BRUDEKJOLER, BOBLER & GOD STEMNING

2022 brudekjole modeshow

Fredag d. 3. september skyder vi 2022 brudekjole sæsonen igang med et brag af et modeshow, bobler, masser af brudekjoler og banko i pausen, hvor der er spændende premierer på højkant og højt humør. Så tag dine veninder, søstre og/eller mor under armen og vær’ med, når vi holder et brag af en aften! 

Modeshowet vil vise dig et bredt udvalg af de mange forskellige 2022 brudekjoler, der vil være at finde i vores smukke butik. Desuden vil modellerne blive stylet med tilbehør som passer til brudekjolerne, så her er der også inspiration af hente.

På aftenen vil vi få besøg af stylister fra HAIRVÆRK og BySisters der vil gøre vores smukke modeller klar, samt Summerbird, Nohrlund og Apsara Copenhagen.

Der er både mulighed for at købe billet til at følge showet online hjemmefra, eller at købe eksklusiv adgang til showet i Drømmenes Teater i Vejle.

Udover det smukke modeshow hos os, i Drømmenes Teater er det muligt at starte aftenen, hos vores samarbejdspartner Madindustrien, med en lækker middag til en god pris. Menuen vil blive offentliggjort når vi kommer tættere på eventet.

OBS: DU MODTAGER ORDREBEKRÆFTELSE  PÅ E-MAIL – BILLET/LINK TIL ONLINE ADGANG FREMSENDES SENERE.

PROGRAM FOR AFTENEN:

20:00 Velkomst og bobler

20:10 Første del af modeshowet

20:30 Pause med drinks fra Nohrlund og lækre kager.
Mød desuden de spændende samarbejdspartnere der deltager på aftenen.
Online vil der være interviews og mulighed for at stille spørgsmål.

20.50 Banko med spændende præmier, mulighed for at vinde op til 5.000 kr. til Panayotis

21.15 Anden del af modeshowet

21.45 Tak for i aften

* Overstående tidspunkter i programmet er vejledende.

Mulige overnatningssteder i og omkring Vejle: 

I Vejle midtby kan vi anbefale følgende hoteller; Scandic (Jacob Gade Vejle)Best Western ToRVEhallerne eller Cabinn. Til Cabinn kan vi tilbyde en rabatkode når man har købt billet til eventet, så kontakt os gerne hvis du ønsker dette.

Hvis du søger noget med spa muligheder, kan vi anbefale varmt anbefale Comwell Kellers Park, Vejle Fjord eller Munkebjerg som begge ligger udenfor Vejle by.

OBS: Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens vejledninger omkring forsamlinger!

Alle billetter er med COVID-19 aflysningsgaranti – i tilfælde af aflysning pga. ændringer i forsamlingsretningslinierne, refunderes det fulde beløb.

Der er fuld refusion af billetten ved køb af brudekjole hos Panayotis.

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig aften i brylluppets tegn.

 

Vi har desværre allerede solgt alle billetterne til aftenen d. 3. september, men vi arbejder effektivt på at finde en løsning, så i mellem tiden kan du skrive dig på ventelisten og få besked så snart vi ved mere. Der er selvfølgelig ingen binding.

VENTELISTE TIL 2022 MODESHOW I SEPTEMBER 2021

Benyt denne formular til at skrive dig på ventelisten til vores 2022 modeshow.
  • Ja tak - jeg vil gerne skrives på venteliste til 2022 modeshowet!
  • Dit fulde navn
  • Skriv dit telefon nr.
  • Antal deltagere du gerne vil have på ventelisten
    Ønsker du at være blandt de første, der får besked om tilbud, udsalg, events i butikken og meget andet, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Teamet bag Bride to be Academy ❤️