for at se hinanden og tage billeder inden ceremonien, hvilket var et helt særligt øjeblik med bare os to, og det gav os mulighed for at fokusere på, hvad det hele virkelig drejede sig om – alt imens vi gik igennem de romantiske gader i Montepulciano.

Billedet er taget Fotograf: Hajley

 

2. PLADSEN

Susanne Damounai

 

 

3. PLADSEN

Michelle Pedersen

 

 

Hold dig opdateret her på siden, når vi kårer Årets Panayotis Brud 2021 ❤️