Årets Panayotis Brud 2021

Årets Panayotis Brud 2021

Igen i år har brugerne på Facebook kåret Årets Panayotis Brud 2021. Brudene har indsendt deres smukke bryllupsbillede og romantiske historie, og ud fra dette har brugerne på Facebook og et dommerpanel bestående af Drømmetyderne hos Panayotis kåret de 3 vindere.

 

 

STORT TILLYKKE TIL

ÅRETS PANAYOTIS BRUD 2021

Kathrine

 

 

Årets Panayotis Brud 2021 blev Kathrine og hun sendte os denne hilsen:

Drømmen om et rigtigt kirkebryllup og en stor flot kjole med langt slæb, har levet i mig siden jeg var en lille pige. D. 31.05.20 kom jeg ét skridt tættere på denne længe ventede drøm, da min kæreste gennem de sidste knap 8 år valgte at fri til mig, til vores datters barnedåb. Herefter gik alle forberedelser igang, og d. 06.03.21 gik turen til Panayotis i Vejle hvor jeg fandt min drømmekjole. Men kort tid inden vores bryllup skete “en hver bruds mareridt” for mig. Blot 10 dage inden vores bryllup, havde hele to skræddere formået at ødelægge min fantastiske kjole. Dagen efter tog jeg synderknust, endnu engang turen til Panayotis i Vejle sammen med min mor. I døren blev vi mødt af det sødeste personale der tog os med ovenpå. Her blev vi mødt at nogle søde drømmetydere, der gjorde alt hvad de kunne for at jeg kunne blive gift i min drømmekjole. Til alt held havde en anden brud bestilt samme kjole som mig, men havde udskudt sit bryllup grundet graviditet. Jeg fik lov til at købe kundens kjole og blot 4 dage før brylluppet kunne jeg hente min “nye” og helt perfekte kjole hjem. d. 28.08.21 blev dagen hvor min store drøm gik i opfyldelse, og vi blev fejret på magiskvis af vores fantastiske venner og familie”

Billedet er taget Fotograf: Oliver Ørskov

 

2. PLADSEN

Marie

 

Hold dig opdateret her på siden, når vi kårer Årets Panayotis Brud 2022 ❤️